הדיאטה

Fire Wolf

New member
הדיאטה../images/Emo21.gif

קודם כול אני רוצה להדגיש כי הדיאטה הזו לא הייתה במטרה לנסות ולהרזות כי כול עוד לוקחים פרדניזון לא יעזור גרוש. המטרה הייתה לעזור לי בלהבריא יותר מהר. סה"כ אוכלים כמה ארוחות קטנות וצריך לשנות כמה דברים: 1.למנוע כלל אכילה או שימוש במוצרים שמכילים שמנים בלתי רווים -שמן סויה, חמניות, תירס וכ'ו. מותר שמן זית ואם הטעם ממש מפריע אז שמן קנולה מזוגך אורגני. זה כולל גם את כול המרגרינות למינהם שממש גרועות! בנות-לזרוק לזבל את הכול! 2. להתחיל לקחת כדורים של אומגה 3 במינונים גבוהים- יותר מ-1000 מ"ג ליום -תלוי במצב הרפואי שלכם. 3.להמנע ממוצרי חלב של פרה (צאן ועזים מותר) ואם אין בעיות שלאובדן חלבון אז לנסות לצמצמם חלבונים בדיאטה אלא אם כן הגיעו מהצומח. 4.הרבה ירקות ופירות! כמובן אסור בתכלית האיסור נבטי אלפאלפא!!!!!!!! עוד שאלות אשמח לענות המבריאה דונה

Fire Wolf

New member
לא ידוע לי

נאמר רק בהקשר לאומגה 3 אני לא יודעת בקשר לאחרים.

קרני22

New member
הסיבה ללקיחת אומגה 3

בגלל שחומצות אומגה 3 (המצויות בדגים) אחראיות על ייצור חומרים המאזנים תהליכים רבים בגופינו: לחץ דם, טמפרטורת הגוף, דלקות, נפיחות, כאב, קרישת דם, תגובות אלרגיות וייצור הורמונים נוספים. אומגה 6 משפיע יותר על העור . וחוץ מזה שבנאדם מקבל באוכל הרבה יותר אומגה 6 מ-3 (ואומגה 9 משפיע על הכולסטרול)

gaia20

New member
מה ידוע לך על אומגה 8?

נאמר לי שזה משפר את הזיכרון במידה ניכרת

למעלה