הדיסק החדש של מלאני- היכן משיגים?

סַבְתָא

New member
הדיסק החדש של מלאני- היכן משיגים?

ערב טוב וחג שמח לכולם =) אני עוברת מחנות דיסקים אחת לאחרת, טאוור רקורדס, צליל, מה לא- לא הצלחתי למצוא את האלבום החדש! כבר כמעט השלמתי עם העובדה שאאלץ להזמין אותו- אבל בצליל כבר אמרו לי שאין להם אפשרות להזמין אותו, ככל הנראה. בכל אופן, למישהו יש מושג איך אני יכולה להשיג אותו כבר? אני לא יכולה לחכות להניח עליו את ידי =) יעל =)

אי אפשר להשיג אותו בארץ. רק בחו"ל וגם זה רק

במדינות מסוימות. זה כואב לי, אבל אין מה לעשות. כנראה שבארצנו לא יודעים להעריך מוזיקה טובה שבאה מהלב אלא חלטורות.

סַבְתָא

New member
תודה =)

(אני עדיין לא אמרתי את המילה האחרונה...
) =)

חחח גם אני לא, תאמיני לי. אני יכולה לשלוח לך

קישור לשמיעה (לא להורדה) של כל השירים בדיסק כולל השיר Fragile במסר אם את רוצה.

mbsgf

New member
יעל?!

אותה אחת מהפורום בהייד פארק? לא ניתן למצוא אותו בארץ לצערנו.

סַבְתָא

New member
שום עדי, אכן יעל =)

(גריי ס בהייד פארק) היידפארק עושה לי בעיות, לא נותן לי להתחבר וכאלה. ביאץ'. מה קורה? =)))))

actimel

New member
זה פשוט מגוחך!

חברה שלי טסה לטורקיה ואין! ההורים שלי טסו ל: גרמניה במינכן שזה מקום שהכל מוצאים ואין! קרואטיה גם כן אין! חיפשתי בכל מקום אפשרי ואין! מה קורה כאן... רד גירל רקורדס צריכים לעשות עבודת בית ומייד...

YAACOVM6

New member
את יכולה.....

את יכולה לנסות בתו השמיני שנמצא בתל אביב ירושלים או חיפה (חדש) או במוסיקה נטו ראיתי באתר שיש להם!!

סַבְתָא

New member
תודה =)

איפה זה התו השמיני בת"א? חשבתי לנסות באוזן השלישית, ואכן אנסה =) ואיפה זה מוסיקה נטו?? ואם כל זה לא יעבוד- דודה שלי אמורה לבוא לבקר בארץ בדצמבר (היא גרה בארה"ב, בניו יורק אם אינני טועה) מקווה שהיא תמצא את זה... =)

mbsgf

New member
אז ככה

תחייגי לאוזן השלישית ותוודאי שיש להם (פעם אחרונה שהייתי שם לא היה). מוזיקהנטו זה אתר אינטרנט שמוכר דיסקים, כתוב שם שהוא מוכר את החדש של מלאני אבל דיברתי עם שירות הלקוחות והם מסרו שהדיסק לא יגיע לארץ. ואני מצויין.1 מה קורה?

סַבְתָא

New member
עדיין לא ניסיתי באוזן השלישית

בתו השמיני אמרו לי שאין, אבל שכחתי לשאול אם יש אפשרות להזמין במוזיקה נטו אכן מכירים בקיומו של דיסק כזה, שזה כבר נחמד... חח.... אבל אכן כתוב שהדיסק "לא במלאי", חשבתי להשאר אופטימית ולחכות שהוא יהיה במלאי, אבל הדיבור שלך עם שירות הלקוחות לא הוסיף לאופטימיות. אנסה גם באוזן, ו... מתי כבר חנוכה??

למעלה