הדיון המרתק ממשיך

חלאות נקביות מכוערות (תגובה למסכנה)

כבר 4 שנים, 4 שנים שלא שכבתי עם אף בחורה (וגם לא עם אף אשה).... כי בסופו של דבר אתן נוסעות בחצות לאלה שמתקשרים ב-11:30 בלילה - כנראה בגלל שהם "נראים טוב" (מלה מעודנת ל"אני מתה להזדיין איתו" - למרות שהם יודעים לזיין בערך כמו ארנב מצוי...) ומג'נטלמנים אתן פשוט... פוחדות......

אגב ככה לכל הבנות...

תבינו משהו קטן.. למה כשהזמינו אתכן לבוא לבית בגיל 16 17 אתן הגעתן בלי בעיות ועכשיו אתן עושות מזה סיפור.. זה כי אתן רוצות שישקיעו עליכן צומי ופוצי וכסף וזמן וסתם לא בא לכן להרגיש זולות או שיש בזה יותר רק מרצון לסקס..? קיצר.. לפי דעתי מי שרוצה אתכן למשהו רציני יכול גם להזמין אתכן לבית ואתן תצאו בהרגשה מעולה מבחינתכן ואתן יכולות גם להיות מוזמנות 30 פעם למסעדה הכי יוקרתית בלונדון והבן אדם ירדוף אחריכן וכן המפקדת ולא המפקדת ומה שירצו ממכן זה רק את התחתון...

בנות דפוקות

כל היום מסתובבות כשהם רק מנסות להראות כמה שיותר את התחתונים ואח``כ מתלוננות למה רוצים אותם רק בגלל הואגינה

Paranoid Eyes

New member
יקירי,

הכל יכול להיות וזה תלוי בבנאדם כמובן. אבל מנסיון שלי,של אחרות, של חברות, של ידידים שלי.. כשמזמינים מישהי הביתה... אני לא אומרת שאתם מיידית במחשבה שהיא באה בשביל סקס, ושאם היא באה אז היא מבינה שזה מה שאתם רוצים. יכול להיות שלא תמיד אתם חושבים על זה, אבל שורה תחתונה, מאוד קל להגיע למיטה כשנמצאים במקום אינטימי.. כמו הבית. בחורה שלא רוצה לעשות את זה, או להגיע לסיטואציה כזו בכלל, פשוט לא תבוא. ולא, מה הקשר לפוצי מוצי וכסף וזמן.. אבל וואלה אם אתה מעוניין במישהי.. לא נראה לי שאתה צריך להתלונן על זה שהיא רוצה שתשקיע בה זמן. אתה צריך לרצות את זה מעצמך לא?

נו יקירתי זה ברור אבל ש..

אם רוצים משהו רציני אז מנסים להשקיע באופן הדדי משני הצדדים ..? פשוט לא צריך לקחת את הקטע של הבית בצורה כזאת קשה.. זה לא כזה סיפור.. מותק למצב אינטימי אפשר להגיע בכל הזדמנות אם הבחורה באה בקטע של הוא רוצה לנסות לזיין אותי וזה מה שהוא רוצה והיא באה בקטע של אנטי ורק מחכה שיגעו בה כדי לומר לו לא ולעוף מהחדר זאת הבעיה שלי... לא אכפת לי כל כך אבל אני מציע דבר אחד פשוט... לא לקחת כל דבר כל כך קשה... טוב אני עף לישון.. הגעתי הבייתה מאילת לפני שעה וחצי... בוקר טוב יקירתי..

Paranoid Eyes

New member
בוקר טוב מאמי

ואני לא מסכימה איתך, בכל פעם שהגעתי לביתו של הבחור.. לצורך העניין היו 3 כאלה.. אני הגעתי באמת בשיא התמימות, לא ציפיתי לא חשבתי.. פשוט תיארתי לעצמי שהכי כיף זה ערב לבד..להכיר יותר בלי טררם מסביב. אבל איכשהו תמיד זה הגיע לזה.. וזה באמת מרגיז.. אז אני לא עושה את הטעות הז שוב פעם.

