הדייג היום בראש הנקרה

paluta

New member
הדייג היום בראש הנקרה

היה יום טוב אבל רוח צפונית מאד הקשתה על הדייג ארסים תמיד יש שם בשפע אבל היו היום גם הרבה סרגוסים ובורים גדולים המז´רז´רים יצאו עם שלל יפה של דג החניתן הדק שדגו עם מצוף משקולת ופתיון חי - דגיגים מהלהקות שמסתובבות במים ראינו המון טרולוסים טסים במים והיה מי שתפש לוקוס שמן עם גמברי בערך ב 1030 עזבנו כי הרוח היתה ממש מטרד (רוח צפונית מאוד שטוחה על פני המים)

אוריא

New member
מאמר חדש של Paluta. ../images/Emo91.gif

מאמר חדש ומצוין פרי מקלדתו, של paluta ידידנו עלה במאמרים. המאמר הוא בנושא תחזוקת ציוד הדייג. תבלו עם המאמר המצוין הזה. בנוסף רשימת חנויות הדייג עלתה לאויר. הרשימה היא כמובן חלקית בלבד. אתם מתבקשים לשלוח לנו במסרים או באימייל שמות של חנויות הדייג שאתם מכירים כולל כתובת מדויקת וטלפון, על מנת שהרשימה תהיה מלאה ומדויקת ככל שניתן.

מאמר על החזקת ציוד

כל הכבוד באמת מאמר ראוי לשמו.. אני מאמין שכול דייג/ת ששלמו במיטב כספם וחסכונותיהם.. בקנית הציוד ..רוצים לשמור עליו רק כמה הערות קטנות ואולי תוספות.. למי שאין בידו סיליקון. יכול להשתמש בשמן עדין של מכונות תפירה.. פתיחת רולר לחלקיו הפנמיים הייתי מציע לבעלי חוש טכני בלבד.. ומי שלא יכול בכול חנות המכבדת את עצמה יעזרו לו או לה בכך.. לגבי הדבקת חלקים/טבעות אני לא ממליץ להשתמש בדבק סופר גלו או דבק 3 שניות אחר.. היות והוא מתקשה ונשבר ויחד איתו לפעמים חלקים נוספים.. לכן הדבק המומלץ ביותר הוא אפוקסי 15 דקות השומר גם על גמישות מסוימת לאחר ההדבקה החזקה. זהו דבק בעל שני אלמנטים שמערבבים יחד.. בעיקרון.. אני ממליץ לאחר כול דייג לבצע שטיפת הציוד. זה שומר על הציוד לאורך שנים רבות.. אז קמו שכונים רכב.. אחת לכמה זמן לפחות פעם בשנה אנחנו מגיעים לטיפול במוסך..כך גם אני ממליץ בציוד הדייג..שיהיה בהצלחה לכולנו אז כמו שקונים אוטן

למעלה