הדיסק החדש בהרבה יותר טוב מהקודם.

asafasaf26

New member
הדיסק החדש בהרבה יותר טוב מהקודם.

מי שאמר שהשירים בדיסק הקודם היו יותר טובים מהדיסק החדש כנראה חירש

UnderTHE Bridge

New member
טוב, חירשים הם ככל הנראה עדיין לא,

אבל חובבי פופ-גאגאי יכול להיות שהם דווקא כן. האלבום החדש שונה בהמון ממה שגאגא יצרה עד עכשיו ומן הסתם היו כאלה שלא אהבו אותו, נוצרה באמת מן תחושה כזאת שזה אלבום לא אהוב והכל (מה שלא מסתדר עם המציאות והמכירות) בגלל אותם 'מאוכזבים' נניח שלא מתים עליו. זה לגמרי עניין של טעם אישי וחבל ככה סתם להחריש אנשים
(אויש על מי אני מנסה לעבוד - הוא באמת יותר טוב
)

asafasaf26

New member
בהרבה.

השירים שם יחודיים מקוריים ולא מונוטומים, בדיסק הקודם היתה תחושה קצת של מונוטומיה בשירים למרות שאהבתי.

limors2

Active member
ובאלבום הזה יש בהתחלה תחושה של מוזריות

מונוטונית! צריך זמן להתחבר אליו. אני עוד לא הצלחתי.

asafasaf26

New member
תשובה

born this way on the edge judas hair Scheiße Marry The Night התחברתי נורא מהררררררר

Arianne

New member
אתה רציני???

אם אתה מתכוון לראשון ראשון שלה, The Fame, אז סבבה... אבל בהשוואה לחצי אלבום שבא אחרי זה, עם אלחנדרו, באד רומאנס וכו', בורן הוא כישלון בתחום הזה. חוץ מזונת ממשלה ובורן ת'יס וויי, השירים דומים לעצמם להחריד... זה כאילו חלקים שונים באותו שירים תכלס. זה לא אומר שהם חרא - הם חלקים מאוד טובים! אבל האלבום הזה הרבבבבבה פחות מגוון. לקח לי שבוע(!) להבדיל בין השירים רק לפי השמות, כי כולם נשמעו לי אותו דבר והתערבבו בראש. אחרי חצי חודש אני מצליחה להבין את המלודיה הפרטית של כל אחד ואחד, אבל בשביל מישהו ששומע אותו לראשונה, אני לא אופתע אם הוא יתייאש אחרי הייר ויפסיק לשמוע. וזה לפני שנכנסים לזה שג'ודס הוא העתק מדויק של באד רומנס, בורן הוא של מדונה, ופאשן אוב היז לאב של וויטני... אבל בקטנה לעומת זאת - באד רומנס דומה לאלחנדרו? דומה למונסטר? דומה לדאנס? דומה לטלפון? דומה לספיצ'לס???? לטית'??? השירים היחידים שדומים אחד לשני בפיים מונסטר הם מונסטר וסו האפי... אבל הם גם השירים הכי מבריקים שלה, אז למי איכפת =]

asafasaf26

New member
מממ

זה בכלל לא דומה ל dance with sombody של וויטני הם כל כך שונים, כנראה אנשים בעולם ממורמרים על גאגא כי הולך לה ברמות על.

Arianne

New member
לא דומה? חחח זו גניבה מוחלטת

אני מתה על גאגא כבר 3 שנים שלמות... אבל אני הראשונה שאודה שזו הגניבה הכי בוטה ששמעתי בכל 20 שנות חיי... זה 95% i wanna dance של וויטני (ובורן ת'יס וויי הוא 90% אקספרס יורסלף) אין לי כל כך בעיה עם זה תכלס, כי היאעשתה את זה הררררבה יותר טוב מוויטני, אבל זו עדיין גניבה. הייתי מעדיפה שתחזור לימי החלוציות והמקוריות שלה ב2009... אה ומי שלא מבין את הדמיון של בורן למדונה כנראה שומע את גרסת הקליפ של אקספרס שפחות דומה... הנה הגרסה מהאוסף שיצא ב1990, שהיא 1:1 בורן ת'יס וויי http://www.youtube.com/watch?v=lonyA_3fMIg

LilyKat

New member
1. לא, אני לא חרשת ../images/Emo9.gif

2. לכל באנדם טעם שונה במוסיקה ודעה משל עצמו. למה לשפוט אחרים על זה? לדעתך האלבום החדש יותר טוב, לדעת אחרים לא. זה לא הופך אותך לצודק ולא הופך אותם לצודקים -מדובר בדעות, אין נכון ולא נכון. ולפי דעתי, דה פיים מונסטר עדיין יותר טוב מבורן דיס וואי.

מסכים ביותר

האלבום החדש גאוני. פיים מונסטר גם מצוין, אבל BTW פשוט עולה עליו בכמה רמות. לפחות לדעתי.

למעלה