הדיסק "מתי", נעלם מעל פני האדמה?

איתי86

New member
הדיסק "מתי", נעלם מעל פני האדמה?

שלום כולם, אני ממש מעוניין לרכוש את הדיסק "מתי" שיצא ב-1993 ונראה שאי אפשר למצוא אותו בשום מקום. מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הדיסק? תודה מראש

arivederci

New member
קניתי אותו לא מזמן ב"דיסק סנטר"

דיזנגוף סנטר. המטרה המקורית היתה לקנות את "אחד לאחד" ששמעתי עליו הרבה מאוד המלצות, אבל אפשר לקנות אותו רק בסט יחד עם "מתי". קניתי את שניהם, ובסופו של דבר התחברתי הרבה יותר ל"מתי" . העיבודים שם פשוט עושים לי את זה, הרבה יותר מהעיבודים ה"רזים" של אחד לאחד.

Shykedmi

New member
רק לחדד את הדברים של אריודרצ'י -

את הדיסק "מתי" אי אפשר להשיג בנפרד יותר, וניתן כיום להשיג אותו רק במארז של שני דיסקים יחד עם "אחד לאחד". המארז הזה, לפחות בטאואר רקורדס עולה 60 שקלים וניתן להשיג אותו כמעט בכל חנות, וגם אם לא, אפשר להזמין ותוך ימים ספורים הוא מגיע לחנות. אם זה מעניין אותך, תאמר לי ואתן לך את כל הפרטים שתוכל לתת למוכר, כפי שנתתי את הפרטים לבחורה שביקשה את "עמק הנהר האדום". שי

אחד לאחד ומתי ב60 שקל?

פעם אחרונה שאני ראיתי את אחד לאחד בחנות דיסקים הוא עלה לבד 80 שקל. אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג רק את אחד לאחד במחיר סביר? קניתי את "מתי" מזמן כשהיה אפשר להשיג אותו לבד...

caspit

New member
אפילו ב-40.

למשל בתו השמיני בירושלים, ונדמה לי שגם בדיסק סנטר בדיזנגוף סנטר.

Shykedmi

New member
יש לציין שמדובר בדו-סט

אם מעוניינים להשיג את אחד לאחד בלבד, אני מניח שאפשר לעשות את זה אך ורק בחנויות יד שניה, או בחנויות שמחליטות לפרק את הדו-סט ולמכור את המוצרים כל אחד בפני עצמו. בחנויות יד שניה בטוח אפשר למצוא. שי

רוֹנָה

New member
בדיסק סנטר,

קניתי את ה"דו-סט" ב-40 שקל. היו להם שתי ורסיות - אחת ב-40 ואחת ב-50, שכל ההבדל בין השתיים היה שזו של ה-50 היתה עטופה במין עטיפת קרטון של ה"דו-סט", וזו של ה-40 -לא (הדיסקים בפנים, כמובן אותם דיסקים). אז ממש שווה לפשפש להם קצת בארגזים ולמצוא את זו של ה-40 שקל.

למעלה