הדיעותשלכם לא חשובות...

הדיעותשלכם לא חשובות...

זה לא משנה מה אצם חושבים על ישראלים ועל ערבים, זה לא משנה מה אתם רוצים שיקרה... מה שמשנה הוא מה יקרה, ולגבי זה הייתי רוצה לדעת מה אחרים חושבים שיקרה בעתיד הקרוב... האם יאסר ערפת המזדיין יקרא סוף סוף להרגעת השטחים? האם החמסניקים יעשו פיגועים? אם כן - מה נעשה כתגובה? האם השמאלנים הפחדנים (כולל ברק) יבואו עם הביצים בין הרגליים והיד מושטת לשום, אחרי שהם יקבלו שוב בתחת מהערבים? האם הימנים הקיצוניים יעשו פה קוסובו ב``ת? האם הישראלים לעשו לינצ`ים אנטי-אנושיים נגד הערבים? הנה לכם פיתרון טוב לדעתי: לאייד את השטח. פשוטו כמשמעו... ``אופס, טעות בהפעלה של הכור בדימונה!`` וכל הר הבית וירושלים ואינשאללה גם עזה וקלקיליה ורמאללה מאויידים לנצח. אפילו הכלבלבים הרכים יתרוצצו שם עם 6 רגליים. למה לא? מה רע? אז מה - גם אני אמות. פושע.

חחח

זה לא היה ברצינות, אבל תציין את זה, כדי שאלה בעלי חוש הומור איטי יבינו. האמת לפני חודש מישהו אמר לי לפני שהכל הסתבך על איזור ערבי מסויים אבל זה תופס לכולם:`` צריך לצאת משם כמו שנפוליאון יצא מרוסייה, לשרוף את הכל, לא להשאיר שם כלום`` ההודעה הזו ברוחך פושע.

Cleopatra

New member
פושע, אתה משוגע

פשוט משוגע! מה זאת אומרת, סתם, לפוצץ אותם? אופס, טעות בהפעלה של הכור?מה אנחנו, חיות? נאצים? אנחנו צריכים להגיע לפתרון כמו בני אדם, ובטח ובטח שלא נעשה לינצ`ים, אנחנו לא חיות. קראת את הפרטים? אני כן. ואתה עדיין חושב, אחרי כל השלבים של הלינץ`- הריגה במכות, ריטוש הגופה, קשירתה לאוטו ושריפתה, שזה בכלל יעלה על הדעת להחזיר להם באותו הדבר? מישהו צריך לעשות צעד להפסקת האלימות, והם לא מראים כוונות לעשות את זה, אז אנחנו חייבים. וחוצמזה, מה זאת אומרת השמאלנים הפחדנים? ברק עושה המון בשביל להבטיח שלום, בטח יותר מביבי.

MiSheL

New member
קליאופטרה עכשיו ממש הצחקת אותי

ברק הוא לפי דעתי, ראש הממשלה הכי דפוק שקיבלה מדינת ישראל. מישל

ביבי תחזור

ביבי הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה י ו ת ר ט ו ב ! ! !

e-shfiyut

New member
אממ... אכזבה כוללת

קודם כל ביבי פשוט ג-נ-ב-! כן וזהו הוא פשוט גנב.... דבר שני אם הוא היה ראש ממשלה עכשיו היינו כבר באמצע מלחמה עם מאות/אלפי חיילים ואזרחים הרוגים... אז גם אם מסתכלים על המצב כרגע (והוא לא טוב) אם ביבי היה יכול להיות היה ה-ר-ב-ה יותר גרוע... ועוד לא התחלנו לדבר על המדינת הלכה שהייתה לנו כאן עכשיו אם ביבי היה... אם כל הכבוד לביבי הייתה לו את ההזדמנות שלו והוא פוצץ אותה לעצמו... עכשיו תור ברק... שאני ד``א לא מסכימה עם כל מה שהוא עושה אבל שום דבר פשוט שום דבר לא יותר גרוע מביבי!!!!! לירן ובקשר לשם של ההודעה... אני מאוכזבת גם מברק אבל אצל ביבי זה היה כ``כ צפוי.

