הדילמה!

הדילמה!

האם כוחות הביטחון רשאים להפציץ מעוז מחבלים כשהם יודעים שילדים או אזרחים חפים משפע נמצאים במקום?

black27

New member
אם לא חסו על שגריר צרפת

למה שיחוסו על ילדים?!!?!?

The Peanut

New member
לא

אם הם יודעים מראש שיהיו שם ילדים ואזרחים חפים מפשע הם לא צריכים להמשיך ולתכן את המשימה- אנחנו לא צריכים לרדת לרמה של אותו מחבל שאנחנו רוצים לחסל ולהרוג אנשים חפים מפשע. אפשר לחכות להזדמנות אחרת.

vitamin P

New member
לא../images/Emo31.gif

פגועים אפשר למנוע בדרכים אחרות בעיקר אם יודעים את זהותו של המתכנן אז אפשר לעצור אותו גם במקומות אחרים.... ואם אין מודיעין על פיגוע אז אפשר לחכות קצת לפני שהורגים אזרחים חפם מפשע

aia7

New member
האיםלנו אסור

האים כל העולם פוצה פה כאשר ישנם אצלנו ניפגעים? האים אי פעם הגבנו בכזו תקיפות על פגיעות בנו? אולי צריך ללמוד מהם כיצד מתנהגים אחד עים השני כדי לראות תוצאות ברורות בשטת.פספיק להיות יפי נפש וצדיקי העולם .לימדו מארצות הברית או מרוסיה ותבינו שאנו יפה נפש עולמי

אני חושבת ש.....

לא, הילדים הם חפים מפשע וגם האזרחים לא עשו כלום ואין שום סיבה שהם ימותו לחינם בגלל שאחים שלהם הפלשתינים רוצחים יהודים.

תלוי...

אם יש אצל צה"ל מידע שאותו מחבל הוא פצצה מתקתקת וזה הזמן היחידי שאפשר לעצור אותו ללא פגיעה או עם מיזעור של פגיעה בחיילים אז כן! הרי אותו מחבל יכול להעריך שיש סוכוי לא קטן שיפול עליו תיל לכן אם היה לו אכפת מאותם ילדים הוא היה דואג שהם לא יהיו בקירבתו! בנוסף מחובתו של צה"ל לסכל כל פיגוע תוך כדי נסיון לפגוע בכמה שפחות חפים מפשע אם נעשה נסיון כזה ובכל זאת נהרגו ילדים וזה או אנחנו או הם אז להפציץ ולהתנצל על הפגיעה בחפים מפשע! ולכל אלו שאמרו שאסור להפציץ... מה הייתם מרגיים אם אחד מבכירי הקצינים של צה"ל היה בא אליכם אחרי שאביכם/אמכם/האחים שלכם היו מתים בפיגוע והייתם שואלים אותו למה הוא לא עצר את המחבל והוא היה עונה לכם:" אה.. כן... יכולנו לחסל אותו לפני שהוא יצא המסוק שלו כבר היה באוויר אבל אז חשבנו שזה יכול לפגוע בכמה חפים מפשע אז הנחנו לו לצאת ולהרוג את קרוב המשפחה שלך" מה אז הייתם חושבים? אולי משהו בסגנון :"מה הילדים של המחבל הזה שמחים עכשיו וחוגגים כשאחי/אבי/אמי שוכבים עכשיו באדמה" לכן אני חושב שיש לנסות להמנע בפגיע בחפים מפשע אבל לפעמים אין ברירה!

nirtheking

New member
הדילמה??????????????

לדעתי אין שום דילמה פשוט מלחמה כמו במלחמה זה או הם או אנחנו

טיפטיפי

New member
אני איתך!!!

אני גם חושבת ככה, אין עם מי לדבר הם לא בני אדם אין להם את ערך קדושת החיים כמו שאצלנו בדת לכן אין להם כל הגיון או טיפת מוסר

שלומית16

New member
../images/Emo45.gif

לזה הם קוראים דילמה? הלוואי שבכל הדילמות שיהיו לי בחיים אני אוכל להחליט בקלות כזאת כמו ה"דילמה" הזאת

למעלה