הדיסק!.!!..
1. 2006 - איזה פתיחת דודו טסה! שיר מרענן שמכניס לתוך האלבום שיר יפה שיש בו אלמנטים של מוזיקה אלקטרונית יחד עם דודו טסה וקטעים שלקוחים מהדיסק של סבא של דודו אם אני לא טועה.. שיר ממש יפה ... המילים דודו טסה ורועי שופן והלחן דודו טסה.. בכלל כל האלבום הוא מילים ולחן של דודו טסה שזה דבר מוערך ביותר.. שיר יפה על מה קורה לבנאדם בכלל ולדודו בפרט.. 2. לולה - אחחחחח.. מה אני יכול להוסיף על השיר שכולם מכירים.. שיר הנושא גם כאן מילים ולחן כמו הנ"ל.. השיר נכתב כנר אה על תמר בתמונה עם דודו וארתור וגם מוזכרת בסוף האלבום.. ומי שלא הבין בגלל זה גדי סוקניק היה בהופעות של דודו טסה .. (היא הבת שלו)... 3. כי ככה זה - פה שילוב יפה בין דן תורן לדודו טסה בניגוד לכל האלבום שנכתב עם המילים של דודו טסה והקבועים (אלי כץ רועי שופן וכו,..) פה יש עבודה בין שניהם והשיר המדהים הזה יצא.. סינגל שני אבל משום מה לא כל כך רשמי כי בכל זאת קליפ לא יצא אלא רק באתר.. ולכן הגיע הזמן לעבוד בעניין שיר יפה עם אלמנט אלקטרוני בפתיחה עם נגיעה פופית ודיסטורשן וסולו חצי בנג'ו חצי עוד לפני הסוף שנותן את מוזיקת דודו טסה.! שיר ענק.. 4. קחי אותי לטייל - שיר עצוב משהו על סוג של בריחה מהמציאות ופנייה לאישה בבקשות וצורך באהבה... הרבה כינורות צ'לו שיר מרגש ממש שיר מרגש שנותן לך הרגשה לברוח... מציאות כואבת מילים מחיי היום יום ושילוב של שיר ממש יפה.. אישה והבעיות של הבנאדם.. גם כאן מילים של דודו טסה ורועי שופן והלחן דודו טסה.. 5. הימים האבודים - בהחלט השיר שלא הכרתי מהאלבום שהכי הפתיע אותי.. עם טקסט פאסיבי משהו הרים לחן אדיר ומפוצץ שנותן הרגשה של שיר ענק וזה מה שהשיר באמת אחד השירים היותר טובים בשיר.. משמיעה ראשונה קשה להתחבר אליו כמו דבר פתוח אבל אחרי כמה שמיעות יש הבנה שמתעסקים פה עם שיר ענק השיר מפוצץ בסינטיסייזרים חצוצרות סקסופונים טרומבון וכו, כל הכלים שרק יכולים להוסיף הופכים את השיר לאדיר עיבוד גאוני וטיפה נגיעה מלטשת של מזרחי בסוף עם הרקע היפה שיר ענק ! המילים והלחן של דודו טסה לבד הפעם.. אני חושב שגם השיר הזה הוא התקדמות עם שילוב של הרבה אנרגיה חיובית ובסוף מודולציה יפה שמכמת את השיר.. בשיר והרבה עבודה של מוסיקה מכל הצבעים בתוך השיר פשוט שיר טוב! 6. דבר פתוח - דודו טסה ורועי שופן על המילים דודו טסה על הלחן - אבל העבודה העיקרית פה לפי דעתי היא העיבוד שהוא שמוליק דניאל ודודו טסה כי הם לקחו טקסט והפכו אותו ליצירה מוזיקלית שעוד לא נשמעה אצל דודו ובברמתו גם לא הרבה בארץ!.. השיר שמשמיעה ראשונית אתה מופתע ממנו ואתה רק רוצה לשמוע עוד ועוד כי הפאנק האדיר הזה זה בעיקר הדבר שממצא את השיר, הפאנק! האלמנטים הפאנקים השמחים הלא מונוטונים שבסוף נשמעים כל כך טוב פשוט זה השיר שמודיע שדודו טסה הןא הטופ ביחד עם שמוליק דניאל כי לעשות כזאת עבודה באמת קשה לעשות.. שיר שמתחבר עם כולם משמח הרבה מצב רוח מתחיל ברוח גיטרות ואז הכל מתחבר פשוט ענק .. ואני דווקא כן אוהב את מה שאתה עושה!.. 7.