הדילמה!

shin70

New member
הדילמה!

שבוע טוב לכולם! אנחנו שתי חברות שלומדות לתואר שני. במהלך השנה חברתי התקשרה עם בחור שלומד איתנו. ולאחר פרק זמן קצר גם נדלקה עליו. הוא מצידו לא מגלה סימני כן ולא סימני לא כלפיה - מתנהג יפה. בינתיים יצא שגם אני החלפתי איתו מספר מילים. לאחר מספר מילים החלפנו גם טלפונים, ואנו "מפלרטטים" בטלפון. עכשיו...הדילמה...במידה ויראה עניין האם להחזיר לו עניין או לנתק איתו את הקשר כי הרי אני יודעת שהוא מוצא חן בעיני חברתי?.....ממתינה לדעותיכם...

שי אלון

New member
בעיה שלה אם היא לא התחילה איתו!!!!!

כמו שנאמר בפורום השני,אם היא לא יזמה ,עשתה את הצעד הראשון והתחילה איתו בעצמה אז זה בעיה שלה . למה שתסבלי על הטעויות שלה . תהני מהבחור הזה בעצמך.

לא מומלץ

כעיקרון את צודקת כי אם את יכולה לקחת בחור טוב אז למה לא אבל אני לא חושב שיפה לקחת לחברה שלך בחור שהיא אוהבת.

לא מומלץ

כעיקרון את צודקת כי אם את יכולה לקחת בחור טוב אז למה לא אבל אני לא חושב שיפה לקחת לחברה שלך בחור שהיא אוהבת.

shahardan

New member
לא מסכים

החברה לא נמצאת במערכת יחסים עם הבחור והבחור לא מעוניין בה כנראה..... הדעה שלי לכי על זה החברה צריכה להבין ולתת את בירכת הדרך אם היא חברה טובה. אבל אין מה לעשות התגובה הראשונית שלה תהיה להעלב.....

ebony

New member
בעיקרון כולכם צודקים אבל....

לא כדי ולא מומלץ להתחיל איתו בעיקר כשאת יודעת שהחברה שלך מרגישה משהו אליו. זה יכול להרוס את היחסים שלך עם החברה שלך השאלה היא מה יותר חשוב לך הבחור או החברה..

למעלה