הדירוג המלא

הדירוג המלא ../images/Emo88.gif

1.כל החבר'ה 2.גשם חזק 3.בעיר הזאת 4.סאן חוזה 5.מספיק בן אדם 6.הקונפורמיסט 7.שנים חסומות 8.יחסים פתוחים 180.9 10.מילי 11.איש קש 12.מכה אפורה 13.פרפר 14.הפוך בשמש 15.מתחפר באלנבי 16.מלכת היופי 17.מוצ"ש בקניון 18.על הרצפה 19.לא מתבייש באהבה שלי 20.הר של בייגלך 21.דם 22.חיות מחמד 23-26.אני יודע,רקוויאם לבלונדינית,פצעים ונשיקות,עוד פעם 27-29.הסרט נמשך,כביש מהיר,זאב 30-34.לא רוצה לדעת,למה את הולכת לבד,טרף קל,שומר אריות,עיניים טובות 35-38.אחר כך,מסך זהב,מצעד,הרעב תודה לכל מי שהצביע והשפיע!

../images/Emo23.gifכל החבר'ה רולז../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

ומילי אהובתי
...הייתי נותנת לו מקום ראשון... אולי כל אחד יכתוב מה המקום הראשון בשבילו?? ודי להגיד שאין שיר כזה...
תחשבו איזה שיר הוא הכי הכי הכי בעולם ואם יש לכם שניים לאיזה מהם הייתם מצביעים בגמר... אבל שיהיה ר-ק אחד... אז כמו שאמרתי-מילי, השיר שלי.. בהופעה המדהימה במוצקין, אחרי כמה שירים של פצעים ונשיקות ואיזה שניים מחיות מחמד, יהלי אמר שהם הולכים לעשות עכשיו שיר כלשהו מיחסים פתוחים, "למי שמכיר..." ואני כזה חושבת בקול רם "איש קש?!" ואז אני שומעת את ההתחלה של מילי, ופשוט צורחת להם "עללקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
" כי כל הדרך לשם כל מה שאמרתי לחברות שלי היה "שישימו לי את מילי ואני אהיה מאושרת
" אז זה השיר שלי...

שיר שולט ביותר... ../images/Emo168.gif

והאמת.., שאני לא יכול להגיד את ה"מקום ראשון בשבילי" כי אני פשוט חא יכול להחליט איזה שיר של מויקה אני הכי אוהב... אני פשוט אוהב את כולם...

../images/Emo23.gifנו חן ידעתי שזה מה שתגיד..

תתאמץ, בשבילי
תן שניים ותגיד איזה מהם היית בוחר..

אני מזה רציני... ../images/Emo168.gif

אני פשוט לא יכול להחליט.., כי אני אוהב נורא המון המון שירים!!! אם זה את מספיק בן אדם, מכה אפורה, כל החברה, אחר כך, רוקוואם לבלונדינית, מסך זהב, מילי, מוצ"ש בקניון..., שומר האריות בלעע אני ל יכול להפסיק! מצטער...

fushi e

New member
לא נכון..../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

אין,פשוט אין שיר שאני הכי אוהבת יש אולי כמה מועדפים.. אבל אחד שאני הכי הכי אוהבת,אין! אבל אני אוהבת מאודד סאן חוזה,פרפר,בעיר הזאת,מספיק בנאדם,מסך זהב,דם,לא רוצה לדעת,כביש מהיר,הפוך בשמש אני פשוט אוהבת את כל אלה באותה מידה.. מתוכם אני לא יוכלה לבחור משהו..

Silver Fox

New member
שנים חסומות...../images/Emo82.gif

דנפטלי שנים חסומות... מקום ראשון, תמיד
ומיד אחריו מספיק בנאדם. אם שנים חסומות ומספיק בנאדם היו מתמודדים אחד מול השני בגמר, לא הייתי מצביעה... לא הייתי עומדת בזה...

Silver Fox

New member
מה?!../images/Emo82.gif

אני לא מאמינה ש"לא מתבייש באהבה שלי" ניצח את "הר של בייגלך," את "רקוויאם לבלונדינית" ואת "עוד פעם"
סליחה? מוצ"ש בקניון ניצח את על הרצפה?
לזה אני באמת לא מאמינה... למען האמת, עם הדירוג אני לא כל כך מסכימה, אני חושבת ש"הרעב" יפה הרבה יותר מ"מסך זהב" ומ"אחר כך"... ואני גם לא חושבת ש"מילי" יותר טוב מ"מכה אפורה". בעעעעע, אם אני אתחיל למנות עכשיו אני לא אסיים לעולם...
נו טוב, לפחות מספיק בן אדם, הקונפורמיסט ושנים חסומות זכו למקום מכובד...

מה?! ../images/Emo168.gif

איך הגעת למסקנה שרעב יותר יפה ממסך זהב? ועוד מאחר כך?!?!!?

brz

New member
גשם חזק!!!!!

הבחירה שלי שאחריו (לאו דווקא בסדר הזה) כה אפורה,שנים חסומות,בעיר הזאת... ויש עוד מלא יפים...

brz

New member
ולרשימה הזאת ניתן לצרף בקלות גם את

"על הרצפה"

Silver Fox

New member
טוב, מ"אחר כך" אולי לא.../images/Emo82.gif

אבל מה שבטוח, הרעב יותר יפה ממסך זהב, יש לו משמעות לפחות... כי איזה מסר מעביר לנו השיר מסך זהב? וגם שירים בלי מסר מיוחד אני אוהבת אם המוזיקה שלהם יפה. והרעב פשוט הרבה יותר יפה...

MiToOsH

New member
ובדיוק בגלל זה.. ../images/Emo104.gif

נעשתה הצבעה דמוקרטית..

למעלה