אני יקירתך?
הידד היאח! [ועכשיו, לאחר שהסדרתי את נשימתי מצמרמורות הריגוש שאחזו את גופי לנוכח התואר ששייכת אליי, אמשיך.] אם לא שמת לב, אני בחרתי להתייחס לתשובה ספציפית שאת כתבת [על אף שקראתי את כל השרשור, ראית מה זה! קראתי את הכל ובכל זאת בחרתי להתייחס רק למה שהתחשק לי להתייחס אליו, אללי!]ובתשובה שאליה התייחסתי סיכמת את כל הסתירות שזרקת במהלך השרשור הזה. להלן: " הכל הוא בעיני המתבונן, וזה שיש אנשים,שחיים כך זה לא אומר שזה אכן נורמלי,ולא סוטה..לדעת אחרים כמובן.." - תגובה ראשונה. פה עוד אמרתי שאולי את קצת לוקה בסידור רעיונות מסויימים והוצאתם על הכתב אבל אמרתי, ניחא. תגובה שנייה: "לא צריך להגזים,יש בינינו אחוז מסויים של סוטים,אני והאחרים שחשבו כמוני כאן לא נכללים בו,ואני מקווה שגם את לא..." - פה כבר התחלת לקבוע עובדות [שסותרות את תגובתך הראשונה] כי סטייה היא בעיניי המתבונן בלבד, אז או שאת מסכימה עם עצמך או שאת לא מסכימה עם עצמך [זה לא קל... אני מבינה...] - תרגום : או שאת אומרת שסטייה היא בחירה של כל אחד להגדרה מסויימת, או שאת מכלילה ואומרת שבגלל שאת ועוד כמה אנשים חושבים שמשהו הוא בגדר סטייה אז אתם הנורמאליים וכל השאר סוטים. ואז הגיעה התשובה המסכמת: "חצופה מצידי? באמת? כל אחד ודעותיו הוא, וגם אם סטייה היא בהתאם למתבונן ,עדיין יש נורמות חברתיות מסוימות, (לגבי נישואין למשל) שאם עוברים עליהן מה לעשות זה נחשב לסטיה מהנורמל,ומקווה שהפעם לא יצאתי בהצהרה "חצופה" סקארלט יקירתי.. - שפה כבר לא אמרתי ניחא, או חשבתי שאת לא יכולה לסדר דברים מסויימים בצורה מסויימת ולהוציא אותם באותו האופן, פה כבר התחלתי לצחוק נורא. [אז כן, גם עכשיו הצחקת אותי, אנשים בעלי דעות כ"כ מקובעות נוטים להצחיק אותי]. Kerenm - את לא יכולה להכליל ואז לסתור את עצמך בצורה כזו שיטתית ולא לצפות להשפכות היסטרית [נוטוב.. היסטרית לפחות מצידי]. אנשים קובעים את הנורמה, אנשים קובעים איך ולפי מה הם מגדירים סטייה. אנשים מגדירים מהי נורמה חברתית, כל יום וכל שעה מחדש. אם את בוחרת להשאר מקובעת [ואם טוב לך בקבעון, כה לחי!] בנורמה מסויימת זו בחירה שלך. אם מישהו בוחר לבנות לעצמו נורמה חדשה ולהסתכל על אחרים בתור הסוטים ממנה, זו בחירה שלו. זה בעיניי המתבונן [כמו שדאגת לציין ומייד אח"כ בחרת לסתור את עצמך.] נו שויין.. יהיה טוב.