הדיסק של דניאל בחנויות כבר!$@!#%^@!#$

idanri

New member
הדיסק של דניאל בחנויות כבר!$@!#%^@!#$

לחלק מהחנויות הדיסק של דניאל הגיע כבר היום כנראה אני הולך לקנות אותו,ואם לא ייצא לי אז בטוח מחר אני קונה!!!

hodayoyo

New member
חברה שלי התקשרה אלי בהיסטריה../images/Emo60.gif

שהדיסק יוצא היום. אני מקווה שביום רביעי אני אקנה, אחלה מתנה לסיום הגן

idanri

New member
אחחחחחחחחחח אין לכם מושג איזה דיסק חזק זה....

בדיוק עכשיו אני שומע אותו מדהים! הכל נרגע שיר פשוט מעולה חיפה 87 המילים שלו ממש טובות מסובכת פשוט מרגש אותי על הפעם הראשונה שאני שומע אותו,המילים פשוט מדהימות - "מסובכת כמו פרפר שברשת מנסה אך דועכת לברוח מפה..." כשאני אסיים לשמוע את שאר הדיסק אני אכתוב ביקורת......

idanri

New member
טוב אז ככה......

לאחר ששמעתי את כל האלבום במלואו פשוט אין לי מילים לתאר כמה האלבום הזה מוצלח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוב השירים שם הם פשוט להיטים לדעתי טוב מה שנשאר עכשיו זה לחכות להופעה ולאירוח של דניאל בתוכנית של ליאור שליין ב-20.8 חובה להיות שם!!

בתו השמיני הוא יהיה רק עוד יומיים

ובגלל ענין של עיקרון, לא מתענינת אפילו בטאואר רקורדס. לא נורא - חיכיתי עד עכשיו, מה זה כבר עוד יומיים...

idanri

New member
יש כבר בטאוור לדעתי

ראיתי את הדיסק בטאוור בקניון רחובות והוא עולה 66 אם אני זוכר נכון שיואו אני עדיין בהתלהבות עצומה מהדיסק הזה?$@!$@!$!@

BaRbiK

New member
אע ואני עוד חשבתי שאני אצטרך לחכות לשישי.. ><

יש לי זיכוי בצליל
אני אלך היום חח

hilape

New member
פשוט נפלא להכנס להנה כרגע ולראות עידכון שכזה

והדבר היותר נפלא שעוד מעט אלך לקנות אותו ביקורת מיד לאחר שמיעת הדיסק

idanri

New member
מי שעדיין לא קנה את הדיסק

אפשר להאזין ל30 שניות מכל אחד מהשירים שבו באתר של דניאל.

ira87

New member
בטאוור רקורדס בעזריאלי

הוא אם אני לא טועה, עולה 65 ש"ח.

ב י ז י

New member
בטאוור רקורדס הדיסקים תמיד יותר יקרים

לפחות ב 10 שקל מחנויות אחרות

דהאמא

New member
גם אני

60 בטאוור. אם אתה מחפש את הגנבים האמיתיים, אלה הם רשת חנויות "צליל". הם מוכרים הכל בכ- 10 עד 20 ש"ח יקר יותר משאר החנויות (בעיקר CD ו- DVD), ויש להם מה שנקרא "מועדון", שמי שחבר בו זוכה במחיר הנהדר ... של שאר החנויות.

MoWz

New member
שאלה לגבי הדיסק.

איפה אני יכולה למצוא את הדיסק באזור כפס? למי שמכיר יש צליל בקניון ויש חנות אחרת שאני יכולה למצוא? (בכפס) ממש חשוב למחר. תודה לעוזריים

י yuval

New member
ורק אני הייתי בקורס שבוע! :(

נשמע מדהיםםםם אני כולי מתרגשת כבר!! יום ראשון הוא אצלי :)!! חשבתי שהוא יוצא רק ביום שישי :( לא משנה אני כל כך שמחה באמת!

למעלה