הדיסק של מלאני ידיג לארץ בסוף החודש

shido8

New member
הדיסק של מלאני ידיג לארץ בסוף החודש

בנתיים , תוכלו להזמין בAMAZON (כמוני ) ובמקומות אחרים. כל מי שהוריד את הדיסק : גועל נפש , האנשים שבאמת אוהבים את מלאני יקנו את הדיסק , לאור העובדה שדיסק זה כמו ספר , אין הבדל חג שמח

actimel

New member
ברור שנקנה אותו!

מעריצים אינם מאכזבים לעולם.

shido8

New member
לצערי הרב יש גם כאלה שכן מאכזבים

ורק מורידים , לא חסר כאלה

לכל אמן יש את המעריצים כאלה.

אין מה לעשות. נותר לקוות רק לצמצם את המספר שלהם ולנסות להסביר להם את החומרה בעניין. (ועכשיו אני מדברת כמו גננת...)

Ana Lyn Newkirk

New member
אני מתאר לעצמי את שרה...

במקרה שהיא נאלצת להפריד בין שמואל ליוסי ולהרגיע את יוסי: "אין מה לעשות. נותר רק לצמצם את המספר של הילדים המרביצים בגן שלנו ולהסביר להם את החומרה בעניין." כפרעלהשרעהזו!

mbsgf

New member
הורדתי אותו, אז?

לא הבנתי מה פשר ההשוואה בין הדיסק לספר, אבל בכל מקרה, הורדתי אותו, ואני אקנה אותו כשהוא יגיע לחנויות בארץ. אז למה ללכלך? איך אתה יודע בדיוק שהדיסק יגיע לקראת סוף החודש? על פי הערכות שלך, או משהו רשמי?

לא מדובר פה על מעריצים שמורידים

את הדיסק ואחר- כך קונים אותו. מדובר פה על מעריצים שמורידים מהאינטרנט במקום לקנות אותו.

gaga9

New member
אני גם רוצה

מי קונה לי ושולח לי את הדיסק החדש? אוףףף לא יהיה אותו פה :(

shido8

New member
אם את רוצה תשלחי לי מסר עם פרטים

עדין לא שלחו לי מ AMAZON , אני יכול לבקש שני עותקים .

DirrtyShay

New member
Forever Again - מישהו יכול לתת לי ?

שמעתי באתר הרשמי של מלאני חלק מהשיר וממש התאהבתי בו ! אני מחכה לדיסק שיגיע לארץ אבל אני לא רוצה לחכות עוד בשביל השיר הזה אז מישהו יכול בבקשה לעלות לי רק אותו בבקשה ? ? ? אני לא סתם מבקר פה אני לא יודע אם מישהו זוכר אותי אבל הייתי פה לפני כמה חודשים (וממש פעיל).. תודה לעוזר/ת

shido8

New member
תגובה

גם אני שמעתי את כל השיסק והוא מדהים. יש לאנשים את הדיסק בקבצים (מודע גם לי ) , אבל עדיין חכה לדיסק. עשיתי הזמנה של הדיסק ב AMAZON , תעשה גם אתה ותוכל לקבל את הדיסק תוך שבוע בהצלחה ותהנה

למעלה