הדירוג: אלעל במקום הראשון, זה נכון?

efi2000

New member
הדירוג: אלעל במקום הראשון, זה נכון?

תסתכלו מה שקיבלתי היום בגלובס... הדירוד של אתר SKYTRAX שקיבלתי: חברת תעופה: טיסות ארוכות: טיסות קצרות: אל-על 4 כוכבים 4 כוכבים בריטיש איירוויס 3 כוכבים 3 כוכבים לופטהנזה 3 כוכבים 3 כוכבים קונטיננטל 3 כוכבים 3 כוכבים סוויסאייר 3 כוכבים אין ציון אייר קנדה 3 כוכבים 3 כוכבים

ארזS

New member
קבל תגובה אפי

WOW...

efi2000

New member
תודה אני מבין שזה עבודה בעניים מה..

שקיבלתי התוצאות

Aviation Addict

New member
יש פתגם של חז"ל

הרוצה לשקר ירחיק עדותו. הם חושבים שאנחנו טמבלים ולא נבדוק את אמינות המידע, לכן מרחיקים עד איזה פרס נידח באיזה חור שקשה למצוא, ולמה לא, אל על במקום הראשון
.

ny22

New member
מנהל
השאלה היא: מי קובע?

ומה קובע. כי לפי דעתי אלעל הכי טובים.....

mem99

New member
אלעל אכן טובים אבל הסקר לא רציני...

באתר שלהם הם נתנו לאלאיטליה 4 כוכבים. זוהי חברה נ-ו-ר-א-י-ת. יש להם צי מיושן (MD80) ורמת שירות עלובה מאוד. רק המראה של הכיסאות הירוקים שלהם עושה לי רע. אין להם סרטים נורמלים, כריות, שמיכות ומרחב. אין ספק שאל-על בולטת מאוד לחיוב בין כל החברות האירופיות רק חבל שהם: 1. יקרים 2. תורים מאוד ארוכים לצ'ק-אין בנתב"ג (ואין לזה קשר לביטחון כי עושים בדיוק אותה בדיקה) אבל, אותי קונים בקלות כשמגישים חומוס בטיסות...

jetman

New member
איך נותנים אפילו כוכב אחד

לחברה שלא מספקת כריות לכל הנוסעים משיקולי חיסכון? קרה לי פעמיים וכל מה שהכלכל הראשי יכול היה לומר לי זה "תכתוב לחברה". כתבתי. עם התשובה שלהם אפשר לנגב. מקום מרווח לאנשים גבוהים? לא - המקומות האלו כבר תפוסים ע"י משפחות עובדי אל על. לעומת זאת: באתי לטיסה בארקיע, לפני שהוצאתי מילה הסתכלה הפקידה עלי ומיד הציעה לי מקום מרווח ליד דלת אמור מעתה: ארקיע - 4 כוכבים אל על - 2?

למעלה