הדייט השבועי של גוז

גוז

New member
הדייט השבועי של גוז ../images/Emo118.gif

מפאת השפעת המרושעת שתפסה אותי מאז חמישי בערב
, ביטלנו השבוע, הגבר ואני, את הדייט השבועי, ובמהלך כל הסופשביע כולו אני "מתענגת" על תה חם בוריאציות - שאינני מרגישה כלל את טעמן... באסה.
עם זאת - בשבוע הבא צפוי פיצוי - שכן אנו נוסעים לנו לאילת הרחוקה והשמשית
. מקווה להביא משם איזו התרשמות ראויה לשמה. שבוע טוב.

liti

New member
תהיי בריאה!

תה חם זה תרופת סבתא מצויינת... לדעתי ההשפעה היא יותר פסיכולוגית אבל ניחא, העיקר שתבריאי מהר ושתביאי לנו ביקורות נפלאות כפי שאת יודעת!

ציפיתי מאד לביקורת על "אונמי"../images/Emo12.gif

אני חובבת אונמי ולכן נורא מצפה לביקורת בקרוב. מומלץ: מנה ראשונה חזה אווז בטריאקי אבל אני רחוקה מלהיות בחורה עם טעם קולינרי מתקדם אז נא לקחת זאת בעירבון מוגבל
לקינוח מומלץ סופלה שוקולד עם כדור גלידת וניל+ג´ינג´ר או כדור גלידת קוקוס. גם הקרם ברולה היה משובח אם כי מעט מחניק לאכילה (נורא עמוס שומן, מן הסתם) אבל זה טעמי האישי. כמו כן, לא להתפתות לקחת יותר מכוס 1 סיידר תפוחים עם סאקי שיצא להם לאחרונה כי הוא עולה 40 ש"ח ומקפיץ את החשבון, אבל טעים (טעות שלנו שלא שאלנו מראש
ושילמנו ביוקר) בתיאבון

קראתי- שמחה שנהנתם. חבל שלא יצא

לכם לנסות את ההצעות שלי. מסכימה בקיבה מלאה על הטונה האדומה והטונה החריפה

liti

New member
הביקורת על אונמי נמצאת כרגע בעמ´ 4

מתאריל 30/11/02. כרגיל, גוז עושה לנו חשק לבקר...

דנה ב

New member
אילת...

העיר הדרומית רוויית מסעדות שוות - שיהוו פיצוי הולם לדייט שבוטל
בינתיים, תרגישי טוב ושובי במהרה למוטב
דנה

meravbr

New member
תהיי בריאה גוז ../images/Emo101.gif

גם אני כבר שבוע לא מריחה שום דבר שאני מכניסה לפה....

מיכלי56

New member
המלצה לגוזית../images/Emo184.gif

לא המלצה למסעדה סתם טריק שעזר לי בימי השפעת הקשים שאני מתאוששת מהם עכשיו: שורש ג´ינג´ר ,פרוס דק (לא שורש שלם כן ,רק קצה של הדבר האמיתי)סוכר לפי הטעם ומים רותחים. יותר עדיף מכל תה אחר ופותח את הגרון והקנה. החלמה מהירה מיכל

גוז

New member
אם רק היית יודעת ../images/Emo118.gif

עד כמה אני לא אוהבת ג´ינג´ר... תה של חליטת ג´ינג´ר עלול להעביר אותי לפאזה של מחלות מסוג שונה לחלוטין...
תודה לכולם על איחולי ההחלמה. בינתיים תה ירוק, מיץ תפוזים ומרק עוף זה מה שהולך אצלנו בבית. שבוע טוב.

meravbr

New member
ניסיתי כשהייתי קטנה

וזה לא זכור לי כחוויה מרנינה במיוחד.... אבל אומרים שהרבה מתרופות הסבתט למחלות (קלות) יש בהן חוכמה, אז שווה לפעמים לנסות ....

למעלה