הדייט הכי נו-רא

מיטללל

New member
הדייט הכי נו-רא ../images/Emo122.gif

מזמן לא דיברנו פה על דייטים. ובגלל שברצוני קצת לצחוק, החלטתי להעלות את הנושא. אנא ספרו על הדייטים הכי זוועתים שהיו לכם. הזוכה יזכה בחוויה מתקנת. על חשבוני.

בשלולית

New member
אוי אוי אוי...

בסילבסטר... יצאתי עם מישהו.. הייתי בטוחה שזה דייט... הוא גם אמר לי לפני הדייט "אני מקדיש לך את השיר הזה לערב הזה - יזהר אשדות - מה תאמרי" מה יכולתי להבין ממנו ? הוא כל הזמן מחפש תירוצים לבוא אליי... והוא כל הזמן נותן לי מחמאות... חשבתי הוא רציני... הגענו למקום.. (הלכנו למסיבה של חבר שלו) הוא לא התייחס אליי בשיט - זה היה הפחד שלי... הוא מכיר את כולם כמובן ואני לא מכירה אף אחד... טוב הוא מכיר לכולם אותי... מציג אותי כאילו אני אשכרה הדייט שלו (אפילו בהמשך הערב כשהלכתי לשירותים חבר שלו שאל אותי אז מה אתם חברים? אמרתי לו שלא....) כל הערב ישבתי בצד... מדיי פעם הלכתי אחריו כמו זנב.... לקראת סוף הערב התחלתי לרקוד עם כולם שם... (קצת לא נעים לרקוד במסיבה פרטית עם אנשים שאני לא מכירה...) וזהו... היה מגעיל.. וגולת הערב הייתה הנשיקה... או יותר נכון חוסר הנשיקה.. זה התחיל בערך ברבע ל12 הוא נזכר לספר לי על מישהי שאמרה לו שהיא אוהבת אותו והם עכשיו חברים. WTF!@?!?#!? אוקיי...... אז הבנתי... טוב לא תהיה נשיקה.. אחרי כמה דקות הוא אומר לי "אבל אני ממש לא מבין למה אנחנו חברים... אני הולך להיפרד ממנה מחר.." (טוב מה אתה מנסה להגיד?! שכן תהיה נשיקה ב12? ) לא חשבתי על זה יותר מדיי... ובסוף... בדקה ל12... הוא הדליק סיגריה ויצא איתה החוצה... מצאתי את עצמי עומדת ב12 ליד מלא אנשים שאני לא מכירה שכולם שם זוגות (דבר ששכחתי לציין קודם... שגרם לי יותר לחשוב שאנחנו אשכרה יוצאים...) כולם מתנשקים... כמעט כולם... ואם לא אז מתחבקים... ואני עם כוס שמפניה עומדת ומחפשת את התקרה.. היה זוועה.... ועוד דבר ששכחתי לציין שישר כשנכנסתי לאוטו... כשהוא בא לאסוף אותי.. אז הוא אמר לי "את נראית מצויין" קקי! נ.ב. סורי על האורך

Zoharrr

New member
אויש

הלכתי לפגוש מישהו שהכרתי באינטרנט והיינו בקשר שנה וחצי ובגלל שאני פחדנית לקחתי איתי שתי חברות והוא היה חתיך ומקסים ונהדר ואמר את כל הדברים הנכונים ותמיד החמיא לי ונגע בי ו...ו... והוא התאהב בחברה הכי טובה שלי! זה היה נהדר... קקי עכשיו כולנו חברים שוב...אני לא אוהבת אותו ואפילו כבר לא רוצה אותו הוא רוצה אותה היא לא רוצה אותו ואני רוצה להיות איתו בלהקה אבל אמאבא יהרגו אותי.... חרא Fuck with everyone

בשלולית

New member
הא? שנה וחצי?

אלכס? הייתם בקשר שנה וחצי? לא יותר בכיוון של 4 חודשים?..

הדייט הזוועתי ביותר שהיה לי....

בחור מקסים פשוט בחור מקסים!! אבל מה הפאק היחידי שבו? שהוא אוהב את עצמו! כל כך אוהב את עצמו!! כל הדייט הוא מדבר רק על עצמו (נקרא לו יחזקאל
): יחזקאל בחדר כושר, יחזקאל עושה אינפרה אצל הקוסמטיקאית, כל הבנות במועדון נופלות שדודות לרגליו של יחזקאל, יחזקאל פה יחזקאל שם... זה הדייט הראשון... אמרתי לעצמי יתן ליזקאל עוד צ'אנס... טעות איומה! בדייט השני - מה את הכי אוהבת בי? ומה גרם לך לרצות בי שנצא עוד פעם? ו.. תגידי, את יודעת כמה בנות מקנאות בך? אוקיי.. כאן אמרתי סטופ! כמה שהבחור היה מקסים, ברגע שהוא פתח את הפה היה עדיף שיפסיק... למרות שני הדייטים האלה, ולמרות כל הבנות שנופלות שדודות לרגליו, הוא רדף אחרי קרוב לשנה.. ואז גילית כמה שהוא מקסים, היו לו דרכים מאוד מקוריות לחזר, אבל פשוט אני לא יכולה לצאת עם בחור שהאדם שחולה על התחת שלו..

MAX D

New member
המממ... הכי זוועתי?

הטוב ביותר היה ככה: ראיתי אותה בבית קפה עם חברות, החלטתי שאני מתחיל איתה, החלפנו טלפונים וקבענו שניפגש בסופ"ש. עד כאן הכול טוב. אספתי אותה מהבית, לאן הולכים? לאן הולכים? בית קפה, סבבה, למה לא? אפשר לדבר, אפשר לשמוע- נהדר. הגענו לבית הקפה, יושבים צוחקים, נהנים- פה המקום להזכיר שאני מכיר את הבעלים של המקום. אני קולט יותר מידי גברים עם המבט עליה (לא שאני מאשים אותם
), אבל הציק לי בעיניים... הבעלים מסמן לי שהוא יודע משהו שאני לא, כשעברתי ליידו הוא זורק לי מישפט: "תיזהר..." אוקי... זה כבר מצריך בדיקה מעמיקה... אחרי שיחה קלילה איתה גיליתי את הדברים הבאים: 1) היא נשואה. 2) בעלה בכלא על רצח. 3) יש לה 2 ילדים בבית. 4) אח של בעלה ישב בחוץ כדי ליראות שאני לא נוגע בה... מזל שלא....
אם תירצו- יש עוד

Limori 1

New member
וועע ענק!

בת כמה היא שהספיקה כל כך הרבה? חחח יאללה תביא עוד סיפורים.. נשמע מעניין

MAX D

New member
מה יש עוד?

אז זהו- שיצאתי עם בחורה ולא ידעתי שיש לה אחות תאומה זהה... אני צריך להמשיך?

בשלולית

New member
חה חה חה חה

איזה מזל שלא יכולים להתבלבל ביני לבין אחותי התאומה הזהה

MAX D

New member
פירוט? נו טוב...

קבעתי עם החברה ב- 21:30, רציתי להפתיע אז הגעתי חצי שעה יותר מוקדם (כמובן עם פרח), דפיקה בדלת ו..... אחותה פותחת את הדלת... אני בלי לחשוב פעמיים נותן לה את הפרח ונשיקה לוהטת.... אבל אז פיתאום מגיע מישפט לא צפוי: "היי דביר, בטח זה היה מכוון לXXX..."

למעלה