הדיבוק-שנות האלפיים

הדיבוק-שנות האלפיים

אתמול ערך הרב בצרי טקס בישיבתו שבו הביאו אדם מחו``ל שנכנס בו דיבוק...ועמדו שם עשרות מקובלים ובמשך שעות ניסו להוציא אותו...וזאת אחר שלפני כמה שבועות נכשל להוציא ממנו אותו דרך הרשת בשידור חי...אלפי אנשים הגיעו לשם לחזות במחזה ההיתולי הזה... פשוט לא להאמין איך בשנות האלפיים עדיין ישנם אלפים שמאמינים בכאלו דברים הזויים!!! אגב,כסף לישיבתם בטח גרפו המון...

דיברתי עם מישהו שהיה שם

הוא אמר לי שהדיבוק אמר שהוא אנס אשה לפני אלפיים שנה והכריח תילד לעבוד עבודה זרה חח הזוי לגמרי

חחח

ואני שמעתי שהוא אמר שהוא רצח אבא ואמא וילד...פשוט לא להאמין איך שאנשים מאמינים בדברים כאלה הזויים. בפרט שהיום בספרי הרפואה כבר מוכרת בצורה ברורה התופעה הפסיכיאטרית הזו של פיצול אישיות בדיוק בווריאציה הזו ויש לכך תרופות ברורות. פשוט אנשים הזויים!

rachel437

New member
שמעת על הארי פוטר?

כיפה אדומה, היפיפיה הנרדמת, סינדרלה, שלגיה, בת הים.

חסדין

New member
איזו תשובה שנונה!!!!

אתם הופכים את הפורום הזה למקום שפשוט כייף לבלות בו... פשוט, חברה ברמה. תענוג לקרוא אתכם.

הכוכב33

New member
עיוור מלידה,במה חטא ?

שאלה עתיקת יומין.אדם נולד עיוור. למה ?? איזה חטא יש למי שרק נולד ? מה התשובה ?

נרניה4

New member
זה פשוט הפרה של זכויות אדם הדבר הזה

הקשבתי במקרה לסאגה הזאת ברדיו אתמול .......השדרן אומר שאלפי אנשים נהרו לישיבה של המקובל בצרי בכדי לחזות בפלא הנדיר של הסרת הדיבוק ,ומבקש מהציבור לא להגיע יותר... כמו קוף בגן חיות עשו את האדם המסכן המשוגע הזה...מזכיר לי את התקופה שהיו עושים מופעים עם אוטיסטים ... אין שכל אין דאגות.

מתבי6

New member
מה איכפת לך שגרפו כסף?

אם היה לזה רייטינג זה מצדיק. אתה יכול לקבול שזאת התרבות היום, ללכת לראות הוצאת דיבוק. אבל זה יותר טוב מאשר להתאסף לראות קרב בין אדם לשור

למעלה