הדי.וי.די החדש

enigma69

New member
הדי.וי.די החדש

האם כולכם מתכוונים לקנות את הדי.וי.די החדש עם פול רוג´רס שיוצא אוטוטו?.אני לא בטוח שאני אקנה.לא אוהב את הרעיון של האיחוד הזה.מה איתכם?.

גם אני לא מתה על זה..

כל הקטע הזה שהם יוצאים כלהקה עם פול רודג'רס בלי ג'ון ובלי פרדי (לא שפרדי יכול להצטרף) ממש לא מוצא חן בעיני.. הם רוצים להופיע? לא עם מחליף לפרדי. זאת דעתי לפחות. אני מניחה שמתישהו אני אראה את זה.. אבל בינתיים הקרוב אני לא רוצה לקנות את זה.

1Reebok

New member
הופעות קריוקי לקווין?

השאלה האמיתית היא אם הוא מתיימר להיות פרדי, או שהוא פשוט מנסה להיות הכי טוב שהוא עצמו מסוגל.

michalQ

New member
כנראה שמי שיקנה את הדיוידי הזה

הוא מישהו שהיה בהופעה.

אני מניחה שאני לא אקנה את זה.

אם כבר לקנות DVD, אז חחד שגם פרדי וג'ון הופיעו בו. ובכלל, אני לא מתה על פול רוג'רס.

ketas

New member
קשה לי להמין שאני אקנה את זה

אני היחידה שזה עושה לה הרגשה מוזרה של בגידה בפרדי?

queen man

New member
זאת לא בגידה

כל אחד דואג לתחת שלו מה אז פרדי לא עשה סולו עשה.. בגלל זה אני יקנה .. אבל בינינו פול רוג'רס על הפנים איכססס

mia01

New member
אקנה וגם אקנה, הייתי בהופעה, אף

אחד לא חושב שפול מתכוון להחליף את פרדי, הוא לא משתווה ולא מתיימר.

rainbow 1974

New member
אני לא אקנה..

זה לא אותו דבר בלי פרדי ואין סיכוי שאני אבזבז כסף על זה..

mia01

New member
זה שהם לא שווים בלעדיו זה משפט קצת

קשה... כל אחד מהם הוא מוסיקאי מחונן בפני עצמו. אין ספק שהכשרון והקול של פרדי נתנו לקווין את הקסם המיוחד אבל השירים הם שירים טובים ולדעתי לראות את שירי קווין מסירים את האבק ועולים שוב על במה, זו התרגשות גדולה. הייתי בהופעה בוינה. מחצית מהשירים כולל love of my life, היו מוקדשים לפרדי. אני ממש לא חושבת שהיתה כוונה למצוא תחליף, הכוונה היתה לא לתת למוסיקה המצויינת למות! אני חושבת שפרדי היה מאוד גאה שאנשים משלמים את מיטב כספם כדי לבוא ולראות את המוסיקה שלו לייב אפילו 14 שנה לאחר מותו. בכל מקרה להגיד שהם לא שווים בלעדיו זה אפילו קצת מעליב..

ketas

New member
זה נונרא מוגזם

להגיד שהם לא שווים בלעדיו, בריאן נחשב לאחד הגיטריסטים הכי טובים, והדבר האחרון שאפשר להגיד על רוג'ר שהוא מתופף גרוע... אבל עזבו, לי סתם יש הרגשה מוזרה עם זה...כל אחד והשטויות שלו.

מסכימה

וגם כמו שכבר אמרו-בריאן גיטריסט מעולה,ורוג'ר מתופף מדהים ושניהם מוזיקאים מעולים גם בלי להיות חלק מלהקה כלשהי,וגם בשירים שכל אחד מהם כתב לבד אבל תחת השם "קווין". אני חושבת שלהגיד שרק בזכות פרדי הלהקה הצליחה והכל-זה מוגזם.

למעלה