הדיגרים (אולי אמיתי לא בדקתי)

הדיגרים (אולי אמיתי לא בדקתי)

הנה סיפור נחמד שראיתי בטלוויזיה הרוסית לפני כמה שנים, ונזכרתי בו עכשיו. מוסקבה הי עיר די עתיקה, ומי שלא יודעה הי בנויה מעל לעיר תחתית ענקית המורכבת מתעלות, ביוב, מנהרות ותחנות עזובות של הרכבת התחתית ומנהרות טבעיות. בשנת 1998 הופיעה בחדשות קבוצת אנשים הקוראים לעצמם "דיגרים" מהמילה DIG שפרושה "לחפור". האנשים האלה יורדים על מתחת לעיר ועורכים שם מחקרים וסיורים למיניהם. הם גם עושים סיורים לתיירים (תמורת תשלום כמובן). עכשיו לחלק המפחיד. לפעמים כשהדיגרים יורדים מתחת לאדמה הם רואים שם דברים מוזרים, כל מני צללים זזים ורעשים משונים מוצאים כל מני עצמות ודברים מוזרים. הבעיה הי ששום-דבר לא יכול לשרוד שם. אין שם הרבה אוויר, ואין מים נקיים, הרבה זיהום, חוטי חשמל חשופים, אין בכלל אור, וחם שם מאד- החימום המרכזי במוסקבה עובר מתחת לאדמה (ברוסיה שהי ארץ קרה הממשלה נותנת חימום מרכזי שהוא בטריות בכל בית שבהם זורמים מים או אוויר חם, והעירייה נותנת את זה וזה כלול במסים). אז כמה פעמים הם שלחו לשם רובוט בשלט רחוק עם מצלמה שמצלמת בחושך. התוצאה הייתה מפחידה בהחלט באחד הפעמים הרובוט צילם יצור שנראה כמו ילד אנושי הולך באחת המנהרות. ראיתי את הצילום והוא לא נראה טוב ממש, הכל מטושטש ואפור כזה. עם היו מראים לי את זה בלי להגיד לי מזה הייתי חושב שזה צילום של כלב בחניון מכוניות(ככה זה נראה לי) אבל משהוא בהחלט זז שמה. הם התחילו לחשוב מה זה יכול להיות, הם חקרו וראו שרוב הדיווחים הם מאזור C 8 שהוא מתחת לבית הקברות הכי גדול במוסקבה, הם ניסו לקשר את זה למתים ואחד מהם מצא באיזה-שהוא ספר היסטוריה שבמאה ה-18 היה ברוסיה באזור מוסקבה שבט-אחד מהשבטים הסלובקיים שנרדף ע"י הנורדים מאזור גרמנייה לרוסייה (אני לא זוכר בדיוק אז אולי אני מבלבל בין שמות השבטים) באמצה המאה הרוסים רדפו את השבט והרגו את רובם, אבל היו עדויות שאלו שנשארו ירדו לחיות במנהרות וביובים של רוסייה, עכשיו הסיבה בגללה כולם שנאו אותם ,שימו-לב, הם נהגו לאכול את המתים שלהם. אני לא קופץ פה למסקנות אבל תנסו לחשוב בעצמכם מה זה אומר. התוכנית נראתה לי די רצינית, הי התנהלה בנוסך של-"תחקירים ועובדות". את התוכנית ראיתי לפני כ4 שנים ונזכרתי בה היום כי היום בחדשות ציינו שהדיגרים מצאו עצמות אנושיות באחת המנהרות היותר עתיקות.

HoNeY14

New member
קריפי...../images/Emo5.gif

מוזר שהדברים המוזרים קורים ברוסיה...

QuEeN oF mE

New member
../images/Emo5.gif

אם כבר מדברים על רוסיה ומנהרות תחתיות או וואטאוור.. אני ראיתי תוכנית על איזה מישהו שחפר בחניה שלו או איפושהו והוא עשה מנהרה תת קרקעית או משהו.. שכמבון אי אפשר לנשום בה וכלום. ואז הוא לקח נשים הביא אותן לשם וגרם להן לעשות לו עבודות (לתפור או משהו כזה..) בקיצור הוא בקושי הביא להן אוכל ולא הוציא אותן החוצה והן לא יכלו לברוח. הוא גם ערך עליהן ניסויים.. בגלל כל זה הן נראו כמו שלדים או ערפדים.. אחרי כמה זמן הן מתו או שהוא הרג אותן.. וראיתי את התחקיר כשגם הביאו אותו לבית משפט.. אוייש..זה היה מזעזע..

על תשימו-לב לזה רק מקפיץ את ההודעה

חת תח תח חת חתתחחתחתחת שתים חת שתים איך שומעים? או רואים? חת שתים

למעלה