הדייט שלי :)

הדייט שלי :)

יקירי רק עכשיו אני מיתאושש היה מדהים וערב שחבל``ז היה כיף ונעים להכיר את כולם אם זה ענבר המקסים שתיקלט לנו כל הלילה יויו ומאיה -חמודים המשיכו כך (יווווווו הרסו את הספה) תאנה וברונית -רקדניות הערב היה נעים להכירכם לוצצצצצצצצצצ -אחייייי (אם היתי בת היתי אונס אותך חחחחחחחחחחח) סנופפפפפפפפ -שקט וחמוד ממש בונבון אחלה ידידי רמז ושי -יוווווווווו אתם חמודים (כל הערב כמו זוג יונים ) סתם אחד -אחי אתה ממש לא סתם אתה אחי (יאלה הפועל אחלה אותה) רונן -ידך בכל והכל בידך אחלה גבר (רוצה להיות עקרת בית אני בא לגור איתך) ויפעת (הבוס)המשיכי להיות כזאת כאפית וחיכנית קופצנית ועליזה כי בקיצור את מקסימה למורן נשמה שלי יווווווווו איזה כיף ראיתי אותה .ותודה על הטירחה שהגעת חולה אבל לי היה שווה לא יודע מה איתך (ואם אפשר לא לברוח לנו אודה לך) וצפרדעית שלי חומד העונג שלי (גם של מלאכית 27 )להכיר נשמה מקסימה שכמוך אם היתי יודע היתי מגיע כבר בבוקר אלת אהבה -קטנטונה וקופצנית כל הערב רוקדת רק רציתי להגיד לך (חולה עליך מאודדדדדדדדדדד)היה נעים מאוד להיות לצידך ולדעת שזו את *מה הבריחה הזו לישון אהההה יחרפנית חחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עליך ולנסיכה למלכת הערב מאיוש. עכשיו אני מבין מה הפסדתי כשלא הכרתי אותך לפני כן תודה מיקרב לב על הערב היפה האירגון ומיוחד ובאמת באמת מכל הלב היה תענוג להכיר אותך את מקסימה מקווה להמשיך להיות ידידך (רק מקווה שההורים שלך לא יזרקו אותך אחרי כל הרעש והבלגן חחחחחחחחחחחחחח יאלה בואי אלי אני מזמין) אז רק אודה לכם לכולם ובטח שכחתי (לא זוכר היתי מסטול בטח)כמה שמות אבל לא שוכח פרצופים אז איתכם הסליחה היה ערב מקסים והכל ביזכותכם תודה רבה אישית לכל אחד אוהב ומחבק (ושולח נשיקה)ספון B-)

ניקול*

New member
וואוו רואים רואים........

אני רוצה לאמר לך שגם אם לא הייתי שם.... בזכות מה שכתבת אני מרגישה שכאילו הייתי שם... אתה יודע לפרגן שפשוט חבל``ז, אני בטוחה שהיה נפלא ואני בטוחה שכמוך כולם שם נהנו..... המשיכו להיות כאלו ואף פעם אל תשנו..... שיהיה לך ערב נפלא מניקול*

ניקול*

New member
נו.... באמת שרוני

את חושבת שצריך להגיד שאת מקסימה??? או חמודה???? או ממי??? לא לא, לא צריך בכלל להזכיר הרי שכולנו כבר יודעים זאת.. מהזה לא מובן מאליו??? אם לא אז אני אגיד לך... שרוןןןןןן אחותי היקרה את מקסימה, משגעת, וממוש קטנהההה אוהבת אותך ניקול*

ניקול*

לא לזה התכוונתי ,,, סתם מקנאה בהם שבילו אתמול כל כך , סתם מקנאה בהם שפגשו אחד את השני ונהנו .... אוףףףף שיבוא כבר שבוע הבא

נודניקית ......

אני נדחפת ?????????????? אני????????????????????. תמיד בלב שלך , תמיד אחות שלי ... ולא אני לא חושבת שאני אגיע למפגש ביום חמישי , כולם יהיו פה ואני צריכה לארח אותם לא?? ( איך יצאתי מזה כמו גדולה חחחחחח)

למעלה