הדירוג המעודכן של Ranker לטופ 30 השורדים הגדולים בכל הזמנים

סטילהוק

New member
הדירוג המעודכן של Ranker לטופ 30 השורדים הגדולים בכל הזמנים

הדירוג המעודכן נכון לכרגע של טופ 30 השורדים הגדולים בכל הזמנים של Ranker אתר הדירוגים העולמי

Ranker - Best Survivor Players - Top Contestants That Ever Played
https://www.ranker.com/crowdranked-list/best-survivor-contestants-that-ever-played
1
9,265 5,601
Rob Mariano is listed (or ranked) 1 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Rob Mariano age 43
2
8,870 5,083
Parvati Shallow is listed (or ranked) 2 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Parvati Shallow age 36
3
6,929 6,519
Russell Hantz is listed (or ranked) 3 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Russell Hantz age 46
4
6,583 5,062
Sandra Diaz-Twine is listed (or ranked) 4 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Sandra Diaz-Twine age 44
5
8,276 4,182
Ozzy Lusth is listed (or ranked) 5 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Ozzy Lusth age 37
6
6,063 3,982
Cirie Fields is listed (or ranked) 6 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Cirie Fields age 48
7
5,028 3,470
Yul Kwon is listed (or ranked) 7 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Yul Kwon age 44
8
3,469 3,934
Tom Westman is listed (or ranked) 8 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Tom Westman age 55
9
4,914 2,570
Malcolm Freberg is listed (or ranked) 9 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Malcolm Freberg
winners & losers
#11. George Clooney is rising on The Hottest Men Over 40
10
4,229 2,820
Kim Spradlin is listed (or ranked) 10 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Kim Spradlin age 36
11
3,672 4,009
Richard Hatch is listed (or ranked) 11 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Richard Hatch age 57
12
3,015 3,404
Rob Cesternino is listed (or ranked) 12 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Rob Cesternino age 40
13
4,164 2,697
Amanda Kimmel is listed (or ranked) 13 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
WarrenMitchell added Amanda Kimmel age 34
14
4,056 2,652
James Thomas, Jr. is listed (or ranked) 14 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
J.T. Thomas age 34
15
4,910 2,374
John Cochran is listed (or ranked) 15 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
analise.dubner added John Cochran age 32
16
3,354 3,157
Yau-Man Chan is listed (or ranked) 16 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Yau-Man Chan age 66
17
5,079 3,384
Rupert Boneham is listed (or ranked) 17 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Rupert Boneham age 55
18
4,013 1,861
Tony Vlachos is listed (or ranked) 18 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Switchdoctor added Tony Vlachos age 45
19
3,647 3,082
Colby Donaldson is listed (or ranked) 19 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Colby Donaldson age 44
20
2,873 2,789
Todd Herzog is listed (or ranked) 20 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Todd Herzog age 34
21
3,656 1,739
Kelley Wentworth is listed (or ranked) 21 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Kelley Wentworth age 31
22
2,812 2,699
Ethan Zohn is listed (or ranked) 22 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Ethan Zohn age 45
23
3,886 1,689
Spencer Bledsoe is listed (or ranked) 23 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Spencer Bledsoe age 26
24
3,183 2,136
Tyson Apostol is listed (or ranked) 24 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Tyson Apostol age 39
25
2,865 2,601
Stephenie LaGrossa is listed (or ranked) 25 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Stephenie LaGrossa age 39
26
2,7562,446
Jonathan Penner is listed (or ranked) 26 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
WarrenMitchell added
Jonathan Pennerage 56
27
3,4521,681
Joe Anglim is listed (or ranked) 27 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Bounty_Full added
Joe Anglimage 29
28
2,3552,259
Tina Wesson is listed (or ranked) 28 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Tina Wessonage 58
29
2,2962,281
Amber Brkich is listed (or ranked) 29 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Amber Brkichage 40
30
2,5501,559
Natalie Anderson is listed (or ranked) 30 on the list The Best Survivor Contestants That Ever Played
Natalie Anderson
רשימת הדירוג המעודכנת של אתר Ranker העולמי כוללת בתוכה גם את המתמודדים הבולטים של 5 העונות האחרונות של הישרדות, כולל של עונת הישרדות האחרונה שהסתיימה. וכל מי שרוצה לגלות מה הדירוג של כל שאר השורדים ברשימה מוזמן להיכנס לקישור ולגלל מטה עד לשורד המדורג במקום ה 169 האחרון​

אורישקי

New member
ביזיון שקלי וונת'וורת' רק מקום 21

היא ללא ספק השורדת הכי טובה שידעו בכל עונות התוכנית - בארה"ב, בישראל, בפיליפינים, בדרום אפריקה ואפילו בחצי האי הערבי

סטילהוק

New member
21 זה מקום מכובד בהחלט, היא מדורגת מעל לא מעט זוכי הישרדות

שלא לדבר בכלל על כל מתמודדי העונה האחרונה, כולל השורדים החוזרים שהשתתפו בה, שמדורגים כולם מתחתיה, ורובם ככולם, כולל הזוכה של העונה האחרונה, מדורגים רק באמצע וחלקם אף בתחתית הטבלה.

