הדיסק סולו הכי טוב שיצא מההרכב מה אתם אומרים? אני מהמר על הדיסק של הגיטריסט.. נו מה שמו...
R rockninja New member 14/11/07 #1 הדיסק סולו הכי טוב שיצא מההרכב מה אתם אומרים? אני מהמר על הדיסק של הגיטריסט.. נו מה שמו...
נ נעם בלה בלה New member 15/11/07 #2 אתה מתכוון או ליהלי סובול, או של פיטר רוט לדעתי הם מאוד שונים. הסולו של פיטר הוא המועדך עלי בשבוע האחרון, אחריו של שחר ואז של יהלי. אבל זה מאוד משתנה עם מצב הרוח
אתה מתכוון או ליהלי סובול, או של פיטר רוט לדעתי הם מאוד שונים. הסולו של פיטר הוא המועדך עלי בשבוע האחרון, אחריו של שחר ואז של יהלי. אבל זה מאוד משתנה עם מצב הרוח
ס סרח האשכנזי New member 16/11/07 #3 אני הכי אוהב את של פיטר של שחר עם הפקה ונגינה מעולה, וגם העיבודים.. אבל מבחינת הכתיבה שלו, היא הפחות מועדפת עליי. של יהלי לא ממש אהבתי.
אני הכי אוהב את של פיטר של שחר עם הפקה ונגינה מעולה, וגם העיבודים.. אבל מבחינת הכתיבה שלו, היא הפחות מועדפת עליי. של יהלי לא ממש אהבתי.
H hagzi New member 16/11/07 #4 לא יצא לי לשמוע את של שחר../images/Emo29.gif לא את האלבום המלא ולא את האי.פי... אבל מבין יהלי ופיטר אז יהלי הוא האהוב עלי. כתיבה קטנה כמו שרק הוא יודע, עם לחן שתמיד יושב כמו שצריך ועיבודים שהם נטו יהלי אפילו שזה לא שלו בעצמו בלבד (העיבוד זת'ומרת)
לא יצא לי לשמוע את של שחר../images/Emo29.gif לא את האלבום המלא ולא את האי.פי... אבל מבין יהלי ופיטר אז יהלי הוא האהוב עלי. כתיבה קטנה כמו שרק הוא יודע, עם לחן שתמיד יושב כמו שצריך ועיבודים שהם נטו יהלי אפילו שזה לא שלו בעצמו בלבד (העיבוד זת'ומרת)