הדיסק החדש מתקרב-עם סינגל או בלי?..

benrubin

New member
הדיסק החדש מתקרב-עם סינגל או בלי?..

לפי השמועות הדיסק החדש כבר בשלבי סיום מתקדמים מאוד. מה דעתכם היהודים צריכים להוציא סינגל לרדיו או פשוט להוציא את הדיסק ככה כמו שהוא? כי מצד אחד 97% שלא ישמיעו את הסינגל החדש ברדיו. כי כל הסינגלים שהיהודים הוציאו עד היום לא הושמעו ברדיו או שמצד שני שווה לנסות שוב את הרדיו?. חוץ מהשיר "אם כבר" שלפי דעתי הוא זכה להשמעה רבה ברדיו רק בגלל שבגירסא הזו של השיר לא היה דיסטורשן והשיר היה רגוע יחסי והיה קל לרדיו לקבל אותו ולקהל להתרגל אליו. ואחריו יצא "כאילו" שחוץ מכמה השמעות בודדות לא קיבל את הבמה המתאימה לו. ואין מה לדבר על הסינגלים של הדיסק ה-1/2/3 שלא קיבלו השמעה בכלל.(ואני לא מדבר על הפתיחות של "כוכב נולד" שגרמה להשמעה של השירים המקוריים שזה נושא אחר ואין מה לדון בו כרגע). הרי סינגל נועד בשביל שהקהל יהיה מודע שהולך לצאת דיסק בקרוב, בשביל קידום מכירות. וליהודים זה לא הצליח עד היום, סינגלים לא תפסו ברדיו, וסתם נראה לי שהלהקה התאכזבה יותר מהעובדה הזו. (והיה מכירות) אולי הלהקה צריכה לוותר על זה מראש? מה אתם חושבים? סינגל שרוב הסיכויים לא יתפוס? או שהלהקה צריכה להוכיח את עצמה לבד (כמו שקרה עד היום) ולהוכיח את טעותם של הרדיו שלא משמיע, ובכל זאת יש קנייה וצפייה של קהל רחב. הלהקה צריכה את הרדיו בשביל להצליח? (לי ממש לא נראה) מה דעתכם בעיניין? את התשובה יש לרשום בנושא של ההודעה, ואת ההסבר יש לרשום בתוכן

שיוצאיו כבר ת'דיסק

שלא יהרסו סטטיסטיקה... חוצמזה כמה כבר אפשר לחכות? שמענו משהו כמו 6 שירים מהדיסק החדש... זה פחות או יותר חצי ממנו זה מספיק. יאללה שיוציאו דיסק כבר. 4 שנים זה כבר לא מצחיק...

לשחרר

ברור שמי שאהב אותם יקנה את הדיסק גם בלי סינגל חדש... כנ"ל לגבי אביב גפן אבל גם הוא משחרר סינגלים. מבחינתי זה עניין של התנסות- האם גם היום, כשהלהקה היא המצליחה ביותר בארץ הרדיו לא ישמיע אותה. תכלס מה אכפת להם? הרי הם כבר רגילים לזה ובכל זאת יש להם קהל מעריצים אדיר אז אם לא ישמיעו אותם לא נראה לי שזה כזה קריטי כמו במציאות נפרדת... ואם ישמיעו- מה טוב.

למעלה