הדיסק הבא

Bardogo14

New member
הדיסק הבא

שלום, התחלתי לשמוע דילן בדיסק highway 61 revisited ואהבתי. להמשיך לdesire או לדיסק אחר? תודה ויום טוב.

אני ממליץ על דיסק אחר

הדיסק שקדם לhighway 61 revisited , שהוא כמובן BIRNGING IT ALL BACK HOME, שלטעמי הוא הדיסק הכי טוב של דילן. DESIRE גם אלבום טוב מאוד,אבל פחות טוב לדעתי ממה שציינתי.

Chocoholic

New member
מצטרף להמלצה , אבל

Desire שונה בהרבה מ 'Bringing It All Back Home' , שקרוב יותר (אם כי לא ממש) ל 'Highway 61 Revisited'. לכן אם אתה מחפש כיוון אחר, הייתי הולך על 'Desire' או על 'Blood On The Tracks'.

Bardogo14

New member
תודה

קצת סיבכתם אותי :/ ננסח את זה טיפה שונה. מהם השלושה דיסקים של דילן שהם חובה (הכי טובים)? שוב תודה.

דעתי

THE FREEWHEELIN BOB DYLAN - הדיסק השני(אבל הראשון שכל השירים מקוריים) BIRNGING IT ALL BACK HOME Highway 61 Revisited

garcia

New member
למה שלא תלך על האנפלאגד?

דיסק מאד יפה. להקה מצויינת עם באקי באקסטר על ה-pedal steel. אסופה של שירים מצויינים. לך על זה!

לדעתי הדיסקים הבאים הם חובה:

the freewheelin another side of brining it all back home highway 61 revisited blonde on blonde blood on the tracks time out of mind זה אחרי צמצום, desire קרוב מאוד להיכנס לרשימה. אני ידוע שסביכתי אותך עוד יותר, אבל ככה זה עם דילן. אופציה אחרת: קמה דיסק של הופעה, אחת מאלה מה-"boolleg series"

eos33

New member
למה לא blonde on blonde ?

אם אני לא טועה הוא יצא אחרי highway 61 revisted והוא גם דיסק מצוין.

Bardogo14

New member
תודה לכולם.

כנראה שאין סיכוי שאני אחסוך פה ואני אקנה עוד כמה דיסקים שלו .. (אני יודע שאני מגיב לעצמי) יום נהדר.

Chocoholic

New member
אל תשכח שבדרך כלל

אפשר לשמוע את מה שאתה קונה, לפני שאתה קונה... תחושת ה"חתול בשק" כבר אינה קיימת כל כך היום.

Bardogo14

New member
בדר"כ

אני מוריד את האלבום שהומלץ לי עליו, ואחרי כמה שמיעות אם אני אוהב, אני קונה אותו.

אני לא מבין מה העניין

כשמגלים אמן לא משנה באיזה סדר מגלים את יצירותיו, מכיוון שיצירה מסויימת יכולה להראות לך כיצירת מופת בעוד שאחר חולק על כך. כמו שאתה יכול להבין מדבריי, אני מציע לך שפשוט תגלה אותו בעצמך. אתה יכול להתחיל מהדיסק האחרון או אפילו מהראשון ולדלג על מספר יצירות מבחינה כרונולוגית קדימה או אחורה איך שבא לך. אני יכול להעיד על עצמי שזה היה כייף עבורי לגלות בזמנו את דילן בסדר שנראה לי ולא בסדר שמוכתב על-ידי אחרים עם כל הכבוד להם, כך שבשלב מסויים גיליתי גם יצירות קצת פחות ידועות שלו, שלמעשה לא מדברים עליהם הרבה אם בכלל.

למעלה