הדיינות

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

kotej22

New member

לא קוטג', ולא גבר, אבל אסביר

הגבתי כמוהו כדי לחזק את NO NAME 0 - אויש - כי בעייני כל הדברים שכתובים בלינק הזה טיפשיים וחסרי בסיס. אולי אפילו קצת מזלזלים במין הנשי? בתור אישה ובעצם בתור בן אדם - אני יכולה להגיד שאין קשר בין מה שכתוב בלינק הזה לבין המציאות שאני מכירה, בחיים לא הייתי יוצאת עם הגבר שמתואר שם.
בקיצור - אל תאמינו לכל דבר. בעייני אין טעם להתייחס או למדוד את עצמך לעומת מה שכתוב שם. מעניין אותי לדעת אם מישהו באמת מאמין למה שכתוב שם (מי שכתב?)? נשמע לי מופרך...

goldy

New member
חוץ מלפרט את טעמך כתבת הכל

חוץ מלכתוב מה "כן" הכחשת הכל:
עכשיו אני מבין מאיפה מגיע "תצביעו לי כי אני פחות גרוע ממנו".

לפרט את טעמי?

זה מרגיש כמו דבר די קשה לעשייה, ומשתנה בין אדם לאדם - ברור שלא אמצא גבר "מושלם", כמו שאני לא מושלמת. כל דבר שאכתוב יקרא כמו קלישאה - אבל - נעימות, חכמה, חוש הומור, כבוד, בטחון (משרה תחושת בטחון ובעל בטחון עצמי), יצירתיות, ביקורתיות, רצון ללמוד ולהשתנות, קבלה, דרישה... והרשימה עוד ארוכה - מאד קשה לכתוב מה "הטעם שלי", פשוט צריך להתאים ויותר מזה לרצות להתאים.
לא הבנתי את העניין עם ה"תצביעו לי כי אני פחות גרוע ממנו"? תוכל להסביר?

goldy

New member
נגיד שאת רואה מישהוא פעם ראשונה בחייך

הוא עוד לא פתח את הפה, אבל הוא כן מסתכל עלייך ונראה מעוניין:
מה יחרוץ את דינו? האם יקבל "יש לי חבר" או שתתענייני בדעתו?
האם תדרשי שלמות בכל פניה?

בכל מקרה אתן איזה שהוא צ'אנס

אם מישהו פונה אליי - לא אשקר ולא אנפנף אותו בתשובה בדמות "יש לי חבר" אם זה לא המצב..
לא אדרוש שלמות אבל אצפה לפגוש חלק מהמאפיינים שרשמתי קודם -נעימות/חכמה/חוש הומור/בטחון וכו' גם במפגש המאד ראשוני שלנו.
בהמשך מה שיכריע את הכף ל"האם נפגש בצורה מכוונת" או "האם נחליף טלפונים" הוא בתכלס האם ראיתי בו משהו שמושך אותי (כמו הדברים שרשמתי) ומשהו שמסקרן אותי - אם מעניין אותי לדבר איתו ולהכיר עוד ממנו.

Optimistic Girl

New member
וגם אני נדחפת

ואני מסכמת ב:
כבוד, רצון ללמוד ולהשתנות, קבלה,וחוסר ציניות,
אלו תכונות שחשובות נגיד לי.

וכשפוגשת אדם, רואה קודם כל איך הוא לבוש,
האם לבוש מטופח,
גם מביטה כמו אנגלייה טובה בנעליים וציפוניים,
וגם איך מריח, =איזה בושם יש לו (חוש הריח זה חוש הפרימיטיבי שלנו שגם עליו אני מדגישים תשומת לב בהכרות חדשה.)

טיפוח עצמי של הבחור חשוב לי.

נשמע שאנחנו מתאימות

התתלווי אליי?
וברצינות-מסכימה עם הסיכום הקצרצר שלך, טיפוח זה חשוב - אני מוסיפה שטיפוח בשבילי לא בהכרח מתבטא בבגדים מהודרים ומגוהצים, אלא הגיינה בסיסית ומודעות.
חג שמח, טעים ולבן לכולם!

Optimistic Girl

New member
לא, זה לא נכון

נשים רק רוצות גבר נורמלי, שלומד ועובד,
ושמתחשב בצרכים שלהן,
וכשהן אומרות שהן לומדות,ולא יכולות לצאת לבלות,
שהוא יבין אותן ויגיד כל הכבוד שאת לומדת, זה הכל

החבר שלך הוא אדם שלילי =יש לו אמונות מגבילות.
אבל זה משהו שגם אפשר לעבוד עליו בNLP ...

נו באמת

כולנו בדיוק אותו דבר ולכן כולנו רוצות בדיוק אותו גבר. חלילה אין פה מקום לטעם אישי, להעדפות, או (מי שישמע) אופי האדם.

באמת. אין דבר כזה "מה שנשים רוצות". כל אישה רוצה מה שהיא רוצה, בהתאם לאופי שלה, לטראומות העבר שלה ולשאיפות העתיד שלה. עסק גדול או זין גדול הם לא תמיד הפרמטרים.

goldy

New member
זה מה שאני חושב:

האישה מלאה בתנאים: חלקם ייהרג ובל יעבור וחלקם פתיחה.
כל תנאי הוא לחיים או למוות: מילויו מאפשר לעבור לתנאי הבא, ואם חלילה לא מקויים ב100% אז האישה נחסמת לחלוטין בפני הגבר כאילו מי ישמע.

גם אם הגבר מקיים 100% מהתנאים האישה עדיין תמציא תנאים בזמן אמת העיקר "לא" כלשהו להאחז בו.

למעלה