הדי.וי.די של האוסי יש למישהו מושג איפה משיגים את המארז? כי הוא יצא בארץ אבל לא מצאתי בשום מקום
ק קרן666 New member 4/5/05 #1 הדי.וי.די של האוסי יש למישהו מושג איפה משיגים את המארז? כי הוא יצא בארץ אבל לא מצאתי בשום מקום
ק קרן666 New member 4/5/05 #3 הוא יצא לפני המון זמן... בארה"ב ועכשיו הוא בארץ אבל אין לי מושג איפה משיגים אותו...הוא עולה 300 ש"ח הייתה כתבה קטנה באתר של כוכב נולד
הוא יצא לפני המון זמן... בארה"ב ועכשיו הוא בארץ אבל אין לי מושג איפה משיגים אותו...הוא עולה 300 ש"ח הייתה כתבה קטנה באתר של כוכב נולד
P POISEN G New member 4/5/05 #4 יש לי אותו ממזמן מארה''ב פשוט... לא ידעתי שהוא יצא בארץ ולמה לעזאזל הייתה עליו כתבה ב - אתר של "כוכב נולד"????!!!
יש לי אותו ממזמן מארה''ב פשוט... לא ידעתי שהוא יצא בארץ ולמה לעזאזל הייתה עליו כתבה ב - אתר של "כוכב נולד"????!!!
M mikmik000 New member 5/5/05 #5 חח כן למה באמת?! ויש למישהו מושג באיזה חנויות אפשר להשיג אותו? שאלתי בטאוור רקורדס והם בכלל לא הבינו מה אני רוצה.. =\
חח כן למה באמת?! ויש למישהו מושג באיזה חנויות אפשר להשיג אותו? שאלתי בטאוור רקורדס והם בכלל לא הבינו מה אני רוצה.. =\
L L u L i1 New member 5/5/05 #7 נצל"ש בקשר לטוואר רקורדס.......מישהו יודע אם יש להם סניף בחולון-ראשון-ת"א או איפושהו באיזור???
M MaccaBeast New member 6/5/05 #10 בת"א.. קניון עזריאלי קומה אחת לפני אחרונה בניין האופרה ממש מול הטיילת קומת קרקע
ק קרן666 New member 5/5/05 #6 כי זה אתר של קוקה קולה מיוזיק... וזה בחסות NMC אז הם מפרסמים שם גם DVD חדשים וזה היה שם.. יש לך מושג איפה משיגים את זה כאן?
כי זה אתר של קוקה קולה מיוזיק... וזה בחסות NMC אז הם מפרסמים שם גם DVD חדשים וזה היה שם.. יש לך מושג איפה משיגים את זה כאן?