הדילמה לגבי המשחק בשבת...

מוצארט

New member
הדילמה לגבי המשחק בשבת...

למה כן להגיע למשחק בשבת? אני חולה על הקבוצה. צריך להעביר מסר לשחקנים, שכמה שההנהלה לוקה בחסר, הם עדיין בשבילנו מס' 1. משחק בית ראשון העונה. עוד דרך מצויינת להפגין נגד ההתנהלות הפושעת הזאת. למה לא להגיע למשחק בשבת? עם כל האהבה לקבוצה, הקבוצה לא אוהבת אותנו. ראיתם איזה שחקן שמתבטא בעד או נגד מה שקורה בימים האחרונים??? 150 מנויים מספרים את כל הסיפור, לא? אנחנו בשביל זינו, רק עוד דרך לעשות קופה. ומה דעתכם בנידון?

RED OR DEAD BS

New member
אתה יודע מה תמשיך ת'חרם

אבל בכל זאת, משחק בית ראשון, לתת גיבוי לשחקנים שצריכים אותנו, המשחק להתמקד אך ורק בעידוד הסמל והשחקנים, ללא קללות ושאר הדברים שהורסים ת'אווירה.

לא !

לא ללכת ! נכון, זה קשה מאוג אבל כל עוד אנחנו בידיעה שעכשיו רע כדי שבעתיד יהיה טוב אז נתמודד. חבר'ה לא ללכת !

אני מאוד אבל מאוד

מקווה שאף אחד לא הולך יום שבת למשחק..!!! צריך לראות לז'נו שעד שגוטמן לא הולך הביתה אני לא באים !! חד וחלק.!!עדיף לראות בשלם וצפה ולא ללכת.......!!!! בלי אוהדים אין קבוצה אין כסף...!!והוא יבין את זה בדרך הקשה!!!!

benchu15

New member
לבוא!!!!

נמאס מכל האוהדים שדופקים פה פוזות ומשחקים אותה עם החרם הזה..אם אתם באמת אוהבים ת'קבוצה אז צריך לבוא ולעודד

כן ללכת.

לא בשביל ז'ינו, שיקח תכסף וידחוף ולא בשביל גוטמן ולא בשביל השחקנים. בשביל עצמנו. אנחנו אוהדים של הפועל ב"ש, וכאחד כזה אני חושב שצריך להיות במגרש. לא לוותר! ללכת!

תילך אתה לבד...!!

שב ליד גוטמן מצידי!!! מי שבאמת אוהד לא ילך..!!! ז'נו חושב את עצמו יותר מידי ואתתם יודעם מה אני רוצה שנפסיד בשבת וככה גוטמן ילך הביתה כבר כן כן זה מה שאני רוצה ואני יגיד לכם כבר כמה כמה יהיה 2-1 לחיפה!!!

benchu15

New member
גוטמן המלך!!

אם לא לשחקנים אז מה אתה מחפש פה?!ברור שלעודד ת'שחקנים ואת גוטמן!!

איזו קבוצה מעודדים בזיגי?

כי כידוע זה משחק שהולך לחרוץ את הגורל של גוטמן ומי שהולך לשם לא ממש מת עליו בלשון המעטה.

למעלה