הדיסק החדש של ג'ון

הדיסק החדש של ג'ון../images/Emo168.gif

לג'ון יוצא דיסק חדש בעוד כמה חודשים, והוא יקרא בשם:"Death Wish". "המילים שלי הן כמו בדיחות באמת," אומר פרושנטאי. "אני אוהב לשחק עם מילים. אבל מוות זה אחד מהדברים שאני אוהב לכתוב עליו. אני באמת נרגש לגבי מיתה. זה משתזר עם האהבה שלי ללהיות חי. נתתי מספיק מבטים חטופים למוות בשביל לדעת שזה משהו שאני צריך לצפות לו". ........................................ "יש לנו כבר 15 שירים," אומר פרושנטאי. "והחומר שהקלטנו עד עכשיו נשמע מאד כמו להקה. בימים האלה, אני לא מתייחס למשברים ולחגיגה של פגמים.(יעני כבר לא שם לשטויות המדכאות) אני מנסה להגביל את עצמי לקול רקע אחד. או להכי הרבה 3. אני לא מנסה לצייר כל כך הרבה תשומת לב לעצמי".

lollapalooza

New member
עוד אחד../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה הוא חושב שאני, רוטשילד
מאיפה לי כסף עכשיו
אעעעעעעעעעעעעעע.

lollapalooza

New member
אה וגם

אני מניחה שתרגמת את "draw attention" שזה בעצם למשוך תשומת לב ולא לצייר
אוף בטח זה יהיה אלבום שווה. אני ענייה.

FLEA OWN

New member
בשביל זה טוב ליהיות בן 14

אמא אפשר כסף כן תודה ביי ביי

או מיי

אולי הוא פשוט גר באולפן הזה וכל פעם שקצת משעמם לו הוא מוציא אלבום... או שהוא מנסה לשבור איזה שיא או משהו

lollapalooza

New member
הוא באמת גר באולפן.

כלומר, יש לו אולפן בבית. וכן, הוא אמר שכל מה שהוא רוצה לעשות עכשיו זה מוזיקה, ולהספיק להקליט כמה שיותר ממנה.

lollapalooza

New member
לא לא לא

שיוציא כמה שיותר, אני בעד
העולם זקוק למוזיקה משובחת. רק מה, שיעשה טובה וישלח לי כמה דולרים שאני אוכל לקנות את כולם...

../images/Emo41.gif2

איזה פוזה מצחיקה בעיניים.. תמיד מצלמים אותו באמצע המצמוץ
ופה זה בהחוצה של הבית שלו. הוא גר גבוה..מעל כולם,נשגב מהםD:

swan k

New member
זה יהיה מצחיק

אם הוא ימות מחר!!!!! לא???? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איך את אומרת כזה דבר
ולמה בכלל לחשוב על זה
אני דורשת התנצלות,אני גם ככה מפחדת יותר מידי מכל מיני דברים אז אל תהרסי טוב
אני יודעת שאת אמרת את זה בצחוק אבל זה לא יפה לאפילו לכתוב את זה.

swan k

New member
אני מצטערת מקרב לב

שלא מבינים את ההומור שלי.
אני מצטערת אם פגעתי במישהי-באמת שלא התכוונתי

Pretty Devil

New member
הבנאדם לא נח!

כל הכבוד לו:) שימשיך לעשות מוזיקה טובה
ושימשיך להיות ג'ון=)

למעלה