בלאונט

New member
יש שלום ויש שלום

ויש עדיין אנשים שחושבים שצריך לדבר, לעזור ולהיות נחמדים. הנה אנאלוגיה דפוקה שאני משתמש בה הרבה בזמן האחרון להסברת המצב (זה נכתב בלשון נקבה אך פונה לשני המינים): את צועדת לך בפאתי ביצפר כשפתאום צוציק בן 13 בא אלייך וצועק עלייך להביא לו חמש שקל. את מסרבת. והוא, כמו כל צוציק בן 13, מתחיל לאיים, את מתעלמת והוא מתחיל להרביץ לך. את מתעלמת. למחרת אותו ילד חוזר על אותו אקט, מין ריטואל קבוע כדי לסחוט ממך כסף. האם את תשברי, ותתני לו חמש שקל? מה פתאום, כי אז פשוט עשית לו שיעור קצר בחיים: אלימות וקיצוניות תשיג לך כל מה שתרצה, רק תרביץ לכולם. האם תמשיכי להתעלם? מה פתאום, הרי את עוברת התעללות יומית. האם את תגיבי? וודאי. לצורכי הגנה עצמית. תראי, צריך שלום. אבל לא בכל מחיר. ממש לא. כפי שכבר אמרתי בעבר, יש ערכים יותר חשובים מערך החיים שזה: חירות, מורשת, חיי ילדינו וגאווה לאומית. אין שום טעם לדבר עם מישהו שלא רוצה לדבר. ברק לא הביא שלום. זאת עובדה. ואם אין שלום, אז עדיף לפחות קצת כבוד והגינות, דבר נוסף שרק התחלנו לקבל אתמול. אין שלום. אין בו טעם. אין לו משמעות. ואגב, הדעה של פושע הייתה בצחוק.

Cleopatra

New member
תגובה ל:יש שלום ויש שלום

תראה, אני לא אומרת שאנחנו צריכים להכנע לכל פיפס, אני רק אומרת שאנחנו צריכים להיות קשובים, כדאי שתסתכל על ההודעה שלי אליך: ``וואט דה פאק`` (סליחה על השם הבוטה). אני חושבת שאנחנו צריכים בהחלט לפעול, אבל רצוי לפעול בהיגיון, תוך כדי שיחות ומשא ומתן, ולא בברוטליות, בהפצצות ורציחות. אם מגיבים לאלימות באלימות, זה רק מדרדר את המצב. מצד שני כבר כתבתי באיזו הודעה שההפצצה היתה מוצדקת, מה שאומר שאני ממש מבולבלת מכל העסק... ולכן אני אכתוב מעכשיו הודעות בנושאים אחרים, קצת יותר סימפטיים... ראו את ההודעה הבאה שלי- פומיקי.

e-shfiyut

New member
שמתי לב שהפושע צחק... ו...

לדעתי הערך העליון הוא ערך החיים כי כל שאר הערכים והמורשות לא יתקיימו עם לא יהיו חיים... הרי בסך הכל מה שווה מורשת עם אין למי להראות אותו (כולם מתו!) אבל... ערך החיים יותר חשוב מערך השלום ולכן אני מסכימה איתך... וגם... היה נורא נחמד מצדך להשקיע ולכתוב את ההודעה ולא סתם וגזור ולהדביק מאיזו הודעה אחרת... אי-שפיות

e-shfiyut

New member
קצת תשובות... שיהיה לך מעניין

יאסר עראפאת ``המזדיין`` כמו שקראת לו לא ירגיע שום דבר... הרי זה לא הוא נפגע אישית ולא אכפת לו מאף אחד אחר... גם לא מהעם שלו. בקשר לפיגועים ולתגובתנו בעניין, הם ינסו... ואם הם ינסו מספיק הם גם יצליחו.. יש אנשים ``שמחכים`` לזה רק כדי לקבל סיבה כדי לפעול בנושא... ולדעתי יהיו נפגעים בנפש ולא רק בבניין. לא... אפילו השמאלנים הגדולים (ביניהם אני) הבינו שאין עם מי לדבר לפחות בכמה שנים הקרובות... צריך לפגוע בהם... שיכאב להם... ולא להשאיר להם שום ברירה. לא נראה לי שיהיה פה כמו קוסובו אבל בהחלט גם לנו יש אנשים לא ``יפי נפש`` שיצאו לצמתים ויפתחו אינתיפאדה ב` לא כמו קוסובו. בקשר ללינצ`ים לא נראה לי כי בכל זאת אנחנו בני אדם (ומצד השני גם הערבים) אז... כאן אין לי תשובה ברורה... פשוט לא נראה לי.. בקשר להצעה שלך אני לא בטוחה... אבל גם זאת שיטה... שכבר הבנת מה הבעייה בה אז לא אפרט... טוב, כל מה שכתבתי זה לא תחזית מומחה אבל זה מה שאני חושבת... גם אם הפושע הדגול לא מסכים לכך... פושע, האם אתה מחשיב עצמך לימני או שמאלני?? קשה להבין אם קוראים את ההודעות שלך... נראה לי שאתה רק מציב בעיות ולא לוקח שום צד... פחדן!!!! אולי עכשיו תגיב כמו בן אדם ולא מחשב... ואולי לא לירן

חחח... אני?

