הדייט השבועי של גוז

גוז

New member
הדייט השבועי של גוז ../images/Emo118.gif

והפעם - דיקסי - טוב להיות קרניבורן... אני יודעת חברים – קצת פישלתי, קצת התמהמהתי, והביקורת מגיעה הפעם ב"דיליי" לא צפוי. עקב כך – הפרטי פרטים אותם אני אוהבת כל כך להביא לכם בביקורות שלי – יהיו קצת מעורפלים הפעם – ואתכם הסליחה. אני מבטיחה להשתדל ולחזור לעצמי בקרוב. מכל מקום, כזכור, חגגתי זה אך לא מכבר את יומולדתי (ה- 32 – למי שלא זוכר). מאחר שיומולדת בכלל ויומולדת 32 בפרט – הם ארועים שאין לעבור עליהם לסדר היום – החלטנו הגבר ואנכי לצאת לחגוג בדיקסי. לא היינו שם מזמן (מאז שהיינו צעירים ומתוחי עור – לפני כמה חודשים) – ובא לנו להרגיש קצת בשר טוב על לשוננו. צרפנו אלינו לארוע את החבר ש´ – אשר היה לו יומולדת שבוע לפני, את החבר ג´ שהיה לו יומולדת ארבעה ימים לפני, ואת חברתי הטובה ד´ – שהיא – לא עלינו – צמחונית. התחלנו, כמקובל, במנות ראשונות – החבר ג´ הזמין קרפצ´ו – שהיה טעים וטוב, כנדרש מקרפצ´ו; החבר ש´ הזמין סלט ירוקים עם אספרגוס – שהיה טעים – חוץ מהאספרגוס (טוב – האמת היא שהאספרגוס היה מצויין – רק שהסתבר שהחבר ש´ לא אוהב טעם של אספרגוס...); הגבר הזמין כבד אווז ברוטב מתקתק (שאינני זוכרת מהו) עם טוסט – וכאן הדעות חלוקות – הגבר התענג על כל ביס וביס, ואילו אני סברתי שטעמתי כבר טובים ממנו; אני הזמנתי מנה של כנפיים ברוטב ברביקיו (או כמו שאני רגילה לקרוא להן – "באפאלו ווינגס") – שהיתה מ-ע-ו-ל-ה –גם בגודל, גם בטעם, בתנאי שאתם אוהבים אוכל חריף; החברה ד´ – בחרה שלא להזמין מנה ראשונה למנה הראשונה. כל זה הלך לו עם בקבוק יין ספרדי (כמו שבודאי שמתם לב – הספרדים הולכים אצלנו חזק...) – מאזור ה- 100 ₪ וטיפונת. לתדהמת כל הנוגעים בדבר – למרות שהיינו חמישה – לא הוזמן בקבוק יין נוסף – ורק הגבר ביקש עוד כוס אחת אחר כך – שתסדר לו את ההחלקה של המנה העיקרית. למנות העיקריות – הזמנתי אני, מלכתחילה, ספייר-ריבס, אבל אחרי הבפאלו ווינגס – עתירי הרוטב – החלטתי שעוד מנה ששוחה ברוטב תהיה יותר מדי בשבילי – אז שיניתי את זה לסינטה – מדיום – שבאה עם רוטב חרדל ורוטב פלפל – מנה שעושה את העבודה לחובבי בשר. מחציתה נאכלה על ידי, רבע על ידי הגבר - ואת השאר פשוט לא הצלחנו (מביך - אני יודעת...); הגבר הלך על פילה חזיר – שהיה מדהים על פי כל קנה מידה! הצטערתי צער גדול שלא בחרתי כמותו; החבר ג´ הזמין כמוני סינטה – ואני חושדת שהחתיכה שלו היתה מוצלחת מזו שנפלה בחלקי, אדמומית ורכה יותר; ואילו החבר ש´ – הזמין מנת עוף כלשהי – שאינני זוכרת מהי – כי מי אוכל עוף למנה עיקרית בדיקסי. חברתי הטובה ד´ – שכאמור הינה צמחונית – ושלמרות זאת ובטוב לבה כי רב, הסכימה להתלוות אלינו למסעדת קרניבורנים דוגמת הדיקסי – לכבוד יום הולדתי – הזמינה פסטה ברוטב עגבניות – שהיא בתפריט נחשבת למנה ראשונה. מבחינת הגודל התרשמנו מן הפסטה עד מאוד (כי כאמור - היא היתה אמורה להיות ראשונה) אבל מבחינת הטעם - מה אומר - היא היתה פשוט דלוחה. אכזבה רבתי. אני יודעת שבדיקסי מתמחים בבשר – אבל בכל זאת – יש שלוש ורבע מנות צמחוניות בתפריט – לא ביקשנו יותר מזה – רק שאת אלה- תתאמצו ותעשו כמו שצריך... הפסטה היתה עשויה מדי, הרוטב היה תפל וכל השילוב היה בלתי מוצלח בעליל. לקינוח – הזמנו קרם ברולה אחד ומנה שוקולדית מסוג שאינני זוכרת (היא ישבה בצד השני של השולחן – ואני כבר הייתי כל כך כל כך עייפה...). השירות היה ממש מצוין. מהיר, יעיל. ענייני. לא התרגשו מזה שביקשתי לשנות את המנה העיקרית אחרי ההזמנה, המדיום היה מדיום, והכל תקתק כראוי. המחיר – ליד ה- 900 ₪ לחמישתנו – או למעשה – לארבעה + צמחונית שהזמינה מנה ראשונה אחת בלבד + בקבוק יין ושני קינוחים. לא זול – אבל טעים. לאוהבי בשר – מומלץ.

liti

New member
SISTER, תמסרי לחברתך הצמחונית

שפעם כשאכלתי שם נחתה עלי מוזה צמחונית ובמקום להזמין מנת בשר מכובדת, הזמנתי מנת פנה ברוטב כלשהו על בסיס שמנת (נו טוב, גם אצלי הגיל משפיע...) שהייתה פשוט נפלאה וטעמה עדיין חקוק במוחי (למרות שמרכיביה נשכחו...). מומלץ ביותר!

Siren

New member
רק חבל

שלא שמעו בדיקסי על המושג עיסקיות...

למעלה