הדיסק??. הדיסק ייצא ביום של ההופעה???.
R RTur New member 13/6/06 #2 זה נראה ככה לפי מה שכתוב באתר.. אולי אפילו ימכרו אותו בהופעה עצמה? זה יהיה מאגניב..
R RTur New member 13/6/06 #4 למה לא? עושים את זה בהופעות.. בית הבובות היו מוכרים דיסקים שלהם בהתחלה רק בהופעות שלהם.. ורק אחרי כמה חודשים זה הגיע לחנויות.. גם בטי מוכרת דיסקים שלה בהופעות, ומיקה קרני וכו'.. אז אולי גם דודו ימכור חחח מי יודע?
למה לא? עושים את זה בהופעות.. בית הבובות היו מוכרים דיסקים שלהם בהתחלה רק בהופעות שלהם.. ורק אחרי כמה חודשים זה הגיע לחנויות.. גם בטי מוכרת דיסקים שלה בהופעות, ומיקה קרני וכו'.. אז אולי גם דודו ימכור חחח מי יודע?
H hadaroshh New member 13/6/06 #5 חחח ../images/Emo6.gif הכוונתי לזה שיש הופעה =P... (זה דווקא ממש הגיוני שהוא ימכור שם)
ש שלקוששש New member 13/6/06 #6 יאלה כבר מה עם הדיסק באמת!? אני בסוף יקנה את הדיסק של הגיים בויז במקום! חחחח אחחח אביחי לוי, מה הייתי עושה לך!!!
יאלה כבר מה עם הדיסק באמת!? אני בסוף יקנה את הדיסק של הגיים בויז במקום! חחחח אחחח אביחי לוי, מה הייתי עושה לך!!!
H hadaroshh New member 13/6/06 #7 כתוב באתר ש.. ההופעה היא עם יציאת הדיסק אז זה בטח בתאריך הזה לא? (או אולי בסביבות התאריך הזה) תקנו אותי אם אני טועה...
כתוב באתר ש.. ההופעה היא עם יציאת הדיסק אז זה בטח בתאריך הזה לא? (או אולי בסביבות התאריך הזה) תקנו אותי אם אני טועה...
H hadaroshh New member 14/6/06 #15 החתימה שלי =] כולה העתקתי חלק מהשיר K's Choice - Everything For Free תודה צלילה על הרעיון (נורא מקורי.. )
החתימה שלי =] כולה העתקתי חלק מהשיר K's Choice - Everything For Free תודה צלילה על הרעיון (נורא מקורי.. )
ה הציורים של יובל New member 14/6/06 #17 שטויות../images/Emo6.gif הפורום במילא מת../images/Emo6.gif סחטיין על החתימה, תחדשי