נעים - מילים ולחן של דודו טסה השיר מדבר על הכותב על עצמו ומה שהוא מרגיש מתחיל יפה שיר שקט שכולם ילמדו לאהוב כי למרות שהוא קטן ושקט הלחן כל יפה והעיבוד עם הכלים פשוט גורם לאוזן להנות.. שיר מקסים גשר קטן בסוף חזרה לקולות באמת העיבוד הזה של שיר קטן שעושה אותו גדול אני אוהב את השיר הזה חוזרים לבית ראשון ונגמר.. 8. חשבתי - מילים דודו טסה וטלי כץ לחן דודו טסה שיר עצוב מאוד לפי דעתי שיר גיטרה וכינור "יפה לך אפור ונראה שגם לי זה נחמד".. אבל זה ממשיך ומשתפר וגם פה יש עלייה באיכות השיר העצוב והשקט והטקסט פה למרות שהוא שקט ועצוב הוא טקסט משופר וטוב.. ויחד עם הלחן יוצא השיר הזה שנגע בי.. 9. מעלית - גם ציון דרך קטן מבחינתי על דודו טסה הוא כאן אחראי למילים והלחן שהוא פשוט אדיר! שנכתב כמונולוג ושתי צדדים לשיר ששרה איתו רוני אלטר באמת שזה שיר ענק הלחן גם פה עם הכלים המפוצצים כי סך הכל השיר יחסית עצוב אבל העיבוד הענק עושה את השיר למעולה אני חושב שהבחירה פה של דואט היא נכונה ומוזיפה המון והופכת את השיר הזה לאחד השירים הכי טובים באלבום בהחחלט השיר שהייתי מסכם איתו את האלבום.. שיר יפה מאוד ישר כח על ההתקדמות האדירה שעם תקשיבו טוב בתינו כמה יש בתוך השיר הזה.. בכלליות האלבומים כנראה רק ימשיכו להשתפר פשוט מבחינת סאונד אני חושב זה הסאונד מהטובים שיש שמוליק דניאל ודודו טסה ביחד זה פשוט מעולה הסאונד בדיסק פנטסטי.. אני ציפיתי לשיר אינסטרומנטלי בהתחלה כמו ביותר ברור אבל אז הגיע דודו טסה ו-2006 ששינו לי את הדעה עם עבודה פנטסטית עם השירים השתמשות של המון כלים שפשוט מפציצים ומוסיפה לכל השירים נפח עצום גם על הצד הלהיט וגם כדי להפוך ישר עצוב וקטן להיות שיר של טקס וזה עושה הבדל. טקסטים משתפרים באמת אני לא יכולתי לבקש יותר בעיקר התלהבתי מהסאונד האכותי שמשתפר מאלבום לאלבום ועל איך שההתבגרות של דודו משפיעה על האלבום שהוא נורא חי וכל מה שנותר הוא פשוט ללכת ולקנות אותו.. אישית אותי עשקו כי ראיתי אותו בחמישים ומשהו וקניתי אותו בצליל ב-66 אבל היה שווה כל אגורה כי באמת אלבום אדיר שכל מה שיש זה לחכות לאלבום הבא.. נ.ב אני לא מתייחס לימים האבודים האקוסטי כי זה קופץ אצלי משום מה בדיסק ונהיה לא בסדר אז שמישהו אחר יגיב עליו עם הגעתם עד לפה אני מקווה שהעברתי לכם את מה שאני מרגיש והבנתם אותי.. אור...