הדילמה שלי..

shira245

New member
הדילמה שלי..

היום גיליתי שיש לי בעיה נורא גדולה.. בשבת הבאה ישודרו 2 הדברים שאליהם חיכיתי המון זמן -הישרדות 4 כמובן. -האירוויזיון(כן כן אני אוהבת את התחרות הזאת!!) עכשיו יש לי דילמה מה לראות... לפני..למרות שהתחרות מתחילה רק ב-10 אני רוצה לראות את התתחלה ואת כל השידורים ומצד שני אני רוצה לראות את הפרק הראשון של הישרדות 4 שאליה חיכיתי הרבה הרבה זמן..(ואמורה להיות איכותית-חסר לך שלא ירון!!) ולמרות שיש שידור חוזר..עדיין it isn´t the same!! what sould I do??

Boran

New member
חח שירוש ../images/Emo13.gif

קודם כל, העונה ה-4 לא תאכזב. עכשיו: באירוויזיון אנחנו כבר לא נזכה זה גם לא בדיוק יהיה שיחת היום אני אומר- תקליטי את האירוויזיון ותראי ביום ראשון, והישרדות תראי ביום שבת יחד עם שאר עם ישראל שדעתו צלולה

shira245

New member
חח לך קל לומר!!

אבל אני מחכה המון זמן לדבר הזה.. ושרית היא לא דבר שיגרום לראות את האירוויזיון go Austria go Latavia (נשמע נורא אני יודעת..) אבל הישרדות 4..אהה
say no more! טוף..יש עוד שבוע לחשוב על זה..

Outlast

New member
בעיה יותר קשה-

יום למחרת- מתכונת בהיסטוריה, אבל אני מוכנה להקריב את הישרדות והאירוויזיון ביחד בשביל ציון עובר, זה כל מה שאני רוצה... אה, וחזרתי אליכם, בינתיים בכל אופן, עם מחשב זמני. עד שירפאו את המחשב המסכן שלי מהוירוס האכזרי, יעבור הרבה זמן.... אז No ICQ for now...
חג שמח!

shira245

New member
תמיד אפשר להקליט..או לראות ש.ח

אני ממש מבינה לליבך לפני שבועיים המחשב שלי התקלקל והתגלה בו וירוס..

למעלה