הדיוידי סוף סוף הגיע אליי!!

מיכיל

New member
הדיוידי סוף סוף הגיע אליי!!

אז באיחור גדול מאוד מאוד,השגתי את הדיוידי של 2003 של המסע הופעות של קולדפליי... זה פשוט מדהים.יש שמה סרט תיעודי חמוד כזה על הלהקה...חחח כריס שר במקלחת..כריס מעקם את הרגל..גיא משחק כדורסל...ג'וני רץ כמו אידיוט על הר מלא בשלג..חחח...
בכל אופן, ההפתעה הגדולה שלי הייתה הביצוע המדהים שקולדפליי עשו ל life is for living בהופעה. זה ממש לא כמו מה שיש בדיסק הראשון. קודם כל ,הם לא עשו את זה אקוסטי כמו בדיסק ויש תוספת שמה שאין בשיר...בקיצור..ביצוע מדהים..באמת שיר יפה..לא שמתי לב לזה כי הביצוע שיש בדיסק לא משו... בכל אופן, חוץ מזה הכרתי את השירים the one i love ו see you soon בפעם הראשונה...(שניהם מדהימים כמובן) ואת moses הכרתי לפני אבל בביצוע אקוסטי ומקוצר..הביצוע השלם, שיש בדיוידי פשוט מדהים.

Roy1232

New member
יש ביצוע אקוסטי למוזס?? ../images/Emo2.gif

ולא ידעתי? וכן, לייב 2003 הופעה גדולה
.. סי יו סון הרבה יותר טוב ב2003 מאשר בגרסה הרגילה.. ואם כבר, אני ממליץ על הביסייד PROOF ועל הביסייד I RAN AWAY.. שני שירים ממש ברמה של אלבום..

מיכיל

New member
הממ..

את i ran away שמעתי והוא פשוט מדהים מדהים מדהים..אין לי מילים ואני לא מבינה למה הוא לא נכנס לאלבום.. את proof לא שמעתי..אני אחפש... חחחח יש ביצוע אקוסטי למוזס...חחחח האמת זה בתוך הופעה...שומעים בהתחלה את כריס מנסה בצורה מעט אומללה לדבר בצרפתית ( כניראה שזו הייתה הופעה בצרפת) ואז הם מנגנים את מוזס..אבל באוקסטי ומקוצר...מאוד מקוצר.

sf59

New member
גם אני אהבתי את life is for living

מרוב שחרשתי על הדיוידי, החלטתי לא לצפות תקופה ארוכה כדי שלא יימאס.

0mroosh

New member
הו.../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif בהחלט ביצוע מקסים!

הוא גנוז גם אצלי, לעת עתה.

למעלה