הדיסק כבר יצא או כדי שלשמוע את שמעון השכן אני צריך לחכות שהוא ייצא כסינגל
L looking far see pale New member 7/8/06 #1 הדיסק כבר יצא../images/Emo35.gif או כדי שלשמוע את שמעון השכן אני צריך לחכות שהוא ייצא כסינגל
ב בלונד 16 New member 8/8/06 #3 בוקר טוב בוקר טוב אליהו ודאי שהוא יצא רק יכול להיות שיש חנויות שהדיסק עדיין לא היגיע אבל בטאואר ראקורדס הוא מזמן נמצא תרוץ לקנות מבטיח לך שלא תצטער
בוקר טוב בוקר טוב אליהו ודאי שהוא יצא רק יכול להיות שיש חנויות שהדיסק עדיין לא היגיע אבל בטאואר ראקורדס הוא מזמן נמצא תרוץ לקנות מבטיח לך שלא תצטער
L looking far see pale New member 8/8/06 #4 נשמה אני בצבא אני לא מחובר ועכשיו כבר מאוחר ומחר בבוקר צבא אני אקנה אותו שאני אחזור אלוהים יודע מתי...
נשמה אני בצבא אני לא מחובר ועכשיו כבר מאוחר ומחר בבוקר צבא אני אקנה אותו שאני אחזור אלוהים יודע מתי...
ב בלונד 16 New member 8/8/06 #6 איזה כבוד לנו אם את בצבא אז אולי אני יקנה לך אותו אני מקווה שקרן מחזקת אותך בלחימה הקשה [גם אם את לא קרבית] כשיהיה לך את הדיסק ודאי יהיה לך איך להירגע ולנוח תשמרי עלינו ועלייך אני סומך עלייך בייי.י.י
איזה כבוד לנו אם את בצבא אז אולי אני יקנה לך אותו אני מקווה שקרן מחזקת אותך בלחימה הקשה [גם אם את לא קרבית] כשיהיה לך את הדיסק ודאי יהיה לך איך להירגע ולנוח תשמרי עלינו ועלייך אני סומך עלייך בייי.י.י
ט טל ליהיא New member 8/8/06 #5 אין חנויות שהדיסק לא הגיע אליו ואם אתם שומעים על חנויות שנגמר במלאי או משהו.. אני אשמח אם תעדכנו אותי ואני אעדכן את מי שצריך...חח
אין חנויות שהדיסק לא הגיע אליו ואם אתם שומעים על חנויות שנגמר במלאי או משהו.. אני אשמח אם תעדכנו אותי ואני אעדכן את מי שצריך...חח
D Dark chocolate New member 8/8/06 #7 יצא ב-13.7../images/Emo13.gif../images/Emo211.gif וטוב שאני זוכרת..