לתקצב או לקצוב? תחליט!קודם צריך לקצוב את הכהונה שלך אחרי זה תתקצב של אחרים.
הטעות תוקנה למעלה.לתקצב או לקצוב? תחליט!
פעם גם משרת הרב הראשי לישראל הייתה משרה "לעד". אבל הדבר השתנה, כאשר היו השגות לגבי אופן פעולתו של הרב גורן.
לכן, מאז שכהונתו קוצבה, קוצבו תקופות הכהונה של כל הרבנים הראשיים, הן האשכנזים והן הספרדים.
כי אתה מבין... די בשוטה אחד, שיחרוץ את הדין עבור כל הבאים אחריו (ובמקרה שלנו, די בדיקטטור אחד שיחליט החלטות מטורפות).
משרת רב ראשי מעולם לא היתה "לעד"לתקצב או לקצוב? תחליט!
פעם גם משרת הרב הראשי לישראל הייתה משרה "לעד". אבל הדבר השתנה, כאשר היו השגות לגבי אופן פעולתו של הרב גורן.
לכן, מאז שכהונתו קוצבה, קוצבו תקופות הכהונה של כל הרבנים הראשיים, הן האשכנזים והן הספרדים.
כי אתה מבין... די בשוטה אחד, שיחרוץ את הדין עבור כל הבאים אחריו (ובמקרה שלנו, די בדיקטטור אחד שיחליט החלטות מטורפות).
תיקון קליל (מיועד לחובבי ז'אנר האמת והעובדות בלבד):הדיקטטור החצוף מתכוון להציע מחר לתקצב את כהונת היועצים המשפטיים במשרדי הממשלה לשבע שנים .
א. לא הרסת מאום.תיקון קליל (מיועד לחובבי ז'אנר האמת והעובדות בלבד):
מדובר בהנחיה של היועמ"ש מזוז. רוה"מ רק מקיים אותה, לאחר שהמשא ומתן הארוך שהתנהל בסוגיה הגיע למבוי סתום.
סליחה על הבאת העובדות, ככל שהן הורסות אחלה סיפור והשמצה נהדרת.
מצוין, שמחתי לשמוע (אם כי אני לא בטוח שפותח השרשור והמשמיץ שם בהצגה השקרית של הסיטואציה שותף לדעתך ).א. לא הרסת מאום.
מברוק. כשאמצא קשר לדברי עליהם התיימרת להגיב (או לדיון בכלל), אני מבטיח לשלוח לך מברק לאלתר.ב. גם הראש האשם החביב עליך אמר ב"מעגל של דן שילון" שדי לראש ממשלה לכהן ב-2 קדנציות והוא גם הסביר למה.
כנ"ל.אז למה נראה לך נכון שהוא יפר את הבטחתו מימים ימימה?
כלומר? לראש האשם הייתה זכות ראשונים בשקרים ויפה בעיניך שכך הוא גם ממשיך. כבוד.מצוין, שמחתי לשמוע (אם כי אני לא בטוח שפותח השרשור והמשמיץ שם בהצגה השקרית של הסיטואציה שותף לדעתך ).
מברוק. כשאמצא קשר לדברי עליהם התיימרת להגיב (או לדיון בכלל), אני מבטיח לשלוח לך מברק לאלתר.
כנ"ל.
ידידי גם כאן, אם אתה הבנת את הקשר בין דבריך לדברי, דיינו.כלומר? לראש האשם הייתה זכות ראשונים בשקרים ויפה בעיניך שכך הוא גם ממשיך. כבוד.
כל תפקיד ציבורי לא אמור להיות יותר מזה. נאמר 8 שניםקודם צריך לקצוב את הכהונה שלך אחרי זה תקצוב של אחרים.
אמר ולא יישם.כל תפקיד ציבורי לא אמור להיות יותר מזה. נאמר 8 שנים
גם של שרים וגם של ראשי ממשלה
אפילו ביבי אמר זאת על עצמו
האמת שבעניין הזה אין שום איסור על ראש הממשלה לעסוק בו ואין לזה כל קשר לניגוד העניינים המדובר.אסור לו להתעסק עם הנושאים האלה כי זה ניגוד עניינים שהוא חתום עליו .
גם זה לא בטוח... היועץ אמור לפעול עפ"י רוח החוק ולא עפ"י רצון הראש.יועץ משפטי לממשלה צריך לעוף כשממשלה חדשה נבחרת.
דווקא לא נכון. אחד מתפקידיו של יועץ משפטי לממשלה הוא לסייע לממשלה לממש את תוכניותיה על-פי דין. אמנם היועמ"ש הנוכחית שכחה את החלק הזה בתפקידה ואין כל חדש תחת השמש. אבל כשאתה כותב "אמור", זה ה"אמור" הנכון והמדויק.גם זה לא בטוח... היועץ אמור לפעול עפ"י רוח החוק ולא עפ"י רצון הראש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.