הדיילי סטאר טוען שTT

הדיילי סטאר טוען שTT

יכריזו על כך שהם באמת יחזרו לתמיד... הם אומרים שבתום סיבוב ההופעות הם יוציאו סינגל חדש ושהם מתכננים אף להוציא אלבום חדשדש ויתחילו לתפקד שמחדש כלהקה... טוב, אנחנו צריכים לצפות לעוד מלא שמועות מסוג זה- עד שהם לא יכריזו על כך רשמית, אני לא חושבת שצריך להתרגש מזה.... אז מה אתם חושבים על האפשרות שהם יחזרו לתמיד? בעד? נגד? האם אתם מעדיפים אותם ביחד כרביעייה או כחמישייה? אתם מעדיפים את רובי בתוך הלהקה או בתור זמר עצמאי?

קצת קשה לי עם הלתמיד הזה...

כאילו להקות בנים אמורות להיות חברה בני 20+ שפקצות בנות 12+ יזלו עליהם ריר לא
והם באמת היו כאלה, אבל היום אני חושבת שהם במקום אחר לגמרי.. אם אני אסתכל אחד אחד : גארי נראה לי עוד קצת תקוע באותה סוג של מוזיקה שמאלצית משהו.. הווארד- בכלל בכיוון אחר ג'יסון- לא ממש ברור לי
ומארק?? - אני כל כך אוהבת את המוזיקה שהוא יוצר כגרע. היא ממש מגניבה הרבה יותר מימי היפיוף של להקת הבנים (עכשיו הוא יפיוף בפני עצמו
) ורובי? אם כל הכבוד הוא לא ממש רואה אותם ממטר
אני חושבת שהייתי מסתפקת בסיבוב הופעות איחוד עולמי (מה שיגיעו גם לפה
)ואם אפשר שרובי יהיה איתם מה טוב
כי בחמישיה הם עובדים הרבה יותר טוב ..

Inis mor

New member
אוי...אני מקווה שלא!!!

אנא מעריצות מושבעות-אל תבינו אותי לא נכון, החברה האלה הם שיא הנוסטלגיה בשבילי ואיחוד לשם הופעה זה נחמד-אבל איחוד מקצועי והקלטת חומר חדש?! קודם כל-הם פשוט לא ישרדו בשוק המוזיקה האנגלי היום. כתבתי על זה כבר-היום שוק המוזיקה הרבה יותר מתוחכם. יש הרבה להקות אינדי במצעד: Arctic Monkeys, Editors. חוץ מזה גם חזרה מאסיבית לשנות ה 70-להקת המי חוזרת, יש זמזומי פינק פלויד. ואם אתם אתם בוחרים להתעלם גם מכל הסיבות האלה=מי יכול על רובי, קולדפליי ואואזיס במצעד??? בנים יקרים-אנא תפרשו בשיא, אין בזה שום בושה!

עפטוב

New member
איזה כיף לקרוא את זה

כמה שאני בטח נשמעת לכם חולת נפש עם כל התמונות (מקוה שאתן מבינות שהרוב בצחוק) אני מזה מסכימה איתכן - הם עברו את השיא - אני הכי שמחה בעולם על המופע הזה כי זה איזה הגשמת חלום, למרות שתכלס חשבתי על זה וממה שאני קוראת הבנתי שהם כאילו מנסים להעלות מופע כמו המופעים פעם - וזה יהיה פתטי. מקוה שהם יבינו את זה גם....

נראה לי שהם יודעים שהם יראו פתטים

אם הם יופיעו כמו פעם. מעניין לראות מה הם מתכננים בשבילנו, ואני מקווה בשבילם שזה לא יראה פתטי אחרי הכל

אני מסכימה אתך!

וגם לא נראה לי שזה נכון, אני זוכרת שלפני כמה זמן קראתי כתבה על מארק שבה הוא אמר שהוא מאוד אוהב לכתוב שירים ולהופיע! לא נראה לי שהוא יוותר על זה כ"כ מהר אחרי כל העבודה הקשה שהוא משקיע כרגע. (וגם אני אוהבת את סגנון השירים שלו ואני מקווה שנזכה לשמוע עוד הרבה שירים חדשים בעתיד
).

אני חושבת שעדיף שהם לא יחזרו

עד כמה שאני אוהבת אותם ואת השירים שלהם, עדיף שלא יהרסו לי את האימג' עליהם יותר מדי, הם פרשו בשיא וככה אני רוצה לזכור אותם... מה לעשות אין TT בלי רוב, אם הוא יצטרף אליהם בסיבוב ההופעות, הוא פשוט יגנוב את ההצגה, כאילו- TT who? אבל אותו אני מעדיפה לבד, לא מתאים לו להיות רק זמר ברקע..he owns the stage

למעלה