הזוייה

New member
האם הקשבת במקרה לשיחה של בנות

החטיבה,בשיא ההכנות לבת מצווה השבועית? מה זה הצהרת האו"ם הזו. קודם כל תחתון עולה כמו הארוחה במסעדה של ציון שלקחת את הדייט האחרון שלך. השתגעת, למכור ת'תחתונים. רק הסינית שישבה ורקמה את התחרה לא שווה את המכירה הפומבית הזו. בגיל שש עשרה, שזה שלב בבגרות, שאולי התפספס לך. שבו מושכים בצמות בחזיות, מרטיבים לשונות ואפילו זוכים למשכב ראשוני. כדי שיהיה מה לרוץ ולספר לח'ברה. בגילך הנאיבי, מאד חבל שהתפיסה שלך היא כמו הזמנה למוקד עליה לרגל לסקס. כן יקירי, יש כאלו שנהנים מלוויות ולקנח אפים ויש כאלו שמושכים את מפת השולחן במקום להוריד את הכלים ויש בנות שרוצות שיקנו להן, ישקיעו בהן לפני שהן חושפות וואגינות ונותנות גושפנקא לגעת ולטעת. זה חלק מהמשחק, תתמודד. גברים מסלקום, נשים מאורנג', אם היינו דומים היה משעמם. אין חוקים.המשחק הוא דרך ביטוי לחיים שלנו במלוא משמעותם. יש בנות שאוהבות לתת את התחושה שהן נחשקות ורוצות להרגיש מיוחדות בזה "שרודפים" אחריהן ושהן באותו רגע מתת האל למין האנושי. אצל בעלי-חיים, למשל, מתקיימים "משחקי חיזור" אם יש לך נטייה לשדרג את עצמך לתרנגול הודו אתה על הגל הנכון. ככה ברא אותנו אלוהים- האישה משחקת משחקי פיתוי, הגבר מנפנף בנוצות (או על המנגל). צריך להרפות ברגע שזה גובל בהגזמה וזלזול פשוט לדעת לפרוש בשיא במיוחד אם אתה טבעי ולא זקוק לכל העטיפות הללו. לכולם יש יצרים ודחפים אבל לא מנפנפים בהם כאילו היו הממחטה הצהובה של האלמנה. העניין שלך האובססיבי בדגדגן ובואגינה יכול להכיל פלוגה שלמה של לוחמים עם מפה ונקודות ציון רק כדי להגיע לשם מהר ובקלות וכל הקודם זוכה. אם תתחיל ליהנות מהחוויה של להיות עם מישהי בגלל שהיא רוצה בחברתך ככי יש בך נועם, או כי אתה מחזר נלהב. אולי באמת תזכה להיכנס בסוף לחור הנכון ואף להישאר שם. אף אחת לא טיפשה, היא יודעת בדיוק מתי מתאמצים בשביל להשכיב אותה, ושום פרח או קינוח במסעדת גורמה לא יעזור. אם אתה רוצה את הקשת בענן, אתה צריך לסבול גם את הגשם..תן את השוס, שחק אותה ביז'ו

שלום גם לך...

וואלה תאמת.. לא הכי השקעתי בקריאה שלך כי הבנתי כבר את המסר.. אז קראתי 3-4 שורות ראשונות ואחרונות.. ומה שיש לי לומר לך.. שאני הגעתי למסקנה מזמן שלא צריך להשקיע באף אחת יותר מדיי כדי להשכיב אותה.. אלא אם היא מלכת אנגליה או משהו כזה.. אז אם אני ישקיע יותר מדיי זה בגלל שבא לי כי... ככה בא לי...

חחחח את ת~ו~ת~ח~י~ת

תאמיני לי היייתי משקיע בך מליונים גם אם היית גבר או פמיניסטית לא חשוב הסדר את פשוט מ~ג~נ~י~ב~ה עם ההברקות שלך ב~ר~א~ו~ו

הממ קראתי את כל ההודעה שלך..

מה שיש לי לומר לך זה את זה מותק.. אם לפי דברייך על כל אחת שאני רק ירצה.. ל"זיין" אני יצטרך להתחיל להשקיע משחקי חיזור.. אז.. לא ישאר לי לא זמן לעצמי לא חיים לא כסף ולא בריאות.. מה נראה לך שאני יתחיל להשקיע על כל בחורה יציאות ורצינות וטלפונים ואללה וכל זה רק בשביל לנסות.. ל"זיין"... מי שחי בסרט זאת את שעושה ממה שיש לך בין הרגליים עסק... ברור שנשקיע כה.. בחורה ששווה השקעה תקבל השקעה אבל לא כל אחת כאילו למי יש כח להתחיל להשקיע ולפי דעתי מי שלקח את כל העניין קשה זאת את.. שאני בטוח שאת חושבת שאת איזה מיס עולם או לא יודע מה.. קיצר שורה תחתונה... אולי אצל נערת ליווי משקיעים כסף.. לפי דברייך אצלך משקיעים את זה בכמה תשלומים של יציאות + צריך לטמטם לך קצת את השכל בפוצי מוצי כמה שעות....? אגב מותק בקשר למנהגי החיזור אצל בעלי חיים... שלא נשווה כה.. יש בעלי חיים שאונסים את הנקבות אחרים משאירים אותם לבד לגדל את הילדים... אצל הנחשים יש מאורות הזדווגות.. קיצר.. אל תשווי אותי לבעל חיים ואל תתיימרי לדבר בשמי אגב... חוץ מזה אם היית מנסה להבין יותר לעומק מה שהתכוונתי.. אז לא היית מזיינת את השכל בשטויות חוץ מזה שרק בנות הגיבו לשטויות שלך.....

הבעיה היא

שבחורים לא יודעים לשלוט בעצמם, הם יגידו משה ואחר, ואז ינסו בכל מקרה.. ו....באמת שכשהייתי גם בת 18 ו 19, לא האמנתי שייקרה משהו אם אני אבוא לבחור הבייתה. באמת חשבתי שאני רק אבוא. ואז באתי לידיד שלי...והוא נסיה כל מני דבירם. הייתי בהלם. אמרתי לו שאין מצב ושלא בשביל זה באתי. ואז הואאאא לימד אותי שכשבת באה לבן בלילה...אז ככה זה. אז אני לא באה מאז:)

RieM

New member
איזה חצוף, מה ? ../images/Emo8.gif

ואני מקווה שמאז לפחות למדת לשלוט ביצרייך, גבירתי הצעירה !

danielo18

New member
סקס עוזר לשחרור הלחצים..

אבל עודף סקס רק בשביל לפרוק לחצים - גורם לקהות רגשות. לא מסכימה?

flowerboy69

New member
אהבתי

זה ככ נכון.מי שמביטה על אדם כגוף לא מתעניינת כנראה באישיות יותר מידי

למעלה