הדיסק הבא...

P o M i K i

New member
הדיסק הבא...

טוב, אז יש לי כבר די הרבה דיסקים של פינק פלוייד: The Piper at the Gates of Dawn The Darkside of the Moon Wish You Were Here The Wall וניראה לי שיש לי גם את "אטום הרט מדר" אני פשוט לא מוצא אותו אז מה הדיסק הבא שתם ממליצים לי אליו?

edlessme

New member
OBC

או obscoured by clouds... הכי טוב שלהם לדעתי (זה משתנה.. לפעמים מדל.. לפעמים אטום הרט..) עם הרבה אקוסטית והרבה נשמה...

GingerBread Man

New member
OBC יהווה בחירה גרועה

Meddle או Sacuerful of Secrets או Animals יהיו יותר טובים. לאחר שלושת אלה אלה לך על אומה גומה או על ההופעה המדהימה בפומפיי. רק בסוף בסוף תלך על More או OBC שלדעתי מהפחות חשובים שבאלבומיה שבתקופה שלפני החומה (אם כי לא הכי גרועים). וכמובן תמצא מהר את אטום הארט מאדר.

Meddle

חד משמעית, ולו רק בשביל לשמוע את Echoes. מה גם שהוא בא עם עוד כמה צ'ופרים: One of these days, fearless ועוד כמה.

pink floydror

New member
בהחלט

אחרי אלה הבחירה שלך צריכה להיות או אנימלס או אטום הארט מאדר או מדל

emmily plays

New member
אכן.. שאלה קשה

בעיני meddle takes the cake אבל obc מדהים ו more בעיקר בשביל 2 השירים cymbaline ו green is the colour אבל גם בשביל השאר. חוץ מזה animals ו umma gumma במיוחד אלבום ההופעה.

כל אחד מהאלבומים המוקדמים שלהם

שנעשו בין 1968-1973, הוא מומלץ. זו היתה לטעמי תקופתם היפה ביותר, ובה עשו את הדברים החדשניים והמעניינים ביותר.

Miss CB

New member
meddle

לדעתי... או אנימלז... נהההה, מדל

NIR Y

New member
בהקשר למה שכתבתי באוף

פומיקי מה המצב ? כבר החלת מה לצייר בבית ספר על החומה ?? והדיסקים שכתבת מקורים או צרובים ?

P o M i K i

New member
הכול טוב, מה איתך?כבר לא רואים אותך

והגשתי להם שתי סקיצות, אם הם יסכימו לי אני יצייר... ורק החומה מקורי, יש לך עוד דיסקים שאין לי חוץ מאנימלס? ואני רוצה לקנות כי אני כניראה בת"א בחנוכה, אז ניראה לי אני ילך על meddle

NIR Y

New member
מתי תדע ?

כן יש לי את אטום הרט אבל בגלל שהוא צרוב אני לא אוהב לשמוע אותו אז לא שמעתי אותו יותר מפעמיים בערך אני מכיר שיר אחד שם שיש לי בהופעה של דיויד גילמור שאני מאדד אוהב אבל חוץ ממנו אני לא יותר מידי מכיר אני חושב שאו הרט מדר או מדל

למעלה