הדיוידי..

dan the man

New member
הדיוידי..

התחלתי לראות עכשיו את הקטעים החתוכים שבדיוידי של המשרד... ובאמת אני ממליץ למי שעוד לא ראה..יש שם ממש הרבה קטעים שלא שודרו..סצנות שלמות שאני לא זוכר.. זה ממש מדהים עד כמה עורכים את הפרקים ואנחנו לא באמת רואים מה הולך שם בזמן הצילומים.. בכל מקרה מומלץ ושוב פעם תודה לmikmik ..

yaeloola1

New member
איפה אפשר לקנות את הדיוידי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

mikmik000

New member
../images/Emo26.gif

את הדיוידי של העונה הראשונה ניתן לקנות מתורגם בכל הרשתות הגדולות [בלוקבאסטר, טאוור רקורדס וכו']. הדיוידי של העונה השניה מתורגם יצא\אמור לצאת מתישהו החודש אאל"ט, ככה שאפשר לנסות לחפש גם אותו. במקרה הזה הוא דווקא דיבר על תוספות הדיוידי של העונה השלישית, שעדיין לא יצאה מתורגמת בארץ. אם את מעוניינת לקנות אותה בכל מקרה [או את אחת העונות האחרות לא מתורגמות], המקום הכי טוב כמובן הוא אתרי אינטרנט אמריקאים כגון אמאזון, או בארץ בחנויות שמוכרות דיוידי לא מתורגם [האוזן השלישית למשל]. בכל מקרה, הוא לא קנה את הדיוידי, אלא שלחתי לו לינקים להורדה ישירה של התוספות. אם את רוצה אני אשמח לשלוח גם לך [במסר פרטי כמובן].

דנדוצקע

New member
אבא שלי ראה שיש לקנייה כבר את הDVD של העונה

השנייה, אם אני לא טועה בטאוור רקורדס. אני הולכת לקנות אותו בחנוכה. :)

mikmik000

New member
שמחה שאתה נהנה :)

וברור שיש סצינות שלמות שם שאתה לא זוכר, בגלל שכל התוספות שם זה סצינות שהוצאו בעריכה [כלומר כאלה שלא שולבו בכלל בתוך הסדרה].. ככה שאם לא ראית את זה קודם, אין דרך שתכיר.
הם באמת מצלמים הרבה יותר ממה שצריך חח.. כשראיתי את זה בהתחלה הדהימה אותי העובדה שיש להם 3 וחצי שעות של סצינות שלא שודרו.. זה כיאילו הם צילמו 5-6 פרקים יותר ממה שהם היו אמורים לצלם בעונה הזו. ולפי מה שהבנתי זה גם היה אחד השיקולים העיקריים בלתת להם כמה פרקים מורחבים בעונה הרביעית, כי NBC ראו שהם מסוגלים להחזיק בצורה מעניינת גם פרק יותר ארוך מבדרך כלל, והם היו צריכים משהו שימלא בצורה מעניינת את המשבצת של סקראבס עד שהיא תתחיל.

dan the man

New member
בדיוק..

זה באמת יוצא משהו כמו 5-6 פרקים.. ובהתחלה כשראיתי את הפרקים הראשונים של העונה הרביעית שהם באורך של 40 דקות אז היה קצת קשה להתרגל.. אבל בסופו של דבר בשבועות לפני השביתה כשזה חזר למתכונת הרגילה כבר התחלתי להתגעגע לפרקים ארוכים..

למעלה