דעה פוליטית? שפוליטיקה מוצצת זיין. אי אפשר לצאת מנצחים במאבקים אידיאולוגים. תמיד ה``מנוצחים`` יציתו שוב את השטח. בגלל זה עושים משא ומתן, כל צד נותן משהו ולוקח משהו. קוראים לזה ``סובלנות`` אתה תסבול אותנו אבל תרוויח מאיתנו באותו זמן. אני לא אומר שאנחנו צריכים לסבול אבידות בנשק, חס וחלילה, אבל אסור לנו לנקום. עבריינים צריכים להיענש. לפי דעתי התגובה הישראלית בכל שלב ושלב במלחמה הזאת היא מוצדקת ומבורכת, אבל יש מקום לפעולות יותר חשאיות שמטרתם לחסל עבריינים משוחררים בתוך שטחי הרשות. אני שמאלני מהבחינה שהפתרון היחיד לדעתי הוא שלום. ואני ימני מהבחינה שחייבים לדכא אלימות בדרכי אלימות, כי זאת הדרך היחידה להעביר את המסר. אני בעד הרעיון להיכנס חזק בתקשורת הערבית, לא סתאם לפוצץ תחנת שידור, אלא ממש להרוס את כל האולפנים, כולל הטלויזיה (למרות שלא יעשו את זה כי כולם אוהבים את הצילומים מתוך שטחי הרשות). וצריך להתחיל הסתה תיקשורתית שתעביר ביתר הצלחה את המסר שישראל מנסה להעביר. התקשורת הפלשטינית מסכלת כל ניסיון להשתמש באלימות למניעת אלימות.... זה דעתי.. פושע.

e-shfiyut

New member
OK.....רק ש...

לא הבנתי באיזה עניין אתה לא מסכים איתי. כל מה שבהודעה שלך נכון וחלק אפילו דומה להודעה שלי... אני רק מקווה שכשכתבת ``אבידות בנשק`` התכוונת ל``אבידות בנפש`` כי אם לא אז אתה משוגע לגמרי.... ומאוד מאוד קיצוני... וצמא לדם... לירן

נעל

New member
גם החיים שלנו לא חשובים

לפחות לא בקנה מידה היסטורי, או עולמי. המדינה הזו יכולה להסתיים כניסיון שנכשל תוך כ-30 שנה (כמו שייכתב באנציקלופדיה בריטניקה, אולי. אל תצפו שנגיע עד לאנצקילופדיה גלקטיקה, אולי רק כהערה, דוגמא להתיישבות קיבוצית או משהו כזה, אולי כדוגמא לאוהדי כדורגל מסורים). בשבועות האחרונים יש כאן חזרה עיקשת על רעיונות ודיעות, בלי הרבה התפתחות, לכן נעל הפעם לא תביא את הדעה האישית שלה (היא תשאיר את התענוג למישהו אחר שכבר יפרסם אותה בשלב זה או אחר). עלולה להתחיל מלחמת עולם מהדבר הקטן הזה. להזכיר לכם, אחנו מדברים כאן על נושא דתי מאוד שעומד על הפרק, ודת מקרבת אנשים זה אל זה, ואל כלי הנשק. הפלשתינאים נתפסים כאן במייצגי העולם המוסלמי (יהיה ניתן לראות זאת בבירור בפיסגה הערבית שתתכנס בקרוב - העולם הערבי נוקט עמדה, יחד). אנחנו נתפסים, בלית ברירה, כנציגי המערב המודרני, הנאור והדמוקרטי. יש כאן שני מחנות, די מנוגדים, שמשתרעים על שטחו של העולם. האלימות המקומית כלפינו כבר החלה להתפשט קצת למדינות אחרות (נפגעה המשחתת של האמריקאים, וגם שגרירות אחת. הייתה פגיעה באזרחים יהודים בארצות שונות. הפגנות מתקיימות בעולם). העולם נסחף לתוך העניין, ומזה בדיוק הוא פוחד. הסלמה + היסחפות של שני המחנות הענקיים האלה עלולה לגרום באמת למלחמה עולמית, קטנה או גדולה. במקרה כזה החיים שלנו יחסית לא חשובים, אבל הפחד הזה גורם בכל זאת להתערבות עולמית. נעל תגובה כפולה, דוד - מרוצה?

goldy

New member
בריחה מהמציאות אינה הפתרון!

כאשר מתעוררת בעיה חייבים לפתור אותה, אחרת היא גדלה ורמת הקושי שלה עולה.

צודק

צודק צריך להרוג את כולם אבל לגבי הר הבית------מה עם הכותל?? אני מקווה שהשמאלנים יבינו במי הם בחרו ---- בשותפו של עראפת

למעלה