הדיסק שחכיתי לו הגיע סופסוף

F a d i

New member
הדיסק שחכיתי לו הגיע סופסוף

הדיסק שרשמתי עליו כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=581&msgid=91966149 הגיע לשווקים האינטרנטיים והוא תענוג אחד גדול! קצת התאכזבתי שהמעורבות של גליקריה בו לא גדולה,אבל כפי שכתבתי אז-אחד הדברים שחיכיתי לשמוע הוא המקהלה שלא איכזבה אותי כלל וכלל,ואת פוליקאנדריוטיס שלא יודע אם זה הדיסק שיחזיר אותו לתודעה אבל הוא עושה יופי של עבודה ומזכיר לכל מי ששכח איזה ווירטואז ענק הוא-פשוט תענוג לשמוע את הפריטה שלו! זה הולך להיות הדיסק שאחגוג עליו בתק' הקרובה כי לא נמאס לשמוע אותו-השירים מבחינת הביצועים והעיבודים המדהימים ,הקטעים האינסטרומנטליים גדולים אחד אחד-שוב- איזה עיבודים!,המקהלה וביצועיהם יוצאים מהכלל ות'נאסיס שעושה את כל ההבדל בין דיסק בינוני לדיסק גדול! רוצו להזמין (17.5 יורו!)

נו טוב שנזכרת נראה לי שאתה האחרון

פאדי נראה לי שאתה האחרון שהורדת אותו,אבל אולי תספר לנו קצת על הדיסק,לכבוד מה היה בדיוק המופע הזה?

נ.ב גם בקישור שנתת שדיברנו על זה

צביקה 1001 בפרוש כתב שם שכל המעניין בדיסק זה פוליקנדריוטיס והוא צדק!

F a d i

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifווואאאא אני האחרון../images/Emo7.gif

יא אללה איזה הפסד כמה חבל אין לך מושג איזו תחושה אני חש עכשיו-מה אני מרגיש הדפים לא ישאו אם אכתוב אתה בטוח שאיש לא יוריד אותו אחרי?מסכנים חבל שאני לא הראשון כמוך סתלבט חבל אךך פספטי דוניה! עולם אכזר מה אני אעשה נותן לעצמי מכה "מה נזכרת לכתוב על זה עכשיו ?היה עדיף שלא היית כותב על דיסק שיצא לפני עשרה ימים (עזוב ת'עובדה שכתבת עליו ראשון יום אחרי זה-זה לא משנה!) מה אתה חושב לך..עשרה ימים!!אנחנו בעידן האינטרנט המהיר!!חוצפן!" אחרי שנזפתי בי כה קשה אני מוכר את המחשב,מתנתק מהאנטרנט ואיך גרב הייתה אומרת הולך לפינה לשחק גוגואים!

למעלה