הנה דירוג כל משתתפי הישרדות 38 - קצה הכחדה שנכנסו ל Ranker

מהמקום הכי גבוה למקום הכי נמוך בטבלה:

21. קלי וונטוורת'
27. ג'ו אנגלים
55. דייויד רייט
57. אוברי בראקו
100. ריק דוונס
123. לורן או'קונל
142. כרס אנדרווד (זוכה העונה האחרונה)
144. גאווין וויטסון (הפיינליסט שהגיע לנקום השני)
145. ויקטוריה באמונד
162. אורורה מק'קרירי
163. אריק הייפמן
165. דן 'דה וורדוג' דה סילבה

כל שאר המתמודדים שהשתתפו בעונה האחרונה לא נכנסו בכלל לטבלת הדירוג.

סטילהוק

New member
אם כבר מבזה זה למי שלא נכנס בכלל לטבלת הדירוג העולמית

לולי אלכסנדרה, הלא היא לורן נכנסה ומדורגת במקום ה 123 בטבלה. כשלמעשה היא מדורגת במקום השישי מבין כל משתתפי העונה האחרונה של הישרדות שכן נכנסו לטבלת הדירוג העולמית, ולמקום השלישי מבין מבין כל משתתפות העונה האחרונה של הישרדות שכן נכנסו לטבלת הדירוג העולמית. ואין לי בכלל כל ספק שעוד נראה אותה בעונות נוספות של הישרדות, שאחריהן היא עוד תעלה בדירוג ובגדול. ובעיקר בהתחשב בעובדה שהבסטי שלה היא קלי, השורדת השישית הכי אהובה בכל הזמנים.

כך שלא מבזה ולא נעליים.

Seosi

New member
על מה ולמה אוזי במקום הרביעי???

בכללי הרשימה הזאת איבדה מהאמינות שלה כבר שם.

סטילהוק

New member
אתר Ranker זה אתר לדירוג עולמי, מחולק לפי מדינות, מינים,גיל

אתר Ranker זה אתר לדירוג עולמי, מחולק לפי מדינות, מינים,גילאים וכו'...

זה אתר הדירוג מס' 1 בעולם, שמדרג הכל, לא רק מתמודדי או עונות הישרדות. והדירוגים שלו מובאים כעובדות ססטיסטיות שעבודות מחקר רבות מתבססות עליהן, וגם בתקשורת העולמית.

B R A Y E R

New member
מנהל
נראה לי שלא כלכך הבנת מה זה האתר הזה

1. "מי שלא נכנס לדירוג" = אף משתמש לא הכניס אותו לדירוג. נניח נאונקה לא נמצאת כרגע בדירוג, זה לא אומר שהיא שחקנית גרועה או לא אהובה, זה אומר שפשוט אף משתמש לא הוסיף אותה לסקר. אם היה לי אכפת מהאתר הזה כמו שלך אכפת - הייתי מוסיף אותה והופ! היא גם בדירוג
2. מדובר פשוט באתר של סקרים. במקרה הזה - סקר מי השורד האהוב ביותר. גולשים נכנסים, ומצביעים למי שהם אוהבים ולמי שהם לא אוהבים. כמו בכל סקר אפשר לרמות, ואם אני מעריץ את בוסטון רוב אני מצביע לו מכמה מחשבים שונים כדי להעלות אותו בדירוג למקום הראשון. אז זה ממש לא "עובדות סטטיסטיות" כי זה אנונימי והאתר אפילו לא יודע מי עומד מאחורי ההצבעה, ולכן גם אף עבודת מחקר לא תתבסס על הסקרים האלו. נראה לי שאתה היחידי שלוקח את האתר הזה יותר מדי ברצינות.

סטילהוק

New member
זה לא מדוייק מה שכתבת, וממש לא רק אני לוקח אותו ברצינות

Ranker
https://en.wikipedia.org/wiki/Ranker

Ranker is a digital media company located in Los Angeles. The site features polls on entertainment, brands, sports and culture. Ranker is reported to have over 49 million monthly unique visitors. Ranker claims to be one of the largest databases of opinions with more than 250 million votes gathered on over one million items. Ranker has hundreds of thousands of lists of opinions
These lists have been referenced as a source for many pop-culture publications. Ranker is designed to collect individual user votes and track them across various lists, powering an insights tool showing millions of correlations between interests across pop culture

B R A Y E R

New member
מנהל
אוקיי... ואיך זה סותר את מה שאמרתי?

