הדילמה!!!

הדילמה!!!

האם לדעתך היה מוצדק לשחרר 400 מחבלים תמורת שחרורו של אלחנן טננבאום?

לאאאאאאאאאא

תאמת?? לא! פשוט לא. איך טננבאום תרם למדינה הזאת? ע"י עסקאות עם גורמים ערבים מחוץ לישראל?? לשחרר 400 רוצחים, (שלקח המון זמן להכניס אותם לכלא הישראלי), זה כמו להגיד "יאללה, בואו ונמשיך עם הפיגועים האלה" הרי המחבלים באו לעשות פיגועים או שהכינו בעבר פיגועים או שהיה להם קשר כלשהו לפיגוע, מין הסתם, בגלל השנאה שיש בין הישראלים לפלסטינים, הם ייצאו וימשיכו להתעסק בפיגועים רק הפעם ברמה גבוהה יותר כי השנאה לישראל תגבר עקב השהייה בכלא הישראלי. נכון, למרות כל מה שטננבאום עשה חייבים לנסות ולשחררו כי הוא כמו כל אזרח ישראלי, אך לשחרר עבור בנאדם אחד 400 רוצחים שלא יהססו לרצוח בשנית?!?! זה נשמע לי אבסורדי.. למרות שזה לא קשור לתכנית, רציתי לעלות עוד דילמה קטנה... תראו מה עשו בשביל לשחרר בנאדם אחד (טננבאום) ובואו ונזכור שוב פעם מי הוא היה (אזרח שהלך לחו"ל לעשות עסקאות שלא כ"כ כשרות/מועילות לישראל)אבל בשביל בנאדם שלחם לטובת המדינה ונשבה (רון ארד) עשו פחות (אני לא אומרת שלא עשו בכלל, אבל יכלו מזמן למצוא את רון ארד אם באמת רצו). או את יונתן פולארד שריגל לטובת המדינה והמדינה בחוצפתה התכחשה לו בתוקף.. זה מגעיל! נו טוב, יש פה במדינה הרבה דברים שזקוקים לתיקון (דוגמא: היחס לבע"ח!!!!!!!!!!!!)... בכל מקרה, נקווה לטוב..

ממש לא../images/Emo70.gif

טננבאום לא טרם למדינה הזאת!!!! ולשחרר בישבילו 400 רוצחיםםםםםם!! בחיים לא!! אני יודעת שהוא כמו כל אדם במדינה הזאת אבל הוא הסגיר פרטים!!! הוא הסגיר אותנו!!!! אסור היה לו לעשות את זה!!! ובטמורה לזה אנחנו עוד עוזרים לו?!?!?! שיישאר שם!!

מילי17

New member
ומילא עוד אזרח תמים

ללא עוול בכפו... אבל טננבאום... גיב מי א בריק!

בהחלט לא!

בשביל מה אנחנו צריכים את הסוחר סמים הזה? למה הוא מועיל? סליחה, בעצם הוא לא מועיל בכלום. הוא רק מזיק! וכמו בהודעה לפניי הזכירו את רון ארד ויונתן פולארד, גם אני חושב ככה, לא עשו מספיק כדי לשחרר אותם ולהחזיר אותם למולדתם.

antreprize

New member
לא

הוא נכנס לשם לבד,הוא צריך לצאת לבד,אנחנו לא אחראיים

antreprize

New member
תגובה

זו תגובה לדילמה של המחבל עם הדם על הידיים: לדעתי צריך להוריד אותו לקבר לפני שהוא אומר דוד בן גוריון. אחרי הכול מחבל זה מחבל,גם עם הוא משנה את דרכו.

antreprize

New member
יכול להיות שכן

מצד אחד אמרתי אני אומר לא אבל אפשר לתת 400 גופות בשביל אחד חי,לא?! ואם הם לא מתים,לא יכלו להרוג אותם?

chermon

New member
ממש לא

זה נכון שהמדינה מחויבת לבטחון אזרחיה, אבל אני חושב שיש דרכים אחרות לדאוג לבטחון, שחרור 400 מחבלים עם דם על הידיים..זה המעשה הכי מביש שיכול להיות! הדבר הזה פגע בבטחון הלאומי שבעתיים. המחבלים האלה מיד הלכו והסתעפו לכל זרועות הטרור מהן הם באו, ובנוסף, העסקה הזאת גרמה לעולם לראות בנו תבוסתנים שאפשר להשיג מהם הכל. אני הייתי דואג לכך שהשבוים יחזרו בריכוז מאמצים לאיזושהי פעולת חילוץ, ולא לחכות 3 שנים עד שיתחילו לפעול..ועוד לרעה. לשחרר 400 מחבלים עלק..

