הדיסק יוצא היום!!

mbsgf

New member
הדיסק יוצא היום!!

סוף כל סוף קורה משהו מעניין בזירה שלנו. עדכונים בנוגע להגעה של הדיסק לחנויות: - טאוור - עדיין לא קיבלו. ייתכן ויקבלו בשבוע הבא את הגרסא של הדיסק, והגרסא של הדיסק + DVD. - מאנסטר דיסק - חנות מקומית בבאר שבע. קיבלו את שתי הגרסאות ועד שהגעתי נותרו להם רק הגרסא הרגילה, דיברתי קצת עם המוכר והוא אמר שאמור להגיע משלוח נוסף אז אני אצטרך להמתין. הוא קיבל בסה"כ 10 עותקים מתוכם נשארו 2 רגילים. זה היה נחמד, כי הוא שאל אותי אם אני הייתי הבחור שהתקשר מוקדם יותר בנוגע לדיסק ואמרתי לו שזה לא אני. מסתבר שיש קהילת מעריצית פועלת כאן ואני לא יודע מזה. מעניין. = ] הדיסק הרגיל עולה 70, והגרסא השנייה עולה 100. לארץ לא תגיע הגרסא השלישית והמפוארת (נאמר לי בשתי החנויות). תעדכנו אם יש חדש אצלכם, הגיע או עדיין לא? למעריצים שאוהבים לאסוף, שווה לקנות את שתי הגרסאות. כי הגרסא הראשונה היא עם רקע לבן, בעוד הגרסא השנייה עם רקע שחור.

Drowned World

New member
קניתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

היי יו, קניתי את הדיסק ! ! ! ת'אמת נאלצתי לנסוע לנתניה לאחר שנאמר לי בשתי חנויות בחדרה שהדיסק יגיע כנראה רק מחר ורק גרסאת האוסף תגיע (למה מה קרה שאני יחכה עד מחר ובשביל דיסק אחד? פחחחחחחח) אז נסעתי לנתניה וקניתי בצליל את הדיסק בשתי הגרסאות גם הרגילה וגם הכפולה ! לגבי האוסף המרובע רק בשבוע הבא נוכל לדעת עם הליקון קיבלו אותו והוא בוודאי ימכר במלאי מוגבל מאוד של עותקים אז שווה להזמין מראש
קיצר החוברת נהדרת ! הבנות רשמו תודות, ג'רי הכי התקמצנה כתבה תודה לארבעת האחיות שלה (הספייסיות) חחח מלאני בי כתבה מגילה אמה רשמה דברים חמודים למעריצים, ויקטוריה רשמה תודה לסיימון (כולן רשמו) ולמשפחה וגם מלאני סי, רשמה המון אהבה למעריצים ולמשפחה ולבנות. הDVD לא כולל שום דבר מיוחד מלבד הקליפים בעריכת סאונד מחודשת שזה לפחות מה שיצא טוב פה ו... זהו לא ראיתי פוסטרים וחבל אולי יש אבל בחנות שקניתי לא היה, בקיצר תקנו את האוסף כדאי לפחות בשביל הDVD

mbsgf

New member
שמח לשמוע שהצלחת למצוא את זה..

ושסוף סוף יש תיאום בתאריך היציאה של הדיסקים. למען האמת, ציפיתי שיהיה עיכוב די רציני עם הגעת הדיסקים לארץ, בגלל זה הופתעתי לטובה כשגיליתי שבאמת יש אותם בחלק מהחנויות עוד היום. כמה הם עלו לך אבישי? בטיפשותי העדפתי לחכות עד שהמהדורה השנייה תגיע ולא קניתי רק את הדיסק. רק מקודם שמתי לב שיש להם עטיפה שונה, אני מחר זז לקנות אותו, בתקווה שעדיין נשאר משהו מה2.

