הדיסק החדש של דנה ברגר מה אתם חושבים על השילוב החדש בינה לבין לואי להב?
O OnlyLeigh New member 14/11/05 #1 הדיסק החדש של דנה ברגר מה אתם חושבים על השילוב החדש בינה לבין לואי להב?
ר רותם השמיינה New member 14/11/05 #2 מקווה שטוב...../images/Emo9.gif עוד לא שמעתי את הדיסק (מן הסתם ) אז אני לא יכולה להיות מדויקת, אבל לואי להב הוא אחד המפיקים המוזיקלים הטובים בארץ (לדעתי) אז אני די בטוחה שהשילוב בניהם יהיה מוצלח ואמ...ברוכה הבאה ( )
מקווה שטוב...../images/Emo9.gif עוד לא שמעתי את הדיסק (מן הסתם ) אז אני לא יכולה להיות מדויקת, אבל לואי להב הוא אחד המפיקים המוזיקלים הטובים בארץ (לדעתי) אז אני די בטוחה שהשילוב בניהם יהיה מוצלח ואמ...ברוכה הבאה ( )
ה המשינאית New member 14/11/05 #3 אני מאמינה שמצוין! כמו שרותם אמרה לואי להב הוא מפיק מאוד טוב. אני כבר ממש חסרת סבלנות
N nemetz New member 15/11/05 #4 אני דווקא לא מתלהב מזה... לא נראה לי מתאים שמי שהפיק את כל הקריירה של ריטה יפיק גם את דנה... (אני עדיין הכי אוהב אותה מוקפת בדיסטורשנים). מצד שני עם מפיק כזה תותחי היא יכולה להצליח ממש.. צריך לחכות ולשמוע את האלבום.
אני דווקא לא מתלהב מזה... לא נראה לי מתאים שמי שהפיק את כל הקריירה של ריטה יפיק גם את דנה... (אני עדיין הכי אוהב אותה מוקפת בדיסטורשנים). מצד שני עם מפיק כזה תותחי היא יכולה להצליח ממש.. צריך לחכות ולשמוע את האלבום.