הדייט השבועי של גוז III

גוז

New member
הדייט השבועי של גוז III ../images/Emo118.gif

והפעם – אנקדוטה נוסטלגית – סגירתו של מעגל. לפני שנים רבות – כאשר הקסם שלט בעולמנו, ואני הייתי ילדה קטנה (ויש האומרים אף זבת חוטם) – עידן ועידנים טרם עלייתם ארצה של הבורגר קינג ושל המקדונלדס´ – ענקי הפאסט פוד של העולם המערבי – חיה לה בישראל "המבורגריה" ציונית גאה – McDavid – או כפי שנהוג לאיית את שמה בעברית – מק דויד... חלפו עברו להן השנים – הענקים הלועזיים כבשו את מקומם בארץ חזונו של בנימין זאב – ומק דויד נדחקה והלכה – עד שכמעט נעלמה לחלוטין. הגבר, סוחב עמו צקלון זכרונות ילדות מאותה המבורגריה ציונית – וכששמה עולה הוא מקפיד לתאר את הבצל המטוגן החום הקצוץ – שהיה לו מין טעם מיוחד טוב שכזה... אתם יודעים איך זה – טעם של פעם! והינה, ביום חמישי, עת צעדנו על הטיילת של הרויאל ביץ´ – לקראת ארוחתנו בלה-קוצ´ינה – צדה לפתע עינינו את אחד מאחרוני הסניפים עלי אדמות הנושאים בגאוה את השלט "מק דויד"! החלטנו שאין ברירה – חייבים לפקוד את המקום... ואכן – למחרת בצהריים – סעדנו את ליבנו באותו מקום – אשר התברר לנו שעם השנים הפך לשילוב של בורגר עם חומוסיה – או משהו דומה ("תוציא לי שתי צלחות צ´יפס..."). ההזמנות היו מגוונות בצורה מופלאה. הזמנו פעם אחת נקניקיה בלחמניה (באגט עם סומסום מהסופר), פעם אחת המבורגר כפול, פעם אחת חטיפי עוף – מעוף שהיה עד כדי כך מעובד – שלא היינו מופתעים אם היו קוראים לו דג, או חטיפים צמחוניים – או בכל שם אחר. המנה הרביעית נשכחה ממני – אך היא היתה שוות ערך – כלומר – לא איכותית ולא אטרקטיבית. ליד המנות הוגש צ´יפס או טבעות בצל – לבחירה. שניהם היו בסדר. הקטשופ היה מחריד, וגם הוא וגם המיונז באו בבקבוקי פלסטיק גדולים – דביקים קלות - שמטרתם בחיים לנדוד משולחן לשולחן. נהנינו מהאנקדוטה. לא מהאוכל. את המחיר שכחתי – הוא לא גבוה – אבל גם לא חשוב. סגרנו מעגל – ולא נשוב עוד...

Soak

New member
טוב, הנה עוד אנקדוטה

תיכנסי לכרטיס האישי שלי. 1. תסתכלי בתמונה. 2. תקישי על עמוד הבית. ומצפה לך הפתעה...

Soak

New member
איזו שאילתא? ../images/Emo12.gif

יש הסברים באתר עצמו. אני אוהב אותם, הם הולכים ונכחדים והייתי צעיר יותר ב-5 שנים מעכשיו, אז הקמתי להם אתר.

איזה גועל (סליחה)...../images/Emo12.gif

שונאת מקומות שגומרים לי את קופסאת המגבונים הלחים (ואני לא מאלה שמסתובבות עם מגבונים פושטים!!)

liti

New member
אם כבר הזכרת את מקדונלד´ס ../images/Emo21.gif

מסתבר שגם אצלם העניינים לא משהו והם מתכננים שינוי בטעם ההמבורגר והלחמניה. מצ"ב קישור לכתבה בנושא.

למעלה