ALINy

New member
אני בהחלט מסכימה אבל...../images/Emo70.gif

אפשר להבין לליבה של המשפחה של טננבאום או אפילו יותר לליבם של משפחוטות שלושת החיילים שגם היו בעסקה (החזרת גופותיהם). אך זה עדיין לא מצדיק את החזרת 400 המחבלים!!! וגם אני חושבת שברגע שהם הגיעו לבתיהם הם שבו לאירגוני הטרור ועדיין פועלים שם!!! ברגע ששיחררו את המחבלים בגלל מצבו של טטננבאום הם בעצם לא דאגו לשלומם ולביטחונם של כל תושבי ישראל!!! ודבר אחרון, אני לא יודעת מה איתכם אבל אני עוד זוכרת את הראיון של טננבאום לטלוויזיה הפלסטינאית ביום שחרורו בו הוא מודה לפלסטינאים על האירוח המצויין שלהם!!! אז אם היה לו כל כך טוב למה הוא חזר? היה נשאר שם וממשיך להנות!!! והאבסורד הוא שגרמו לנו לחשוב שמצבו הבריאותי חמור!!! (זו הסיבה האמיתית לשחרורו ולשחרורם של כל 400 המחבלים שכן ממשלת ישראל לא היתה מוכנה שמדינות אחרות יצלבו אותה על שהפקירה את אותו כשידעה את מצבו). בקיצור, אחת הטעויות הגדולות שישראל עשתה זה שחרורם של המחבלים !!!!

chermon

New member
../images/Emo104.gif

סוף סוף מישהו שמבין אותי

טיפטיפי

New member
בחיים לא! לא היה צריך לשחרר אותו

לא היה בכלל צריך להשקיע משאבים בשביל לשחרר את הפושע הזה שגילה סודות על הצבא מפה ועד הודעה חדשה חוץ מזה-את החמור הזה כן - ואת רון ארד שפעל למען המדינה - לא? ממש מדינה הומנית למופת

עידו 26

New member
כן ודאי

לא משנה אם הוא אידיוט
והנוכל הכי דפוק בעולם (לצערי) הוא עדין ישראלי ומחובת מדינת ישראל
ומחובתינו היה להחזירו הביתה . אבל עכשיו חייבים לשפוט
אותו על כל מה הוא עשה ולחייב אותו בעלויות הכספיות. ומאידח שיחררנו 400 מחבלים בשביל סוכן סמים עלוב נפש אבל לא יכולנו לשחרר את כולם תמורה לנוט אחד חטוף
. משהו בסדר העדיפויות של ממשלות ישראל לא תקין , הם יוצרים רושם שהם לא מעוניינים להחזיר את רון ארד הביתה לקבר ישראל
.

שלומית16

New member
פחח משהו לא תקין בסדר העדיפויות

של ממשלת ישראל??!הכל לא תקין בממשלה הזאת!!!

erezromi

New member
חבל שחזר

גם לא מחבל אחד הלא הוא מחבל בעצמו אשר עשה לביתו והחדיר סמים לישראל וכפי שכבר ידוע הסמים הינם עוד פאן במלחמת הטירור של החיזבאללה נגד העם בישראל והיהודים והדרוזים בעיקר אז לסיכום הנבל היה צריך להשאר ולנמק לו בכלא החיזבאללה עם חבריו המחבלים

mikels1

New member
לא..!!

לא היה שווה לשחרר 400 מחבלים תמורת טננבאום החרא הזה!

למעלה