זה רק מחזק את מה שאני אומר לך - מדובר באתר של סקרים
כל הכבוד להם שבשנה יש להם תנועה של 49 מליון מצביעים
במקרה של הסקר שאתה מפרסם ולוקח אותו ברצינות יתרה מדובר בסביבות של 14 אלף מצביעים (או ליתר דיוק - 14 אלף מכשירים שהצביעו, כי אם אני מצביע גם מהמחשב שלי,
גם מהטלפון שלי, גם מהמחשבים האחרים בבית וגם מהטלפונים האחרים בבית אני כבר יכול להחשב כ10 קולות מבלי שהאתר ידע להבחין בזה)
כך או כך זה לא מתקרב לכמות של הצופים בהישרדות בפועל (מעל 8 מליון)
מה כן אפשר להבין מהסקר? שלמי שנמצאים בראש יש אוהדים / שונאים שפעילים ברשת ומכירים את האתר הזה.

סטילהוק

New member
מי שנמצאים בראש הטבלה מובילים ברוב הסקרים, אם לא בכולם

ולחלקם יש את בסיסי המעריצים הגדולים ביותר. ותאמין לי שאני הצבעתי רק פעם אחת לסקר הזה ורק ממכשיר אחד.

Seosi

New member
אז זה לפי פופולאריות בקרב המעריצים

כי אני לא יודע איך אפשר לטעון שג'ו הוא בין 30 השחקנים הטובים אי פעם (אם כל הכבוד).

סטילהוק

New member
מבחינת משימות וכל מה שקשור לפיזיות ולהתמצאות בתנאי טבע

ג'ו בהחלט בין השחקנים הטובים אי פעם. מבחינה אסטרטגית פחות. ובגלל זה גם בוסטון רוב מדורג בראש הטבלה, כי הוא שולט בכל שלושת הפרמטרים החשובים בהישרדות: מבחינה פיזית והתמצאות בתנאי טבע, מבחינה חברתית ומבחינה אסטרטגית. ומבין השורדות פארווטי, שבכל העונות שבהן השתתפה שלטה בכל שלושת הפרמטרים הכי חשובים בהישרדות.

Bar EL

New member
ברור, ואף אחד לא מתייחס לזה ברצינות

כל אחד יכול לעשות סקרים כאלה, גם אנחנו בפורום עשינו מצעד פופולאריות של כל השורדים, האם זה אומר משהו? לא.

סטילהוק

New member
אמרו לך כבר שאתה מצחיק בראל?

אתה משווה בכלל סקר בפורום ישראלי זניח שביום טוב משתתפים בו אולי 20 גולשים לדירוג עולמי של מיליוני גולשים מכל רחבי העולם באתר דירוג עולמי בעל מוניטין כמו רנקר? ממליץ לך לצאת במופע סטנד-אפ, לפחות תרוויח כסף מהבדיחות שלך...

Bar EL

New member
הדירוגים האלה לא אומרים כלום ולא מעניינים אף אחד חוץ ממך

זה כמו לדבר לקיר

סטילהוק

New member
חוץ ממני ועוד מיליוני מעריצים ומדרגים מכל רחבי העולם

כן, זה 'לא מעניין' אף אחד.

B R A Y E R

New member
מנהל
סטילהוק, אתה קראת מה רשמתי?

בסקר שהבאת הצביעו במקסימום 14 אלף גולשים
זה שבאתר גולשים מליוני גולשים לא אומר שכל המליוני גולשים מצביעים בסקר
תסתכל בעצמך, זה משוקף מאוד יפה, רשום לך כמה הצביעו בעד וכמה הצביעו נגד. תחשב את זה ותראה שזה לא מגיע אצל אף אחד ליותר מ14 אלף הצבעות
מה זה משקף עבור תוכנית טלוויזיה שצופים בה מעל 8 מליון צופים? כלום. זה הרי לא מדגם, זה סקר אקראי.

סטילהוק

New member
תרצה או לא תרצה, זה הסקר הכי גדול והכי מקיף בעולם על הישרדות

ואם אתה מכיר אתר דירוגים וסקרים עם מיליוני מצביעים אתה מוזמן להביא קישור אליו לפורום. אשמח לגלות אתר דירוגים וסקרים יותר גדול מאתר Ranker העולמי.

למעלה