Drowned World

New member
../images/Emo45.gif

הדיסק הרגיל עלה 70 הכפול 100 ודווקא שבאתי לשאול על הדיסקים המוכר אמר לי שכבר ביקשו היום את המהדורה הכפולה כמה אנשים ושהוא כבר הזמין עוד כי הגיעו לו לחנות רק 3 עותקים מהכפולה וכבר נמכרו 2 וגם בחנויות בחדרה שהתקשרתי לשאול אז אמרו שיש ביקוש, זה טוב ! ד"א מה המסנג'ר שלך מושיק?

בא לי גם!

אני אקנה כנראה את שתי הגירסאות בימים הקרובים, ואולי אני אזמין את הגרסה השלישית. אגב, לפני כמה ימים קניתי שני סינגלים של הספייס (SUYL וGoodbye גירסה רגילה)
אז אולי יהיה לי אוסף שלם בקרוב של הספייס

itaikadosi

New member
זה אני שהתקשרתי... ../images/Emo13.gif האמת קמתי בבוקר כדי לקנות... אז התקשרתי לפני... בטאוור לא היה אז קניתי במנסטר דיסק את האוסף עם הדיוידי.... ד"א קוראים לי איתי נעים מאוד.

Drowned World

New member
מלאני סי והספייס גירלס

קצת מאכזב אותי שרית שאת מתעלמת וקצת מזלזלת באיחוד ובלהקה כאילו שזה משהו שהוא מעבר "לכבוד" של מלאני שהיא חזרה לעשות קצת ספייס וזה מכמה הודעות שלך פה... אל תפגעי אבל ככה אני מרגיש

אבישי, אתה ממש לא הבנת אותי נכון.

קודם כל זה לא שאני מתעלמת מהעובדה. בגלל שבראש שלי הפורום שלנו מתוך הרגל הוא פורום מלאני אז כשבאו החדשים מתוך הרגל ובלי לחשוב פעמיים כתבתי להם "ברוכים הבאים לפורום מלאני" במקום "ברוכים הבאים לפורום מלאני סי והספייס גירלז." דבר שני, תראה, אני לא אשקר שבהתחלה הייתי נגד האיחוד, אבל מהרגע שראיתי אותם בקליפ בטלויזיה, זה עשה לי משהו ואני לא מתביישת להגיד שירדו לי גם דמעות מהעיניים. באיזשהוא שלב זה הרגיש לי כמו שג'רי אמרה שהם מעולם לא נפרדו. זה רק מראה שאתה לא מכיר אותי מספיק בתור בן אדם אם אתה כותב על העניין הזה של הכבוד כי באמת אני לא בקטע של מה "לכבוד" של מלאני ומה "לא בכבוד" של מלאני. עברתי את הגיל ואני מקווה שבהצלחה...
(טוב, נו, את זה ימים יגידו.
)

mbsgf

New member
ברוך הבא איתי!

אז אתה המלוכלך שמנע ממני לקנות את הגרסא השנייה. D:

itaikadosi

New member
חחחחחח (וקצת על עצמי...) מצטער... זו מסורת שלי שכל פעם שיצא דיסק שלהם הייתי קונה אותו על הבוקר... ../images/Emo8.gif כן אני ממש אוהב אותם... ואת מלאני סי בעיקר... יש לי 2 דיסקים שלה בבית (הראשון והשני) ואת השאר על המחשב... ../images/Emo122.gif כמובן שאת כל הדיסקים של הספייס גירלס וגם איזה 4 סינגלים... זהו.. שמח שהם חזרו!

pinkdor

New member
אכן לא נשארו עותקים מהגרסה הכפולה...

התקשרתי לברר ואמרו לי ששבוע הבא הם יקבלו משלוח נוסף. אני לא לחוץ לרוץ לקנות, כשיגיע אני אקנה. אני קונה רק את הגרסה עם הדיוידי. אין טעם לקנות גם את הלבנה, כי כל מה שיש בה יש בגרסה השחורה, אז המלצה שלי- לכו על השחורה.

למעלה