הדילמה האינסופית

WashedInBlack

New member
הדילמה האינסופית

אני לא יודעת איך זה אצל סורגות אחרות, אבל בזמן הסריגה שלי תמיד קיימת הדילמה במה להשקיע אותו: בלסיים פרויקטים ישנים או להתחיל דברים חדשים. כל פריט שדורש הרבה השקעה, הופך באיזשהו שלב לסיזיפי, וכבר קניתי חוטים חדשים נורא יפים שראיתי בחנות אז גם בא לי להתחיל לעשות גם משהו איתם... בקיצור, זה מאוד מאוד קשה להצליח לסיים פרויקטים ישנים כשיש כל כך הרבה גירויים מסביב. הקפיצו אותי לעשות אבט"ש בפסח, ובתוקף הנסיונות שלי לשכנע את עצמי שזה יכול להיות לא מאוד נורא ושאני אנצל את הזמן הזה כמו שצריך, אני פשוט מנסה לחשוב שזה יהיה כמה ימים שיוקדשו בשלמותם (בתקווה שלא יבדקו אותנו יותר מדי בשעת השמירה...) לסריגה. ובתור פינוק אני מרשה לעצמי לזנוח את 2 הפרויקטים הישנים שמסרבים להסתיים (חצאית קרושה בורדו וסוודר לבן חלק) ולקחת איתי חוטים, מסרגות, תרשימים שהדפסתי, ופשוט להתפרע. אם למישהי יש רעיון למשהו מרענן ושונה בשבילי, כמובן שאשמח לשמוע. שיהיה לכולכן חג פסח שמח, כשר ומשפחתי.

פרפרית 4

New member
הבעיה מוכרת, הראיה שקיות רבות שמ

שמקיפות אותי עם צמרים חדשים. אך לא מומלץ בזמן השמירה, לעסוק בדברים מסיחי דעת.לא??????????? אפשר גם לקרוא ספר טוב. חג שמח ושמירה נעימה ורוצים לראות תוצרים.

marish

New member
טיפ שקראתי

באחד הניוזלטרים של סריגה שאני מקבלת: תחליטי על "פרויקט החודש", אותו את חייבת לסיים. ככה גם אם את מגוונת, את יודעת שיש לך דד-ליין. רצוי כמובן שהפרויקט יהיה משהו גדול יחסית לדברים החדשים ולא להפך.

tatia

New member
אני משתדלת לסיים את כל הפרויקטים

שהתחלתי. פשוט לא סובלת שיש לי משהו בצד לא גמור:)) אני חושבת שכדי לסיים דברים שיכולים להתאים לך לקיץ , אולי זה יעזור?:)

ענבל30

New member
יש לי בדיוק את אותה בעיה ../images/Emo3.gif

בשלב מסויים אני מרגישה ש"מיציתי" וממש לא מסוגלת להמשיך את הפרוייקט, ובמקביל מתחילה להתלהב מרעיון אחר או דוגמא חדשה... התוצאה: המוני פרוייקטים לא גמורים, מלאי צמר עצום ותסכול תמידי. הדבר היחיד שעזר לי עד עכשיו זה להתמקד בפרוייקטים קצרים ומהירים: צעיפים, כובעים, נעלי בית וגרביים... אבל זה לא פתרון לכל הסוודרים, חולצות, תיקים ושאר הפרוייקטים הזנוחים...

למעלה