הדיסק החדש...

unsure

New member
הדיסק החדש...

לא משהו, לדעתי. כן, Everything ו-Idioteque הם באמת גירסאות מדהימות, אבל השאר באמת לא מיוחדים, כאילו גירסת Lo-Fi של השירים מהאלבומים בטמפו יותר גבוהה. כנראה ציפיתי ליותר מדי שינוי :) ול-True Love Waits יש גרסאות יותר טובות ברחבי האינטרנט... תגובות?

Her Circulation

New member
/

TRUE LOVE WAITS הגרסה הזאת היא בדיוק כמו כל הגרסאות שהם בצעו אי פעם. מלבד הראשונה כמובן שבוצעה בבלגיה לפני שש שנים. כל השאר הן של טום בלבד. אני אוהב מאוד את הדיסק, אבל הייתי מעדיף שבמקום I MIGHT BE WRONG יהיה PYRAMID SONG - הסולו של טום מורונה שהוא אחד הדברים הכי יפים שבוצעו בעיניי. SPINNING PLATES - זהה לכל הגרסאות החיות. בסהכ כתור אחד שהיה בכמה הופעות בשלושת הטורים האחרונים ( ובשתיים מתוך הארבע מהן הביצועים הוקלטו), לא צפיתי למשהו אחר. אני מרוצה :). זה מעלה זכרונות :) אה, אגב, היי יפתח :)

Her Circulation

New member
הכל בדיסק לקוח

מהופעות חיות LSP לקוח מההופעה האחרונה בברלין, 11 בספטמבר. כן כן ביום של הפיגוע בארה"ב. ירד גשם במשך כל ההופעה.

unsure

New member
הייתה לי פעם גירסה של...

True Love Waits שגם כן הייתה עם גיטרה אקוסטית, אבל היה סינטזייזר ברקע... לדעתי זה היה הרבה יותר "שלם" והוציא יותר מן המילים. אבל זו רק דעתי... :)

Her Circulation

New member
זאת הגרסה מבלגיה

עליה דברתי :), היא היחידה מסוגה, והביצוע הראשון אי פעם של השיר. השני היה בתל אביב וכבר כלל רק את טום. ( כמו הגרסאות שבוצעו אחריה)

fuzzims

New member
יש עוד טובים

כמו IMBW - ביצוע מעולה LSP - אין לי מה להוסיף, פשוט טוב

למעלה