הדיסק אצלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eden456

New member
הדיסק אצלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הדיסק יצא !!!!! עכשיו ברגע זה אני שומעת אותו . אחותי המהממת שלי קנתה לי אותו ,זה המתנה הכי מדהימה שאפשר לקבל ליומולדת. הוציאו לה אותו מהארגז ככה שאל תוותרו ותציקו למוכרים.
מתרגשת !!!!! תקנו ומההר.

MetallicA100

New member
מזל טוב..

אוףףף את לא מבינה כמה אני מקנאה בך!! מאיפה היא קנתה אותו לעזאזל??

MetallicA100

New member
הדיסקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני שומעת אותו כרגע, האמא המדהימה שלי קנתה לי אותו, אני הראשונה מרמת גן!!! אני מאושרת!

zoharshushan

New member
איפה קנית בר"ג?../images/Emo38.gif

אני מחר כנראה קונה את הדיסק בקניון גבעתיים.

Lee Roni

New member
היי... שוב החיוך זה כמה פשוט..:)

דיסק מהמם!!! כל הכבוד חבר'ה! אהבתי

איזה יופפפפפפפפייייייייי../images/Emo86.gif

יאאא אולוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אי אני מאושר סופסופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף פשוט דיסק מושלםםםםםםםםםם מזל טוב לכל הלהקה ויאללה הופעה במרכז..... איזה כיף אני הראשון מגדרה |כאילו שזו כזאת אטרקציה| אבל איזה יופפפיייייייי

zoharshushan

New member
הדיסק בידי ../images/Emo38.gif

ראיתם שקיבלנו תודה? ב"ה,תודה לכם על הדיסק,ועל התמונות ששם:)

eden456

New member
יש שם תמונות מהממות.

בובות אתם ממש פוטוגנים. והצילום גם טוב.

אוף כרגע הגעתי הביתה ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

ולא הספקתי לקנות וכלכך רציתי:( ואני מתה לשמוע אותו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבלללללללללללללל אני מקווה שאני אספיק לקנות מחר.. תחזיקו לי אצבעות חחח והכי כיף- יום שישי הופעה קצרה שלהם בב"ש :) פשוט גדול.. ואיזה תמונות יש בדיסק חח

אה!!! רגע!!! ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

זו לא הופעה קצרה!! זו הופעה מלאה!!!!!!!!!!!! קוולולולולולוששששששששש איזה כיף:) ולא, עדיין לא הספקתי לקנות את הדיסק :(

talba3

New member
למרות ש...

למרות שהדיסק הראשון יותר טוב, כי תמיד הדיסקים הראשונים הכי טובים, ולמרות שלקח להם הרבה זמן עד שהם הוציאו, אין כמו לשמוע דיסק באוטו של בית הבובות, להגביר ופשוט לנהוג ולחייך!!! כלכך כיף שהם חזרו לפלייליסטים של התחנות ברדיו וכלכך כיף לשמוע שוב את ההתלהבות בשירים שלהם, כמובן כבר מצפה לאיזה הופעה :] אוהב אותכם...!

למעלה