הדיווח שלי

ס ו ז א ן

New member
הדיווח שלי

אז הבוקר התחיל ביוגורט ואחריו מכון כושר אירובי ומשקולות אח"כ 2 עגבניות גבינה 1.2% פרוסת לחם קל ושתי פרוסות עמק לייט ביניים 2 ארטיקים דיאט צהריים טופו וירקות ארטיט דייט ערב פרוסה לחם קל עמק לייט 2 פרוסות עגבניה ארטיק דיאט שוקו מטריף אותי שכשאני קונה את הארטיקים דיאט אני חייבת אבל חייבל לחסל את כל החבילה זה משגע אותי שזה במקרר נראה לי שאני פשוט יקנה אותם בבודדים אפילו שזה יקר כנ"ל לגבי הגבנ"צ הלייט אם אני קונה ולא קניתי המון זמן אז הלכה החבילה אבל סה"כ הקלוריות נראה לי בסדר לא? זהו מחר בבוקר בדיקות רפואיות לאלעל אני מקווה שיהיה בסדר לילה טוב סוזאן

Happy1

New member
היי סוזאן !../images/Emo20.gif

בדיוק הבוקר חשבתי על נושא הארטיק דיאט. גם אני מחסלת אותם בכמויות ויש עם זה שתי בעיות. אחת, זה לא הכי בריא (בגלל הממתיקים המלאכותיים) ושתיים, זה מאוד יקר. אני תמיד קונה שתי חבילות יחד ותמיד דואגת למלא את המלאי עוד לפני שנגמר. אבל היום חשבתי שבגלל שזה דיאט אני מרשה לעצמי לזלול יותר מאחד (רק 33 קלוריות) אבל אם הייתי אוכלת ארטיק אחד שהוא 150 קלוריות, אז הייתי מסתפקת באחד. שיהיה לך בהצלחה בבדיקות הרפואיות ! תמיד רציתי להיות דיילת, אבל עכשיו כבר מאוחר מידי...

גילה29

New member
גם אני

אני בשוק איך המחשבות שהעלתן כאן עללות אצלי כל הזמן. אולי פשוט לא כדאי לקנות את הארטיקים בחבילות. אני ניסיתי מספר פעמים לעמוד בפיטוי אך לצערי........ דלת פתוחה קוראת לגנב.

סוזאן ../images/Emo20.gif

סוזאן, את יודעת שאני חוזרת כל הזמן על זה שאנחנו לא אנשי מקצוע כאן. אבל על פניו זה נראה לי תזונה ממש לא מספקת. א. זה עלול לפגוע בך בריאותית, בחולשה וכו´. ב. יחזור אליך כבומרנג. מפני שהגוף יגן על עצמו בכל דרך אפשרית מפני מה שייראה לו כמצב חירום. (!) ג. דווקא תצליחי לרזות אם לא תעשי "דיאטה". תרגישי פיזית חזקה וטוב יותר וגם מנטאלית - יזרום לך טבעי. סוזאן, אל תשכחי שאנחנו כאן כולנו עוברות/ים כבר שנים את כל "הנסיונות" כאלה ואחרים בהרזיה. ואחרי כל התלאות ו"הייסורים" וההסתגפויות חוזרים בסוף...לכור מחצבתנו. לא צריך "להתאמץ" לרדת במשקל, "לעבוד" קשה, לעשות פעולות מיוחדות, לקצץ קיצוצים. רק להיות טובים לגופנו ולהקשיב גם ללבנו והגמול יגיע בלי דחק או לחץ מסויימים. יגיע בטבעיות... סוזאן, פליז עוד משהו חשוב !! תכתבי בבקשה ב"ספר": דליה לא נודניקית (הכי ההיפך שיש
). זה רק מדאגה אמיתית, איכפתיות ומתוך כל כאב הלב והמסע הארוך שהיא וכל החבר´ה עברו כאן עד שהגיעו לדרך השפויה ולמסקנות שהתבקשו. בבקשה, תכתבי שם ב"ספר"
, חשוב! סוזאן, כמה זמן שיארך צעד צעד לצעוד איתך "לעשות את זה"! כמה קשיים שיחברו או יקרו (חלילה) נהיה איתך כל רגע וכל דקה, את תהיי בסוף מלכה. האם יש בינינו הבנה ???
איתך בכל לב, דליה.

למעלה