הדיסק בחנויות! הדיסק בחנויות מהיום בבוקר, לוי יוצא לעולם. שיהיה במזל
B blueskirt New member 1/9/06 #1 הדיסק בחנויות! הדיסק בחנויות מהיום בבוקר, לוי יוצא לעולם. שיהיה במזל
1 1Reebok New member 1/9/06 #7 האדומה הראשונה של הפורום ../images/Emo13.gif עד כמה שאני זוכר (ואני זוכר איזה שנתיים וחצי אחורה )
D dida32 New member 1/9/06 #4 איזה מגניב!!!../images/Emo15.gif *מתנשמת בהיסטריה* מגניב ברמות מטורפות ומוטרפות. יאיי!!!
C crazy monkey New member 2/9/06 #16 66 הלכתי לקניון, פיתחתי תתמונות של פולנד, קניתי ג'ינס ונשארתי עם 62 והייתי בטוחה שזה יספיק לי, למזלי המוכרים היו נחמדים והבטחתי שהיום אני אחזור להוסיף עוד 4 שקלים...
66 הלכתי לקניון, פיתחתי תתמונות של פולנד, קניתי ג'ינס ונשארתי עם 62 והייתי בטוחה שזה יספיק לי, למזלי המוכרים היו נחמדים והבטחתי שהיום אני אחזור להוסיף עוד 4 שקלים...
O ofer976 New member 2/9/06 #9 שכחתי להוסיף=>חדש ../images/Emo9.gif אני עופר בן 14 מתל-אביב ואני מתחיל לאהוב את הדורבנים כי הם להקה ממש טובה!!!
שכחתי להוסיף=>חדש ../images/Emo9.gif אני עופר בן 14 מתל-אביב ואני מתחיל לאהוב את הדורבנים כי הם להקה ממש טובה!!!
י ירדן והדיסקו New member 2/9/06 #11 !!!! אלוהים אדירים אני חייבת ללכת לקניון. יום ראשון אחרי הלימודים אני פשוט טסה לשם.
1 1Reebok New member 2/9/06 #13 אז חכי לי אני אבוא איתך ../images/Emo3.gif נראה אם יש להם במרום, ואם כן - הם הולכים לקבל ממני סטוק של דיסקים גרועים להנחה מקסימלית..
אז חכי לי אני אבוא איתך ../images/Emo3.gif נראה אם יש להם במרום, ואם כן - הם הולכים לקבל ממני סטוק של דיסקים גרועים להנחה מקסימלית..