הדיסק השישי של זינה

Caeser

New member
הדיסק השישי של זינה

לפי מה ששמעתי הדיסק השישי של זינה כבר היה אמור לצאת ב-19 ליוני בארה``ב אבל כנראה שהתאריך השתנה...אז אתם אולי יודעים מתי התאריך המדויק? כי בעוד שבועיים בערך אני אהיה בארה``ב ואני מתכוון לקנות אותו (בתקווה שהוא כבר יצא כמובן)... והבנתי שהפעם הסאונדטרק יכלול שני דיסקים גם מהעונה השישית וגם שירים מובחרים מעונות קודמות האם אינפורמציה זו נכונה? לאלה המעוניינים בדיסק אפשר לארגן כמה אנשים שיתקשרו לטאוור רקורדס ויבקשו מהם לייבא את הדיסק לארץ ואם הם יראו שיש ביקוש אז..למה לא? (מצורפת לפה תמונה של עטיפת הדיסק)

*זינה*

New member
יש לי שאלה

היי CAESER איך אני יכולה ליצור קשר עם טאוור רקורדס? במקרה שידחו את הבקשה שלנו: כשתהיה בארה``ב, תוכל אולי לקנות גם לי את הדיסק? (עם תשלום מראש, כמובן) אני אעריך את זה מאד, ואני מוכנה לשלם כמה שצריך - מעבר לעלות הדיסק. בכל מקרה שיהיה לנו בהצלחה שם בטאוור רקורדס!

.ronit

New member
הדיסק החדש

שמעתי את הדיסק, את רובו - כלומר את הדיסק הראשון וחצי מהשני בחרו שם קטעים יפים מאוד אבל חסרים שם קטעים שהיו חסרים בדיסקים הקודמים כמו מהפרק דסטני ועוד, משום מה בחרו הרבה קטעים מ OAHAF

Caeser

New member
תגובה לזינה

זינה, נכון שזה השם האמיתי שלך? כי ככה שמעתי מכמה אנשים... אז יש לך אחלה שם..! בכל מקרה לגבי טאוור רקורדס אז כדאי שתתארגנו כמה ילדים ותתקשרו לחנות המרכזית והגדולה של טאוור בקניון עזריאלי והנה הטלפון: 6081180-03 לפי דעתי אם הם יראו שיש ביקוש אז הם יזמינו את הדיסק... ולגבי תשלום מראש אז אני לא יודע כי יש כבר 4 אנשים שביקשו ממני לקנות להם וזה כבר נהיה מסובך... תנסי קודם כל בטאוור רקורדס ונראה מה יהיה... בהצלחה!!!

למעלה