תודה! ../images/Emo13.gif התעודדתי יותר...
פשוט הבעיה היא שרוב ההצגות בסביבתי הן הצגות שבהן מדברים... למשל אני שנה שעברה הייתי בדרמה ב"שמע" והעלינו הצגה בלי מילים... איי אפשר ממש להגיד שזו פנטומימיה כי פנטומימיה בד"כ בלי חפצים... (אגב, את חנוך רוזן ראיתי... והוא מדהים!!!) אבל באותה הצגה השתתפו בערך 8 ילדים.. (שהיו בחוג) וקיבלתי ת´תפקיד הראשי... השנה ב"שמע" בחוג יש רק 3 ילדים והפעם זו הצגה עם דיבור, כלומר 2 תפקידים שבהן מדברים ואחד שלא... אז קיבלתי ת´תפקיד הזה שלא מדברים בו (בתפקיד הזה אני באמת לא עושה כלוםםםםם... לא אפרט כי פרטי ההצגה הן סודיות וכמה מן הגולשים בפורום יראו אותה ואל לי לספר על מה ההצגה...). אני בכיתה ט´... ותהייה לנו מסיבת סיום לכל השכבה, שזה 6 כיתות... והיו אודישנים לכל מיני תפקידים בהצגה כגון משחק, ריקוד ועוד... באותו יום לא באתי לביה"ס... ופספסתי ת´אודישנים... בהצגה רבים רוצים להשתתף ורבים משתתפים... נגיד מתוך כל 6 ילדים בכיתה משתתפים 2... משהו כזה, איני בטוחה... בעיקרון הבטיחו לשים אותי בריקוד, כי רוצים שכולם יקחו חלק ממסיבת הסיום... עד כמה שאני מכירה את המורים ואת הצוות הם בטח לא יממשו את ההבטחה... וישכחו שהבטיחו לתת לי תפקיד בריקוד... בגלל שאני בעצם לא רשומה שם...(מיאו מיאו כלומר ד"ש מחת{ט}ול הבית שלי)... היו עוד איזה תפקידים כגון דגלנות וקריינות... בקריינות לא נרשמתי כי מדברים שם... זה עיקר התפקיד, בדגלנות נרשמתי כדי להשתתף אף בצורה המעטה ביותר בהצגה... אבל אין כמעט שומדבר מעניין בדגלנות... בעיקרון ביקשתי מהמורה שלי שתשים אותי במשחק, והיא אמרה: "אבל את לא מדברת ברור, אני לא מבינה אותך..." (היא בעצם מבינה אותי טוב מאוד אבל באמת לא כולם מבינים אותי...) ואמרתי לה "נו אז מה" וענתה: "אבל לא יבינו אותך" אמרתי: "למה לא? חוצמזה אני משחקת טוב!" והיא ענתה: "אבל את לא מדברת ברור" ועניתי "אבל אני משחקת ממש טוב!" (בעצם אולי לא עד כדי כך... אבל מספיק טוב.) אז היא נכנעה ורשמה אותי... אבל רוב הסיכויים (90%) שלא יתנו לי תפקיד במשחק, וזה בסדר, הם רוצים את הטובים ביותר...